Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, August 19, 2011

SweetPlusGirl woog op het moment van schrijven 90.10 kg (bmi: 30.81).

Hi lady's!

I'm back in town! Eergister ben ik in de avond terug gekomen. Het was een lange rit, 12 uur vliegen van Singapore naar Helsinki, toen een uur of 6 Helsinki bekeken en daarna nog 2 uurtjes doorvliegen naar Amsterdam. Maar.. het was het allemaal waard!

We hebben echt een heerlijke vakantie gehad! Niet alleen genoten van de zon, zee strand en het uitgaan maar ook heel veel cultuur opgesnoven! Zo hebben we over rijstvelden gelopen en een hele toch van zuid naar noord Bali gemaakt en nog veel meer! In Bali ons vrienden opgehaald en lekker met hen opgetrokken. Ook naar hele mooie locaties met hen gezocht, ze gaan in 2013 trouwen op Bali. Ook zijn we weer naar Java geweest, helaas maar drie daagjes, maar ook daar was het heerlijk!
Op de terugweg 3,5 dag in Singapore geweest, voor de tweede keer en ik blijf het zeggen: wat een geweldige stad! Het laatste dagje dus in Helsinki geweest, een kort bezoekje maar ook een leuke stad!

Ik heb aardig op mijn eten gelet moet ik zeggen. Niet constant natuurlijk want tja: vakantie is vakantie! Maar over het algemeen vrij gezond gegeten, veel fruit vooral! Uiteraard wel een Bintang hier en daar (heerlijk bier, terwijl ik absoluut geen bierdrinker ben) en tijdens het stappen de nodige likeurtjes mmm, die trouwens belachelijk duur waren, maar goed het is vakantie!

Vanmorgen op de weegschaal thuis woog ik precies 80 kilo, dat vind ik toch behoorlijk netjes :knipoog:

Ik heb twee Apps gedownload op mijn telefoon van de Weight Watchers: een calculator waarmee je de punten van producten kunt uitrekenen en een dagboek. In 1 woord ideaal! Scheelt een hoop schrijven en uitrekenen! Ik moet zeggen dat ik behoorlijk gemotiveerd ben om weer te starten met afvallen! Ik heb er zelfs zin in.. dus we gaan met die banaan!

Ik hoop dat met jullie alles goed gaat en het afvallen lekker verloopt! Nu ik thuis ben wil ik weer regelmatig op deze site komen, het motiveerd me altijd goed.

Heel veel liefs van mij!

August 19, 2011 om 08:26
Hoihoi!

Wat goed dat je na de vakantie nog steeds 80 weegt! Heel fijn! Dat is anders toch wel zonde, zo na je vakantie. En je hebt het super gehad zo te lezen. Helemaal goed natuurlijk!

Wat zijn de namen van die 2 apps?? Ik heb gezocht maar kan ze niet echt vinden. Of heb je geen iPhone toevallig???
Ik heb alleen 1 app gevonden die leek op weightwatchers waarmee je flexipoints kon uitrekenen. Tenminste, zo zag het er uit. Maar ik doe propoints dus dat wordt hem dan niet ;).

Onbekend
August 19, 2011 om 10:09
Hey meis! Wat heerlijk dat je 80 weegt en dus niet bent aangekomen (toch?). Je batterij is dus weer lekker opgeladen om er weer flink tegen aan te gaan, fijn :) Over Singapore, wat heb je daar allemaal gedaan? Ik kan niet wachten tot december! En had je iets vooruit geboekt of ter plekke een onderkomen gezocht? Xx
ps. vakantiepics willen we zien!
August 21, 2011 om 06:16
Hoihoi!

Heb gezocht maar die app is er niet voor mij, helaas. Had wel heel handig geweest.. maar zonder is het ook altijd gelukt.

Eigenlijk heb ik weinig leuks gedaan in de vakantie. Ben wel naar wat festivalletjes geweest en een lang weekend luxemburg. Verder alleen maar gewerkt, 40 uur in de week. Is wel even balen eigenlijk maar met die 2 maanden salaris kan ik mijn schoolgeld precies betalen, dus heb ik daar geen stress meer om. Dat is ook wat waard natuurlijk ;).

In maart 73 wegen moet te doen zijn lijkt me! Dat is nog precies 7 maanden, een kilo per maand is reëel vind ik. Dus ga er lekker voor! :)

Onbekend
August 22, 2011 om 05:02
Ola chica!
Thnx voor de tips, erg blij mee. Ik ga Sentosa wel even googlen, want dat klinkt wel leu, én ik zag net een leuke foto van jou voor een megagrote candy shop, dus die wil ik wel even in het echt zien ;)
Echt heel goed dat je op hetzelfde bent gebleven. Hoe heb je dat voor elkaar gekregen? Specifiek op gelet of gewoon omdat het eten daar zo gezond is en je veel in beweging bent oid? Nogmaals: echt heel knap, respect!
Ondertussen weer aan het werk of nog even vrij? Altijd zo'n deceptie, om weer aan het werk te gaan. Dan lijkt je vakantie ineens zo ver weg en lang geleden. Ik hoop dat je het gevoel kan vasthouden! Xx
Onbekend
November 14, 2011 om 09:12
Hey meis! Heb je al een tijdje niet meer voorbij zien komen. Alles goed?
Xx
December 2, 2011 om 12:58
Wat leuk die foto's!!
Hoe gaat het ondertussen?!
Liefs Marij,
January 31, 2012 om 06:42
hey...alles goed hier??
Onbekend
January 7, 2013 om 14:33
Hey Hey,
Ik ken je verhaal niet precies meer, maar je naam komt me bekend voor!
Je hebt het nog best lang volgehouden en je bent maar 8 kilo aangekomen, die moeten er toch zo weer af zijn voor de zomer! Zet hem op! We gaan er voor! 2013 wordt een slank jaar voor ons!!!

Gr. D.
January 17, 2013 om 08:05
Hoihoi

Even een late reactie op je berichtje dat je een paar weekjes terug op mijn dagboek gaf.


Ik ben hier ook al echt in eeuwen niet geweest en vandaag weer voor t eerst een dagboekje geschreven. Ik voel me dik en gefaald dat ik mijn streefgewicht van toen niet heb kunnen vasthouden.
Maar negatieve gevoelens gaan me niet helpen weer af te vallen, dus die moeten eerst maar eens weg.

Hoe is het met jou nu? Alweer wat meer op deze site geweest?

Misschien kunnen we elkaar weer helpen met de strijd opnieuw aan te gaan!

Liefs Jorina
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan