Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, August 16, 2011

Suusje1978 woog op het moment van schrijven 137.90 kg (bmi: 46.61).

Hallo meiden,

Gisteren was een goede dag! Ik ben netjes binnen m’n maximum aantal punten gebleven en vanmorgen was de weegschaal dan ook een stuk liever voor me.
Gisteren kreeg ik ook signalen dat ik misschien wel ongesteld ga worden. Slecht voor de lijn, maar het zou het bewijs kunnen zijn dat de operatie van twee weken geleden succesvol is.
Dit schreef ik vanmorgen en ondertussen weet ik het zeker: ik ben ongesteld! Jippie!
En, ook gisteren, kregen we een geboortekaartje van ons nieuwe neefje. De kersverse papa ging zelfs zover dat hij zijn broer gebeld heeft en ons uitnodigde om te komen kijken. Morgen om 20.00 uur worden we verwacht. Ik ben een beetje uitgeluld over alles wat ik van de situatie vind… :(

Gisteren was ik bijtijds thuis en heb ik braaf nog een half uur gewandeld voor de tv. Veel meer zat er niet in. Heb echt spierpijn van twee keer vier minuten boksen op zondag. Dat moet ik dus vaker doen! ;)

Vanmorgen op m’n werk trakteerde een jarige collega. Ik heb het kleinste stukje uitgezocht en het was lekker! Later vandaag maar een beetje bezuinigen op de punten. Als mijn avondeten nou meevalt, dan verruil ik de schuimblokjes later op de avond misschien wel voor een klein schaaltje nootjes. Ze liggen in de kast en ze gáán op. Zoveel is zeker. Dan maar beter in kleine porties opvoeren in mijn schema.

Vanavond eet ik alleen en daarna heb ik eenScoutingvergadering over een super leuk evenement dat we in november organiseren, de ODIE. Dat staat voor Ontmoeten, Deskundigheidsbevordering, Informatie, Enzovoort. Een dag waarop alle Scoutingvrijwilligers uit de regio elkaar kunnen ontmoeten en leuke of nuttige workshops kunnen volgen. Voor de scouts onder jullie, en ik weet dat ze er zijn ;), wees welkom!

Ontbijt, 5
2 boterhammen (3), 10 gram Becel light (1), 15 gram appelstroop (1)

Tussendoor, 6
Appelkruimelvlaai (6), aardbeien (0)

Lunch, 9
3 boterhammen (5), 20 gram Becel light (2), 15 gram kokosbrood (2), stuk komkommer (0)

Tussendoor, 4
Banaan (0), reine claude pruimen (0), AH meergranenbiscuits (4)

Avondeten, 19
Iglo zelfmaakmaaltijd. Weet even niet meer welke er in de vriezer ligt. ’t Wordt 13, 15 of 19 punten voor pasta met groene groenten en kip (13), tagliatelle met zalm en spinazie (15) of pasta met spinazie en boursin met pijnboompitjes (19).

Tussendoor
40 gram minischuimblokjes (4)

Totaal: 47

Liefs, Suus

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan