Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, May 20, 2005

Jidi woog op het moment van schrijven 91.70 kg (bmi: 34.51).

Hallo meiden!

Daar ben ik weer! LEKKER WEEKEND!!!!

Altijd gezellig, man is lekker nu aan het kokkerellen en de kinderen spelen nog lekker buiten en ikke ff bijbeppen met jullie.

We hebben het weekend een lekker rustig weekend, niet veel afspraken dus lekker een beetje shoppen (ik moet echt nieuwe broeken, kan bijna niets meer aan voor het mooie) en tutten met mijn moeder. nog een week en dan mag ze eindelijk uit het gips (voetoperatie). Ze mocht 7 weken niet lopen!! wat een ellende voor haar, het is een ontzettende bezige bij!
Nog 6 dagen en dan krijgt ze een hypermoderne brace waar ze mee mag lopen, dus nog niet helemaal zonder, maar al een hele verbetering.

Ik hoop dat jullie ook een leuk weekend voor de boeg hebben.

Met het "lijnen" (ik vind het niet echt lijnen, maar inmiddels een ander gedragspatroon)gaat het prima. Ik ga door zoals de afgelopen 2 maanden. Gisteren had ik het wel even heeeeeeeeel moeilijk, maar toch niets genomen. Vin'k zonde.

Nou, een geweldige avond allemaal en tot morgen! dan heb ik vast wel weer iets te melden.

P.S. hebben jullie ook naar het Songfestival gekeken? Jammer he!

Liefs van Claudia :doei:


May 20, 2005 om 13:28
We maken er gewoon een lekker lang weekend van, vooral zo nu op vrijdag avond ..heerlijk gevoel dat je alles nog voor je hebt, gewoon genieten wordt het, enne de lekkere hapjes ff laten staan, want we gaan voor de 79 ...jij toch ook?
May 20, 2005 om 15:36
Hee, hij gaat lekker met jou he ? Een presentje voor je 10% dat is inderdaad wel even de bekende veer in je ..... die je weer een extra duwtje geeft om vooral toch door te zetten. Goed hoor. Ik was mijn eerste 10 kg ook binne no time kwijt maar heb er geloof ik wel een half jaar over gedaan om de volgende 4 te slijten. Maar als dit zo doorgaat ben ik in het jaar 2095 op mijn streefgewicht !

Laat je hierdoor niet ontmoedigen hoor, het ligt hem natuurlijk ook voor een heel groot gedeelte aan mijn eigen instelling. Die is de afgelopen tijd ver beneden het nulpunt geweest. Ik hoop dat ik nu weer wat op het rechte spoor kom. Al rijdt het treintje behoorlijk traag. Maar dat heb je met die grote stoomlocomotieven, ze komen langzaam op gang ...... maar dan !

Ik heb gisteren ook naar het Songfestival gekeken. Ik kan me ook eigenlijk niet herrinneren of ik ook ooit maar één keer overgeslagen heb. Ik vind het GEWELDIG ! Voorrondes en alles, gewoon leuk ! Wat zat er weer een boel bagger bij zeg. En sommige van die liedjes komen dan ook nog door ? Ik begrijp bij sommigen echt niet waarom. Mijn persoonlijke voorkeur van gisteren was Zweden (of was het nou Noorwegen). Die kruising tussen Bon Jovi/Kiss/Europe/Scorpions. GEWELDIG ! Ik heb me rot gelachen. Echt weer eens even heel iets anders. Van mij mogen ze winnen. En dan hadden we nog Denemarken ("Ronan Keating";). Dat was eigenlijk "het Ultieme" songfestivallied, ha ha. Tsja, tis jammer dat Glennis het niet gehaald heeft. Ze heeft een dijk van een stem maar ik vond het liedje eigenlijk ook niet zo veel soeps. Die 4 (o.a. die meid van Frisle Sizle en die Musical jongen Tony nog wat met nog 2 erbij) hadden ons land moeten vertegenwoordigen, was het vast beter gegaan, zei de stuurvrouw aan de wal ............

Nou Claudia op naar de volgende 10 % ! Veel succes.

Groetjes,

Duck
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan