Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, May 20, 2005

Snoepkont woog op het moment van schrijven 63.50 kg (bmi: 23.90).

Hallo allemaal,
jaja ik ben er nog. Ik was met het 10 dagen dieet 4 kilo kwijt, wat natuurlijk hartstikke goed is. maar toen ben ik effe gestopt, feestje hier en daar. Het ging steeds goed maar bij het concert van marco borsato ging het mis. Eesrt een pizza, dan een ijsje toen maar een grote zak snoep gekocht.
Gisteravond was het ook helemaal mis, een zak chips na het paardrijden en ja dan hoef je niet verbaasd te zijn dat er 1kilo bij is, ik denk zelfs dat ik geluk heb dat het er maar 1 is. Ik schreef niks meer omdat het bleef hangen op hetzelfde, tja dan weet ik niks te melden. Maar goed ik beloof erbij te blijven want ik ben nog steeds niet daar waar ik wezen moet.
Meiden succes allemaal en tot schrijfs.
Ps. marco borsato was helemaal geweldig!!!!!!!!!!!!!!!!!

May 20, 2005 om 12:49
welkom terug snoepkont we hebben je gemist, ga er met je tegenaan hoor zondag starten heb er zin in en ga mezelf er helemaal aan houden dat ben ik mezelf "verplicht" vind ik aangezien het resultaat bij jou wil ik niet achterblijven, nou dan ben ik als het goed is al een groot deel kwijt wanneer ik naar Marco moet. Fijne avond en tot de volgende keer, morgen nogmaals flink zondigen dan zondag ertegenaan.
May 21, 2005 om 07:06
Nog een dagje en dan gaan we er aan beginnen. ik ga 10 dgn niet op de weegschaal, want ik moet ongesteld worden dus val ik in de tussenliggende periode niet veel af, maar daarna pas. morgen en 1 juni ga ik wegen, anders houd ik het denk ik niet vol.
May 21, 2005 om 11:30
hoorde van bot dat jij vanochtend je kilootje welweer kwijt was he.
Goed hoor mocht er nu nog eens 4 vanaf kunnen dan ben je direkt op streef (tien eraf zoals je echtgenoot zegt lijkt me ietwat teveel hoor) word je zo'n latje zonder voor of achterkant..............
Succes weer he we gaan er tegenaan en ik hoor je wel.
May 21, 2005 om 11:32
allemaal online zie ik hoi dames fijne avond, mariskat is je man niet aan het zeuren dat je alweer achter dat stomme ding zit toch wel een idee geweest he computer in je woonkamer.!!!!!!!!!!!!!!!!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan