Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, August 19, 2011

Cassy woog op het moment van schrijven 105.00 kg (bmi: 31.01).


Onbekend
August 19, 2011 om 10:10
hallo herintreedster,

welkom bij het zware leven! Succes dit weekend want vind het erg stoer om voor het weekend te beginnen hoor --> je wilt dit nu dus echt!

maak er een mooi, gezond en zonnig weekend van,
MooiRond
August 19, 2011, gewijzigd door Monique56 op August 19, 2011 om 14:43
Heey Sylvia

Wat leuk om je vandaag op de roltrap van de fietsenkelder te zien. En wat jammer dat jij net omlaag ging en ik omhoog. Ik was al een eind verder gereden toen ik me bedacht: waarom heb heb ik niet even boven gewacht? Stom! Kwam ook wel doordat ik net voor het eerst van mijn leven een lens in mijn oog had en het voelde raar. Ik wilde het liefst zsm naar huis eigenlijk.
Zullen we gewoon eens afspreken een keer? Op een vrijdag op een terras en dan gezellig bijpraten. Kan vanaf half september, want we gaan volgende week nog op vakantie.
Ik wacht je bericht af.
Fijn weekend!

Monique
August 19, 2011 om 18:50
hoihoi

Ja 23 september zou kunnen, hoewel we de volgende dag een familiereunie hebben die bij ons gehouden wordt. Dus 30 september komt eigenlijk beter uit. Maar een paar uurtjes voor mezelf op 23-9 vind ik ook helemaal prima hoor.
Dat je dat nog weet van die badkamer! Je kent de verdieping inmiddels niet meer terug. En we hebben afgelopen voorjaar weer een andere verbouwing gehad, beneden.
Enfin, genoeg stof om bij te praten denk ik. Ik kijk er naar uit!
Noem maar een tijd en plaats. Tegen die tijd zal het nog weinig terrasweer zijn. Kandinsky misschien?
Doei!
Monique
Onbekend
August 20, 2011 om 04:34
Hoi Cassy,

Jaja, het gaat langzaam, maar toch vrij zeker naar beneden...

Dat kan jij ook hoor! Het is de eerste dagen even doorbijten, omdat je gewoon zo gewend bent aan het eten van koolhydraten en omdat je lichaam ook gaat vragen om die insuline-pieken. Na een paar dagen gaat dat echter weg en zal je zien dat het juist "makkelijk" is! (ik vind het vrij "makkelijk" omdat er gewoon zoveel lekkere variatie mogelijk is en je tenminste normale hoeveelheden kan eten)

Zal ik je toevoegen als buddy? kunnen we ervaringen uitwisselen :)

groetjes El.

Oh ja, die foto is gemaakt tijdens Fields of Rock, Nijmegen 2005. Ik ben daar een kilo of 90, wat nu zo'n beetje mijn uiteindelijke einddoel gaat zijn ;)
August 20, 2011 om 09:02
Ha Cassy,

Ja, dat klopt, ik heb gister even bij je gekeken, ik kreeg een melding dat jij een nieuw dagboekbericht had geplaatst dus ik werd meteen nieuwsgierig! Leuk weer van je te horen, je pakt de draad weer op van het gezonde eten? En dat voor het weekend, knap zeg!
Hoe is het bij jullie en met al de jongens? Dat gaat natuurlijk maar door, hoe lang is het geleden dat Monique en ik bij jou waren, eeuwen naar mijn gevoel!
Ik geef nu les op een VMBO, maandag weer beginnen na 7 weken vakantie, pfft, dat vroege opstaan weer.... Ook ben ik nog met de studie bezig, ga het vierde jaar in, zou het laatste moeten zijn, maar ik ben door omstandigheden wat vertraagd, dus zal er nu nog zo'n twee jaar mee bezig zijn. Kortom, het is erg druk, 19 uur lesgeven (komt overeen met een baan van 26 uur) en die volrijdsstudie ernaast. Tijd voor Valt.af is er dus niet.
Ik wens je weer veel succes en af en toe een berichtje moet van mijn kant wel lukken dus, tot dan!

:apoassi:

ps, wat een toeval dat je Monique tegen kwam, leuk zeg, doe haar de groeten als je samen een terrasje pikt (of binnen zit ivm het weer!)

daag
August 21, 2011 om 05:06
Ok dan leggen we 23-9 vast. Om 15.00 uur of zo? De plek spreken we die week nog wel af, afhankelijk van het weer.
Fijne zondag nog!
:monique56:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan