Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, August 19, 2011

Stempeltjes woog op het moment van schrijven 75.40 kg (bmi: 28.73).

hoi lieve buddys allemaal,vandaag weegdag,en het resultaat is héél magertjes(mijn uiterlijk daarentegen niet haha)er was 100gr.af,maar niet getreurd,zal misschien toch wel aan die heerlijke chocoladetaart gelegen hebben,ik heb er toch geen spijt van het heeft me goed gesmaakt ,en geef nu toe ,de taart was met zo veel liefde gemaakt door mijn jongste dochter daar kan je op moederdag toch geen neen tegen zeggen....Ik ga het in elk geval niet aan mijn hartje laten komen en vertrek binnen enkele uurtjes op vakantie.Ik wens mezelf(een mens mag af en toe eens een dosis gezond egoïsme hebben)veel zonneschijn toe,kunnen jullie er gelijk ook van genieten,veel wandelplezier,veel zalige momenten met manlief,dochter en kleinkind,lekkere ijsjes.....enz.enz...en vooral alles mag en niets moet.Wat mijn gewicht betreft hoop ik na deze week een status quo te kunnen melden dan ben ik heel tevreden en is mijn zelfvertrouwen weer een stukje gegroeid.Vroegere vakanties speelde ik het klaar om in één week twee kilo bij te komen!!!! lieve buddys,jullie zullen het misschien niet geloven maar ik ga jullie reacties echt missen!!!!!ik wens alle thuisblijvers ook mooie dagen toe ..(ik ga afkickverschijnselen krijgen,voel het nu al)

August 19, 2011 om 01:54
Helaas heb je de stortbui gisteren niet tegen kunnen houden. Niet getreurd. We blijven hopen op mooi weer. Geniet van je vakantie komende week. Beetje opletten met de chocolade taartjes dan maar.. en anders zet je er gewoon een fikse wandeling, fietstocht tegenover.
Héél veel zonneschijn wens ik je toe.
Enne.. 'n terrasje met 'n heerlijk kopje koffie, bronwater of uhh. tomatensapje ook niet verkeerd. 't is maar hoe je het bekijkt.
Liefs Monique :hangmat:
Onbekend
August 19, 2011 om 02:50
Hallo Stempeltjes,
Bedankt voor je leuke reactie. Onze dochter Karina loopt als hobby tegenwoordig modeshows voor de maatje-meer-mode en heeft daar erg veel plezier in. Volgende week wordt ze 40, maar je ziet het er niet aan af.
Fijn weekend.
:dagkilo:
August 20, 2011 om 03:23
Het zal wel net te laat zijn, maar ik wou je nog een heeeeerlijke vakantie wensen! tot snel!
August 22, 2011 om 06:28
Hi Stempeltjes,

Deze reactie lees je vast als je weer terug bent van vakantie. Ik hoop dat je een leuke vakantie hebt gehad met veel mooi weer, zalige momenten en af en toe iets lekkers.

Groetjes, Angelien
August 22, 2011 om 09:02
Hele fijne vakantie gewenst!! Wat goed dat je na zon gezellige week toch nog afgevallen was, knap hoor!!
Veel zonneschijn en plezier en ik hoop met jou dat je gelijk blijft, groetjes, Anja
August 25, 2011 om 03:32
Hi Stempeltjes,

Met de nieuwe site zijn we opeens geen buddies meer! Ik heb je alweer toegevoegd.

Groetjes, Angelien
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan