Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, May 20, 2005

Eva woog op het moment van schrijven 94.00 kg (bmi: 27.47).

weer 4 ons eraf!!! :@ en dat ondanks de honing in m'n thee vanwege de verkoudheid. Misschien verbrand ik vanwege m'n verkoudheid wel veel meer kcalorietjes!!!! Als ik dit weekend niet meer groei ben ik dat afgevallen wat deze week de bedoeling was!!!! Een beter begin kan je met een strijdplan niet hebben. Nog ff deze laatste dag bikkelen (de zwaarste) en dan maar hopen op een flink zonnig weekend (hahaha ik heb heerlijke cocos-zonne-olie-spray gekocht... ik heb m'n hele vel er maar mee ingesmeerd maar natuurlijk regent het hier. Maar ik heb toch een beetje een idee van zomer :s.... en ik twijfel over een bikini.... zal ik aan de bikini????? m'n buik is oerlelijk (duizenden striemen he....2ling gedragen) maar met een hoog broekje... kan ik toppless... maar over nadenken. kweetutnie
:doei:
eva

Ans
May 20, 2005 om 05:25
Ha

Ik zag je topic op het forum. Ik heb hetzelfde probleem... Heb de mirena ook ongeveer 1,5 jaar en ben ook ongeveer twee van de vier weken ongesteld. Het begint met een beetje bloedverlies waarbij een inlegkruisje volstaat. Dat duurt ongeveer een week, dan ben ik vijf dagen echt ongesteld en dan weer een paar dagen een beetje bloedverlies. Ik word er ook niet goed van en zit er ook aan te denken hem eruit te halen...

Ik denk niet dat het met lijnen te maken heeft. Zullen we elkaar een beetje op de hoogte houden?
May 20, 2005 om 06:12
huh:? ist zo een mooi weer bij jullie:?of zijn de voorspellingen zo goed:?

hier ziet het er maar triest uit...
gelukkig maar want zit toch alleen maar binnen.

gelukkig zo wel ff er uit om boodschappen te gaan doen met H.
hij is morgen jarig en vroeg of ik gezellig met hem mee ging.

skaten is onwijs leuk, ik kon eerst ook niet blijven staan en mijn zus ook niet, maar dat hebben we ons zelf geleerd.

ik weet wel dat je hier lessen er in kunt volgen.
dus lijkt me dat het bij jullie ook kan.

gewoon proberen, want het is zo lekker als de :zon:schijnt.

succes...

enne gewoon in bikini jij!!!!!!
en topless moet ook kunnen, anders krijg je van die witte tetters en das ook niet mooi :lol:

groetjes debster
Ans
May 20, 2005 om 07:21
Sjezus, 4 van de 4 weken! Dat is niet normaal volgens mij!

Ben je al eens op controle onderzoek geweest? Op www.mirena.nl staat dat je bij sterk of langdurig bloedverlies het sterk aan te bevelen is de arts te raadplegen! Ik zou het in ieder geval met je arts overleggen. Bel anders gewoon eens even!

Moet ik zelf trouwens ook maar doen. Ik had de laatste keer dat ik echt even ongestel was een niet echt heftige menstruatie maar wel bloedstolsels.

Hier staan trouwens alle voorbehoedsmiddelen overzichtelijk op een rijtje. Is misschien ook wel interessant aangezien de pil geen fijn alternatief voor je is.
www.rutgersnissogroep.nl/downloads/ Brochures/RNG-anticonceptie_binnen.pdf
May 20, 2005 om 13:57
I'm a poor lonesome cowbooooooooooooooooooooy ............... :gitaar: Volgens mij ben je inderdaad "the last woman standing" in de vetvrije-dieet-strijd. Nou ik vind het superknap dat je het volhoud. Je hebt nu gelukkig ook weer resultaat.

Mijn strijdplan, tsja ............ daar zou ik me inderdaad deze week even op toeleggen maar het is er helaas nog niet van gekomen. Bussy bussy bussy. Ik zit zelfs niet eens elke dag achter de comp. en dat mag een wonder heten. Ik kom er gewoon even niet aan toe. Maar ik heb het de komende twee weken vrij rustig dus wie weet welk briljant strijdplan er zich nog aan mijn brein ontspruit. Voorlopig hou ik het maar op; elke dag flink bewegen (heb vanmorgen 2 uur gewandeld) en een beetje opletten met wat ik in mijn giecheltje steek.

Eneuh, aan de bikini, poeh he ............... Ik heb vroeger ook ooit eens een bikini in mijn bezit gehad en ben welgeteld 1 x topless (maar dan wel plat op mijn buik liggend op het strand) geweest. Niks voor mij. Ik ben niet preuts of zo maar het lijkt me loeivervelend waneer het tere velletje van je voorgeveltje verbrand. Ik voel me er ook niet lekker bij, maar elk zijn meug. En hoge broekjes zijn er wel, en anders trek je toch lekker een corrigerende string op tot aan je oksels ? Nou, laat dan die zomer maar komen ! (waar heb ik dat meer gehoord) Who needs een buikwandcorrectie wanneer er corrigerende lingerie is ? Ha, ha, ha. Een string, gatverdarrie die zitten me toch een party beroerd. Hier moet ik ook wederom niet aan denken. Wel geprobeerd (onderzoekt alles en behoud het goede) maar ook niks voor mij. Maar who knows, zeg nooit nooit ....... Straks zit ik in maatje 36 en dan ............... barst het delletje in mij los, en tsja en onder een strakke hotpants met dito topje hoort natuurlijk een string !

Nou, hou je poot stijf ! Je bent officeel nog 4 uur verwijderd van het voltooien van je 2e vetvrije week !

Groetjes,

Duck
May 20, 2005 om 14:07
Nou, ik zal eens even kijken of ik bij tante Bea een goed woordje voor je kan doen wat dat lintje betreft. En een standbeeld, mwhoh dat moet toch wel lukken dacht ik ............ geef me een brok beton, een beiteltje, een weekje La France met du pain, du vin et du boursin en ik brouw er wel wat van .......... Maar ja dan moet je natuurlijk niet nog meer gaan afvallen want dan lijkt ie niet meer.

Toedeloe,

Duck
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan