Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, August 26, 2011

Marianne01 woog op het moment van schrijven 69.40 kg (bmi: 23.19).

Nog een paar weken en dan ga ik lekker op vakantie! :strand: Ben er zo aan toe!!!!
Met het op gewicht blijven gaat het niet zo goed, eet veel te veel en ongezond (gister patat en kroket gehaald en al die lekkere dingen tussendoor kan ik ook niet meer vanaf blijven):broodjevanalleswat:.
Ik moet denk ik toch maar wat strenger voor mezelf zijn, zeker met de vakantie in aantocht. Tijdens de vakantie wil ik er niet al teveel op willen letten, dus nu wordt het tijd om er weer even mee aan de slag te gaan.
Nou ja "even".... alsof het zo makkelijk is. Ik ga in ieder geval heeeeeeel erg mijn best doen. En... ik begin NU!

Beetje van jammer van mijn blessure aan mijn been, hierdoor kan ik wat minder sporten, maar blijf wel gewoon gaan. Ik probeer zoveel mogelijk te doen, gelukkig ga ik wel netjes 3 keer per week :armoefeningen: dus even iets minder moet ook kunnen. Ik mis alleen wel heel erg de spinningles.

Vandaag lekker naar een vriendin die ik al heel lang niet heb gezien. Heb er zin in!!!!

Fijn weekend allemaal!
Marianne

Onbekend
August 26, 2011 om 05:31
Hai Marianne! Nee hoor, je bent niet de enige. Andere buddy van mij, IrishLady, is ook dik tevreden. Maar ik vind het zo-zo. Nou ja, als eerst het probleem van de dansende letters (verspringende scherm) bij het typen van wat langere berichten maar verholpen wordt... Metertjes mis ik echt, jij niet dan? En ja, een hoop oude gegevens kwijt (ook al m'n dagboeken dus van toen), maar goed, daar denk ik dan maar niet meer aan. Voorheen kon je meerdere dagboeken uitvouwen op één pagina (max. 5 meen ik?), nu zie je van elk dagboek maar een paar regels en om ze te lezen moet je klikken, en kom je in een nieuw scherm. Dat vind ik dus helemaal niet zo handig, maar zo zie je maar hoe meningen verschillen. :DD:

Jammer dat het nog niet helemaal wil bij jou. Maar het lijkt me ook wel moeilijk hoor, als je al op gewicht bent, om dan te bepalen wat mag en wat niet. Je komt in een soort grijs gebied ofzo. Bij mij is het nu behoorlijk zwart wit: dat is wel goed voor me, dat niet. Maar als je op streefgewicht bent (of bijna), dan kan je je best iets extra's veroorloven. Maar ja, daar dan weer die belans in te vinden valt niet mee.

Goed dat je wel gewoon blijft sporten, drie keer in de week, ondanks je blessure!

Een heel fijn weekend, en maar lekker verder aftellen naar je vakantie he. Ga je lekker naar de zon?

xx Linda
August 26, 2011 om 06:11
HOihoi,

Blij dat er iemand is die er zo snel mee omkan.
En... je bmi, dat had ik direct gevonden. Gewoon op je overzicht onder je foto.
Nu mijn streefgewichtbalkje nog en dan ben ik tevreden. Ik kreeg het wel ff te zien als ik mijn gewicht invoerde maar het zou wel leuk zijn je stand (en streefgewicht) ten allen tijde te kunnen zien.

Je mag toch fier zijn op je resultaat tot nu toe. Maar ik weet hoe moeilijk het is als je eenmaal uit de 'klik' bent. En de beweging viel dan bij mij ook weer weg en dan gaat het vlug. Maar ik heb de klik net teruggevonden en die komt er wel gauw terug.

Geniet van je middagje met je vriendin en het aftellen naar je vakantie !
Lieve groet,
Cosyme
Onbekend
August 26, 2011 om 07:32
Hoi Marianne :)

Volgens mij zijn we nu weer buddies hoor (Gelukkig) Gisteren was ik helemaal van mn leg van met de nieuwe layout maar nu - na wat uitvogelen en me erin te verdiepen valt er eigenlijk wel mee te werken en zo gaat het met het leven he: alle veranderingen zijn even wennen. Het enige wat ik wel jammer vind is dat de dagboekjes die je dan links voorbij zag komen weg zijn - want die volgende ik altijd wel en zo kwam je eens op andere pagina's van mensen hier en leerde je weer mensen kennen dus dat mis ik wel maar wie weet komt dat weer en zo niet is het jammer.

Ik ben pas twee maanden lid hier dus de klachten over oudere gegevens kwijt enzo of niet zoals mn wil ken ik niet en het eet en sportdagboek had ik ook redelijk snel door maar ik sluit me wel aan bij Karin dat het verspringen van het scherm bij het tikken van langere tekst echt een ramp is dus als hier mega veel tikfouten instaan dan ligt dat dus daar aan :)

Ik ga nu weer snel verder want begin nu aan mn laatste officiele vrijdag dag en besefte me dat ik nog best wel veel te doen heb opeens hahhaahah


:jootje41:
August 26, 2011 om 10:23
@Linda: verspringende letters, daar heb ik geen last van. Misschien komt dat ook wel doordat ik geen lange berichten maak i.v.m. concentratie. Daardoor heb ik ook nooit meerdere dagboekjes tegelijk geopend, wist niet eens dat dat eerst kon.
En ja, ik ben er trots op dat ik netjes 3 keer per week ga, kan nog wel wat andere dingen doen.

@Cosy: tuurlijk ben ik er trots op, ben alleen bang dat er ondertussen alweer twee kilo bij is gekomen. Heb nog niet op de weegschaal gestaan, ik probeer dat tot na mijn vakantie uit te stellen als dat lukt.

@Jootje: Hier ook geen gegevens kwijt he en dat terwijl ik sinds ca januari hier aanwezig ben. Heb je nog alles af kunnen krijgen?

@all: fijn weekend!
Onbekend
August 27, 2011 om 05:07
Goedemorgen :)

Ja ik werd vanochtend echt met zo'm michelin-pop opgeblazen gevoel wakker dus dan gaat die knop gelukkig snel weer om :) En het zou ook zonde zijn als ik nu de boel weer zou laten verwateren toch want ik voel me er veel te goed bij zoals ik nu bezig ben (fysiek maar ook mentaal) maar af en toe eens de touwtes laten vieren moet ook kunnen inderdaad haha want we blijven toch maar mensen hey hihi.

Goed dat het vandaag tot nu toe goed gaat!! Nu volhouden he :)

:jootje41:
Onbekend
August 27, 2011 om 18:16
Die ketjapschotel heb ik idd gemaakt zoals jij het zei. Lekker hoor! :DD:

Ik had hem bij m'n favorecepten staan (toen: rechtsonderin). Maar ja, foetsie he! Wel jammer hoor. Maar goed, niet onoverkomelijk. We maken er wel wat van. :DD:

Fijn dat eht vandaag weer beter gelukt is om in het goede ritme te komen (en te blijven). Even doorbijten nu hoor, je vakantie komt nu al zo dichtbij, en je bent al zo mooi slank, zou toch zonde zijn om dat nu 'weg te gooien'.

Wees sterk en trots. Veel succes!!!!

xx Linda
August 28, 2011 om 03:05
Eh.... :| Het was toch niet zo goed gegaan. Hoop dat het vandaag weer iets beter gaat, het is ook zo moeilijk om het weer op te pakken. De ochtenden gaan wel, maar dan zo eind van de middag en avond is het echt hopeloos :-| Vandaag gelukkig wel weer sporten, misschien dat dat een beetje wil helpen.
Onbekend
August 28, 2011 om 03:26
Hai! Jammer dat het nog niet lukt zeg. Het is zo frustrerend he, voelt gewoon niet goed.

Vandaag in de herkansing dan maar!

Heb je je nog gewogen de laatste tijd? Blijf je wel stabiel?

Ik ga vandaag even niet op de weegschaal. Voel me opgeblazen, bllch! Maar dat komt wel weer goed, vandaag ga ik me weer netjes gedragen. ;)

Ik wens je een fijne dag (sport-ze!), en hou je haaks he.

xx Linda
August 28, 2011 om 12:18
Vandaag maar een afspraak bij de sportschool gemaakt om over 3 weken weer te meten, misschien werkt dat wel. Vandaag tot nu toe goed gegaan daardoor, maar de dag is nog niet voorbij dus ik juich nog niet te hard.

Linda, een dagje niet op de weegschaal staan is echt niet erg hoor. Je bent zo goed bezig, petje af!:superduper:
Onbekend
August 28, 2011 om 13:28
Hai Marianne, bedankt voor je berichtje! Vandaag gaat het half/half. We zijn naar het Museon geweest in Den Haag dus sowieso uit het ritme. Daar een bruin pistoletje met zalm op. Op de terugweg gestopt bij de M. Nu vind ik dat eten niet bijzonder lekker (alhoewel, de honing mosterd chicken wrap lust ik wel hoor), dus alleen een milkshake genomen, dan zou ik thuis nog wel een salade eten ofzo. Omdat ik gek ben van mango/passievrucht (in toetjes) die smaak maar eens genomen, maar dat viel vet tegen, dus de helft aan m'n man gegeven. Daarna hondje opgehaald bij mijn moeder, daar een wijntje genomen en wat nootjes op. Thuis 3 biggetjes gepakt (oudste was aan het stieren, kon d'r even niet meer tegen.. GRRR) en nu weet ik het even niet meer, want ik heb niet zoveel trek meer (behalve dan in nog meer biggetjes... zitten er niet zo heel veel meer in de zak...). Ik heb dus niet fatsoenlijk gegeten, maar zou ook echt niet weten wat ik nu nog moest nemen (rest van het gezin zit nog aan de chips by the way... zucht).

Natuurlijk weet ik dat elke dag wegen nergens op slaat, maar ja, zolang het lijntje daalt is het wel leuk. :DD: En als ik een stijging verwacht, ja, dan pas ik wel even, haha.

Fijne avond en tot later!

xx Linda

Onbekend
August 31, 2011 om 16:15
Hai hai! Alles ok? :DD:

xx Linda
Onbekend
September 2, 2011 om 11:26
Hoi! Hier alles goed hoor! Zelfs nog geen PMS verschijnselen, dus dat gaat prima. :DD:

Jammer dat het bij jou niet zo gaat, dat je je niet zo top voelt. Loop je nu al lang met die blessure? Ziet het er wel naar uit dat het binnenkort over gaat, of blijft het tobben? Sterkte/beterschap hoor!

Nou, hopen maar dat we een mooie septembermaand krijgen (zoals vandaag krijg je vanzelf al een beetje vakantiegevoel he, beter dan al die regen, die grijze dagen van afgelopen tijd)

Hou je haaks, ook met gezond eten! Fijn weekend!

xx Linda
Onbekend
September 2, 2011 om 13:44
Hoi Marianne,

Bedankt voor je berichtje :) Hoe gaat het bij jou?? En je vakantie bijna in zicht - zo lekker hoor !!!

Ik heb weinig plannen voor het weekend, morgen ochtend naar de Zumba en daarna is er hopelijk nog zon genoeg om even naar het zwembad te gaan - lekker met mn boek in de zon en effe in het water dippen :) Zondag nog geen plannen maar zal in ieder geval wat in het huishouden doen en ontspannen. Vanaf volgend weekend begint het zwemwedstrijd competitie van mn zoon weer dus zitten de komende maanden elk weekend wel een keer ergens in het zwembad dus wil het dit weekend er even van nemen door niet veel te doen (nu het nog effe kan hihi)

En jij?? hoe is het trouwens met je blessure??

xx :jootje41:
Onbekend
September 8, 2011 om 02:19
Hai! Kwam zomaar even langs om 'hoi' te zeggen. :DD:

xx Linda
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan