Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, August 19, 2011

SusieQ20 woog op het moment van schrijven 118.50 kg (bmi: 36.98).

Gisteren is het misgegaan
eierkoeken, cassavekroepoek en pizza. ai das niet goed. Vanaf vandaag weer streng aan de gang!. beweging is de afgelopen week niet zo goed gegaan omdat mijn enkel zeer doet. Binnenkort begint alles weer school (20 min fietsen heen 20 terug) vrijwilligers werk (45 min heen 45 min terug) 2x per week naar sportschool en 2x zwemmen en ook nog 1x per week naar zangles. het zal een stuk drukker en gestructureerder worden. wat voor mij bij het lijnen altijd beter werkt. en hoe gaat het bij jullie? vanaaf eet ik kalkoen biefstuk, krieltjes en gewokte paprika

August 19, 2011 om 13:32
Hey susie

Nogmaals bedankt voor je berichtje.

In het begin heb ik wel getwijfeld hoor.. Zou ik voor de kleintjes gaan of voor de grote.. Uiteindelijk heb ik voor de kleintjes gekozen. Mijn beslissing stond vast na een schitterende stage. Ik kan me nu geen leven meer voorstellen zonder kleine kindjes te kunnen verzorgen!

Ik ben blij dat ik binnen 1 jaar trots kan zeggen:
ik heb mijn diploma als kleuterjuf behaald.. kijk er naar uit om ook echt een eigen klasje te hebben en om de kindjes te verzorgen en ook veel dingen bij te leren..

Mijn doel is dus om binnen een jaar een gezond lichaam te hebben, want een kleuterjuf met een buik staat dus echt niet!

Ik werk ook wel graag met een iets oudere leeftijd hoor, maar als ik echt mijn hart zou moeten volgen zou ik het liefst lesgeven in een kleuterklasje!..

PS: Het is heus niet zo erg dat je jezelf een dagje laat gaan. Na die laatste keer dat ik me heb laten gaan denk ik bij mezelf: 'dat helpt om het vol te houden!'

Ik zie dat je ook veel aan sport doet! Volhouden hoor...!!

Goed bezig!!

Groetjes!!
August 20, 2011 om 04:22
Hey Susie!
Ach ja je eerste dipje sinds je start. Dat valt toch wel mee? Misschien dat het wel reuze meevalt zondag. Je moet maar zo denken: Je hebt 1 x gezondigd en 6 balansdagen gehad :) Moet toch wel goed komen denk ik zo! Ook ik heb me gisteren weer misdragen :dommie: Weer aan de wijn gezeten en niet eentje ofzo... Maar goed. Was vanmorgen 800 gram kwijt. Had dus misschien wel meer kunnen zijn, maar dit is ook een mooi resultaat en ik ga vol goede moed weer verder! Ben benieuwd naar je resultaat zondag en laat je niet ontmoedigen door een klein foutje!

xx
Lisanne

:yeahyeah:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan