Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, August 19, 2011

MicKro woog op het moment van schrijven 78.30 kg (bmi: 27.09).

Grappig dat ik vroeger bij stress altijd aan kwam en nu afval. Sinds vorige week donderdag ben ik 1,5 kg kwijt.

Het scheelde natuurlijk wel dat de parkeerplaats een kwartier (stevig door)lopen was naar de ziekenhuiskamer van mijn zoon.
Ook moest ik twee keer drie verdiepingen omhoog met de trap. (Ik kon ook wel met de lift, maar daar had ik niet zoveel zin in. Bovendien ging de trap sneller)

En dat vier keer op een dag is toch een uur beweging! noem het maar sporten, daar leek het meer op :kapot: Als ik wat wilde eten moest ik ook nog ruim 10 minuten lopen naar het restaurant. Daar kreeg ik dus ook nog wat meer beweging door.

Toch ben ik superblij dat mijn zoon weer thuis is. Om het te vieren bak ik straks lekker pannenkoeken. Voor mij lekker met veel groenten prei, :paprikagroen::paprikageel::paprikarood::champignon::tomaat::ui: en een beetje kaas. De kinderen hebben liever zoete pannenkoeken.

Mijn gezin is weer compleet!

:glijbaan: 27,5 kg eraf!
Onbekend
August 22, 2011 om 03:27
Hoi,

Bedankt voor je reactie in mijn dagboek. Ik heb nog geen last van hielspoor maar als ik zo door blijf gaan dan heb ik een grote kans erop en dat wil ik dus niet, dat lijkt me logisch. Ik heb nu nog een overbelasting van de hielplaat en dat komt eigenlijjk door een andere blessure een overbelasting van de acchilespees. Die is nu over maar ben toch weer te snel en te ver gaan hardlopen. Met de vorige blessurre heb ik zooltjes moeten laten aanmeten en deze blijken dus nog niet goed te zijn. Ik moet zo weer naar de podo terug en dan zullen ze aangepast worden en dan maar hopen dat de blessure gauw over is want ik mis het hard lopen heel erg.
Ik heb dus geen hieltjes en die shapup's heb ik ook van gehoord dat het vrij goed helpt misschien een oplossing voor later, maar daar kan je volgens mij niet op hard lopen, maar ik kan het mis hebben.

Ik zie trouwens dat je goed op weg bent met afvallen ga zo door hoor!!

groetjes Kitty
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan