Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, May 20, 2005

Geschreven door Smurfinnetje

gisteren het eerste dagje punten tellen heb het (al zeg ik het zelf) nog niet zo heel erg slecht gedaan! ik mocht 24 punten en heb er 27 gehad! ik had die 3 chocolaatjes niet moeten nemen, maar als ik eenmaal zeebanket geproefd heb, dan kan ik niet meer stoppen... :chocola: dus daar blijven we voorlopig maar weer vanaf!
vandaag gaan we het weer proberen! :) heb wel even stiekum op de weegschaal gestaan vanochtend, woog 90,7 dus dat gaat weer de goede kant uit, maar ik vul het nog niet in, want je weet maar nooit wat de :weegschaal: gaat doen volgende week... ondanks dat mijn gewicht nu zegt dat ik 22 punten mag... blijf ik toch even op de 26!! ik ga strax thuis lunchen (!) en dat is altijd lekker!!! moet mezelf inhouden en beheersen vandaag! gelukkig meoten we het nog kopen dus ik ga nu vast rekenen wat ik kan hebben! :)

fijne dag allemaal!
Liefs Melissa :smurf:
:knuffel:

Amc
May 20, 2005 om 11:45
Hi Hi hier doet w.w. 2 dingen de ene is de punten tellen en de andere is je mag alles eten bij elke maaltijd (moeten wel light artikelen zijn) en tussen door mag je alleen fruit eten maar ook niet teveel!! ze zijn hier mee begonnen in Januari. Doen ze dat bij jullie ook al???Het gaat je vast lukken :opjehandenstaan: :knuffel:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan