Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, August 19, 2011

Koekwaus85 woog op het moment van schrijven 126.90 kg (bmi: 38.74).

:enthousiast:
Ben zo blij met mezelf! En dan nog niet eens omdat ik ben afgevallen...heb eindelijk de stap gemaakt om naar de sportschool te gaan! Heb het ooit bijna eens gedaan, wel abo afgesloten maar nooit gegaan. Weet niet wat het is, maar voel me er niet op me gemak. En dan niet eens omdat ik wat dikker ben, maar heb het altijd gehad. Ook toen ik slank was en moest revalideren aan knieoperatie, moest ik naar de fysio die in de sportschool zat. Bah, wat vond ik dat vreselijk! Hahaha! Maja, nu kom ik net weer terug van een uurtje sporten. Tis maar een uurtje, maar ik heb de stap wel gezet. En kan je niet uitleggen hoe blij ik er mee ben:koningterijk:
Dat ik er mee begonnen ben, komt omdat ik merkte dat ik aan het verslappen was en kon het niet van mezelf tolereren. Dus heb afgelopen week 's avonds gelijk via internet een abo afgesloten, gister kaartje gehaald en vandaag gelijk begonnen! Was van afgelopen weekend ook 1kg aangekomen, geen idee hoe:aangekomen2: maar heb me gelukkig op tijd herpakt en het is er op 1 onsje na alweer af. En nu met het sporten erbij, moet toch goedgekomen zijn:)
1 nadeel, we gaan dit weekend lekker weg naar Scheveningen. Nu word het waarschijnlijk heerlijk weer :zonvoorspelt: dus dan gaan we op het strand liggen en verder nix, dus is alleen morgenavond een trikkie punt, dus hoop dat ik de schade kan beperken. Gelukkig ben ik maandag ook nog vrij, dus de planning is om dan ook weer te gaan sporten!

Oh jongens, ik voel me super, hahahaha!:weekendvoordedeur:

:hugsandkisses::koekwaus85:

August 20, 2011 om 04:14
:gogogo::wave02::hoera!:
Dat zijn goede berichten! Wat goed dat je die stap hebt genomen zeg! Ik ken het gevoel, ik vind het ook vreselijk in de sportschool haha ;) Las gisteren een artikel over personal trainers die adviseren dat als je wil afvallen je cardio echt moet combineren met krachttraining. Anders werkt het niet (op den duur). Maar goed zo! En het allerbelangrijkste vind ik je laatste zin dat je je goed voelt! Geniet van je weekend en van de zon :)

xx
Lisanne
Onbekend
August 20, 2011 om 10:46
:hoihoi:

Wat goed, dat je dit hebt gedaan. Ik heb een aantal jaren regelmatig gezwommen (baantjes trekken), maar sinds vorig najaar is daar helemaal de klad in gekomen. Ik overweeg om deze stap toch weer te gaan zetten om minimaal een keer per week te gaan zwemmen.

Succes met sporten en geniet ervan!

:air71:
August 21, 2011 om 23:51
Hoi zus,

lekker bezig hoor!
En nu vasthouden, dat kun je makkelijk en denk anders aan je doel dan gaat je dat echt wel lukken!

Hoe is het in Scheveningen verlopen, hoorde dat het in het hotel te druk was ofzo?

Aankomend weekend kun je je nichtje weer zien...wat geven jullie mams cadeau?

Heel veel succes deze week, Ilsje gaat ook weer even flink er tegenaan, want ik blijf een beetje hangen!

Was het cupcakeje trouwens lekker, of hebben jullie die niet meer op?

Liefs,

:ilsevanmanen:
Onbekend
August 23, 2011 om 09:24
Heyhey!

Wat goed dat je de stap naar de sportschool hebt gemaakt. Nu moet je natuurlijk ook wel echt gaan sporten. Ik hoop dat je er een heerlijk gevoel van krijgt en dat je het straks ook fijn gaat vinden om er te zijn. Ik denk dat een goede sportschool uitzoeken al een heel begin is. Wat ga je binnen de sportschool doen? Beetje apparatenwerk of ook lesjes volgen?

Keep up the good work! En tot lees natuurlijk!
Onbekend
August 24, 2011 om 04:14
:lieveschat:

Wij zijn supertrots op je dat je eindelijk die stap weer gezet hebt. En nu ook gebruik maken van je abonnement hé? Hopelijk is de controle morgen goed en kunnen we in het weekend een potje bowlingen, dan zal ik jou eens laten zien hoe dat moet :lol2:
Hoe was het vanmorgen met je gewicht? Bij mij was er weer drie ons af, dus gaat weer de goede kant op. Zie je vrijdag weer

:foryou::kus2:
:elvisforever:
Onbekend
August 24, 2011 om 08:56
Waar ben je?? Je bent toch niet te teleurgesteld door het gelijkspel van je clubje? Hopelijk gaat alles goed daar!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan