Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, August 26, 2011

Lida62 woog op het moment van schrijven 72.40 kg (bmi: 26.92).

Nou, gisteren dus 2 uur gefietst en 's middags ook nog in de tuin gewerkt, maar vanmorgen ..... geen gram afgevallen. Wel hoofdpijn, maar dat komt misschien omdat ik zo vast geslapen heb.
Trouwens wat ik ff kwijt wil... ik had gisteren salade met runderrollade gemaakt en wat denk je .... zelfs in runderrollade zit glucose-fructosestroop, nou vraag ik je????

Onbekend
August 26, 2011 om 03:13
Hallo Lida,

Jammer dat er niks af is.
Bij mij is er ook maar 3 ons af.
Maar alles beter dan erbij.
Ga gewoon door met alles wat je nu doet en dan komt het allemaal wel goed.

:01prettigweekend:

:stevelina:
Onbekend
August 28, 2011 om 02:47
Hoi Lida,

Leuk dat je mij als buddy toegevoegd hebt! Ik ben een beetje laat met mijn reactie, maar was vorige week erg ziek. Ik kwam niet verder als zo nu en dan mijn e-mails lezen...
Ik vind het erg leuk eens iemand gevonden te hebben, die ook bloedgroep O heeft en met het bloedgroepdieet bezig is. Ik moet zeggen dat ik me er niet superstreng aan hou. Ik vind het nog steeds lastig om "nee" te verkopen als we bij vrienden eten. Wel eet ik thuis zo goed mogelijk naar mijn bloedgroep, al zou ik nog minder tarwe moeten gaan eten.
Voordat ik ziek werd, had ik een dipje en at niet goed en viel daardoor ook niet af. Doordat ik ziek ben geweest, ben ik zo'n 2 kilo afgevallen in een week. Natuurlijk niet de juist manier, maar heb inmiddels mijn motivatie wel terug om gezond te eten. Dus ik zie het maar als een nieuwe start.

Hoe streng ben jij eigenlijk met het bloedgroep dieet? Doe je dit alleen of heb je begeleiding?
Ik ben nu het volgende boek aan het lezen Het Geno-type dieet. Interessant, maar ook tegenstrijdigheden met het bloedgroepdieet. Heb jij dit boek al gelezen?

Hopelijk kunnen we dingen uitwisselen, dat zou erg leuk zijn!

Succes van de week!

:kaatje31:
August 29, 2011 om 05:45
:hallolievebuddys:

ik ben best 'streng' bezig; eet practisch geen tarwe, maar spelt, quinoa en amarant. af en toe toch havermout met half water/melk, maar ik denk dat dat toch tegenwerkt.
en ik heb ook Het Geno-type dieet gelezen en idd veel tegenstrijdigheden, dus hou ik me toch maar aan het bloedgroepen dieet.... ook omdat dat makkelijker is ;). Manlief is volgens dat boek 'de jager' met O en ik 'de verzamelaar' met O. dus zou ik toch weer met verschillende voeding rekening moeten houden.

:eenprettigedag: en tot laters

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan