Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, August 19, 2011

Jorina woog op het moment van schrijven 66.50 kg (bmi: 23.84).

Hoihoi allemaal!

Ik leef nog ;). Pff het is allemaal zo druk op het werk dat ik savonds helemaal dood ben en eigenlijk alleen maar op de bank kan hangen en voor me uit kan staren. Gelukkig is het de laatste volle week en mag ik maandag weer naar school.

Met het eten gaat het wel goed eigenlijk. In de 1e weken van het vele werken kwam ik vaak punten te kort, omdat ik veel honger had. Maar nu valt dat eigenlijk wel weer mee en kom ik prima uit met mijn punten. Ik heb al wel 20 vrije punten gebruikt, maar dat was 1 dag omdat ik wat gesnoept had, 1x omdat we lunch op het werk hadden met broodjes enzo en gisteren ook wat vrije punten gebruikt omdat ik koopavond had en dan in mijn pauze bij La Place moest eten (of ergens anders in de stad). Maar dat is allemaal niet erg, daar zijn de vrije punten ook voor natuurlijk.

Nog iets goeds is dat ik me de hele week nog niet gewogen heb en daar ben ik wel trots op! De laatste weken stond ik weer zo'n beetje elke dag op de weegschaal maar ik wilde dat deze week écht weer niet doen en tot nu toe is het dus gelukt. Alleen vanochtend had ik wel de nijging om te gaan maar ik heb me ingehouden. Maandag wegen, is prima. Nu maar hopen datie maandag lief is voor me, anders vind ik het ook niet leuk ;).

Hardlopen gaat ook wel lekker, dinsdag heb ik les 6 van renate gelopen. Die was best pittig: 3x 5min lopen. Vanavond na het avond eten wil ik voor les 7 gaan. En dan misschien/waarschijnlijk zondag les 8. Het gaat best lekker en ben nog steeds gemotiveerd. Tijdens en na het lopen voel ik me echt lekker en ik krijg er energie van! Hopelijk wordt mijn lichaam over een paar weekjes ook al wat strakker ;), maar ik snap ook best dat dat wel eventjes kan duren.

Nou dames, ik ga nog even langs jullie dagboekjes.


August 20, 2011 om 05:36
Hoi!!

Ja echt fijn dat ik nog het zelfde ben na de vakantie, heb ik toch iets goed gedaan hihi! En de vakantie was inderdaad heerlijk! Ben ook erg gemotiveerd om door te zetten met afvallen nu! Waarschijnlijk zit er alweer een reisje aan te komen in maart, dus dan wil ik toch echt eens die 73 halen ;)

Ik heb idd geen Iphone ik heb de Samsung Galaxy S2.. dus weet niet of je die ik heb kunt vinden (mn vriend heeft ook een Iphone maar hebben niet dezelfde Apps soms) Maar voor de zekerheid mijne heten: ww Diary (het dagboekje) en die andere heet Weight Watchers Points Calculator (voor de propoints) Ik hoop dat het je lukt!!

Ik lees dat het lekker met je gaat, goed hoor! Goed bezig met eten, hardlopen en het niet-zoveel-wegen (altijd erg moeilijk ik ken het)..
Heb je verder nog leuke dingen gedaan in de vakantie??

Liefs Nicole
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan