Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, August 26, 2011

Stempeltjes woog op het moment van schrijven 74.90 kg (bmi: 28.54).

goede morgen aan al mijn buddys,ik heb een zalige vakantie achter de rug,het weer is op texel enorm goed meegevallen,we hebben slechts één dag een hele voormiddag stortbuien gehad,spijtig genoeg was dat juist de dag dat één van mijn buddys op bezoek kwam.Dit was heel goed meegevallen en we hebben samen toch een leuke dag gehad en fijne gesprekken kunnen voeren.Wat heb ik daar toch weer prachtige wandelingen kunnen maken,texel is toch zo een mooi eiland.mijn batterijtjes zijn in elk geval weer goed opgeladen,ik mis texel al enorm hard,hier zit de regen nu met bakken uit de lucht te vallen.bah....maar ik ga dit dagboek afsluiten met een geweldig positief bericht.Ik ben na mijn week vakantie nog 500gr.afgevallen!!!!en zit nu onder voor mij weer een magische grens ,nu weeg ik 74.900kg.er is echter een probleem,toen ik mijn profiel opende was alles opeens veranderd,van layout enzo.Ik kreeg het niet klaar om mijn nieuw gewicht in te voeren.Als iemand mij op weg zou kunnen helpen?sorry mensen ik zie dat mijn gewicht toch juist ingevoerd is

August 26, 2011 om 04:57
Stempeltjes,

Natuurlijk was ik al eens komen koekeloeren in je dagboekje, ben een nieuwsgierig Belgje hé. Maar door omstandigheden ben ik je daarna uit het oog verloren.
Fijn dat je zo genoten hebt van je vakantie, je batterijtjes zijn helemaal opgeladen, zo kan je er weer een tijdje tegen.

't Ja, het is weer effe wennen die nieuwe site, iedere verandering is nog geen verbetering. Staat allemaal nog in zijn kinderschoenen, we zien wel wat het wordt.
=garfieldafgevallen=:klappen: Je doet het goed meisje, ga zo door zou ik zeggen.
Vandaag vrijdag, mijn officiele weegdag, jammer niks eraf, maar gelukkig ook niks erbij, ik blijf schommelen rond de 77 kg.:zucht::zucht:
Zoals je misschien al wel gelezen hebt in mijn dagboekje is fietsen mijn leukste buitenactviteit. Maar om nu met dit kl°°te weer op de fiets te springen daar pas ik toch even voor. Met wat extra beweging lukt het mij toch beter om er wat grammekes af te krijgen.
Hier wordt het nu hééééél donker, net alsof het half elf s' avonds is.
Vooraleer het onweer in alle hevigheid losbarst. ga ik er maar een eind aan breien.

en tot de volgende keer.


August 26, 2011 om 15:35
bedankt voor je lieve berichtje,het is inderdaad geen weer om een hond door te jagen,dat is wel ferm balen,ik ben dan gelukkig nog de bezitster van een loopband op mijn zolder en een hometrainer,maar ik was mijn eerste dag terug van vakantie en ze hadden moeders weeral nodig voor de kleinkindjes,dus ja ik heb zelfs geen tijd gehad om naar boven te gaan fitnessen.In texel was ik alledagen al om kwart voor zeven 's morgens aan 't stappen,ik ben geen langslaper,de rest van de familie lag nog te slapen,en ik maakte telkens een wandeling van anderhalf uur,heb dikwijls de zon zien opkomen,zo mooi....dat miste ik vandaag enorm,ik ben vergeten te kijken welke methode jij gebruikt om af te vallen,maar ik dacht gelezen te hebben dat je heel veel fietst,ik combineer wandelen en fietsen,maar heb toch een voorkeur voor wandelen,met de ipod,leuke muzoek en dan kan ik makkelijk 2 uur stappen in een stevig tempo.Ik hoop voor jou dat je volgende week nog eens iets kwijt geraakt van gewicht,dat is toch altijd leuk,het hoeft niet veel te zijn,ik ben zelf met elke 100gram tevreden,dat was vroeger wel anders,nu heb ik zoiets van liever traag,maar eraf moet erafblijven,en nu kan ik me best regelmatig iets lekkers gunnen,wel doordat ik zo veel beweeg natuurlijk.Hou de moed erin en we hopen samen op beter weer hé.Groetjes lutgarde
August 27, 2011 om 03:02
Wat fijn dat je het zo leuk hebt gehad op Texel! Welkom terug!
Onbekend
August 27, 2011 om 08:11
:hallo2: Stempeltje

Dus je kon gelijk aan de bak ( noord hollandse uitspraak) en op de kleinkinderen passen;-)
Goed van je om in je vakantie toch te kunnen afvallen!
Het was erg leuk om je te ontmoeten! je kado staat naast de foto van kleinkinderen en hun ouders ( nog niet zo lang geleden tweede kleinkind geboren in mei) jij hebt al wat oudere kleinkinderen.
De foto duurt nog even , ik vraag mijn man of hij hem op mijn pc wil zetten, ik kan dat nog niet .
Goed dat je nu geen vakantie hebt, het is nu echt huilen met de pet op, regen regen en nog eens regen, waar blijft de zomer?
:paraplu:

:succes: :irene3:
Onbekend
August 28, 2011 om 14:31
halloo stempeltje, :goedenavond5: leuk dat je een heerlijke vakantie hebt gehad; :bagage2: het is je waarschijnlijk ontgaan in jouw vakantie dat ik een operatie heb gehad aan het duimbasisgewricht van mijn linkerhand; geeft niet hoor, de chirurg heeft het gewrichtje er uitgehaald omdat het versleten was door artrose; ik kreeg dus een prothese; het gaat nu goed met mij en ik heb minder pijn; maar mijn hand en voorarm zit in het gips tot 13 september; ook kan ik alleen typpen met één hand, dus geen hoofdletters en bepaalde leestekens die je met twee handen typt kan ik nu niet typen; ik kan dan ook wel gaan wandelen maar fietsen kan ik niet; ik blijf echt mijn best doen om af te vallen maar het lukt voorlopig nog niet; ik neem regelmatig pijnstillers en weet ook niet of dit dan moeilijker gaat door de vreemde stoffen in het lichaam, maar ik kan niets anderd bedenken dan dit; en natuurlijk de mindere beweging die ik heb vanwege de beperking; ik blijf gewoon verder doen en het moet echt op een bepaald moment wel weer gaan lukken; stempeltje lieve groetjes ui belgiê en veel succes hé in de komende week liefs van blieckske :heelveelsucces:
Onbekend
August 29, 2011 om 07:20
Ha Stempeltje,
Texel, heerlijk eiland! Ik ben het helemaal met je eens! Ik heb daar fijne jeugdherinneringen liggen omdat een oom en tante van me Texelaars zijn (mijn vader was Vlielander.) Je kunt er zo heerlijk wandelen en uitwaaien. De diverse plaatsjes maken Texel ook levendig. Ik ben liefhebber van golf en zelfs dat kan op Texel! Wat ben jij sterk dat je het leuk vindt om zo vroeg op te staan en in je eentje gaat wandelen! Echt te gek! Je bent vast heel trots op je gewicht van nu! Gefeliciteerd!:go5:
Met frisse moed kunnen we de herfst tegemoet zien! Als het niet ze veel regent heeft dat jaargetijde ook zijn prachtige natuur-kant!
veel liefs Willy
Onbekend
August 29, 2011 om 08:29
Hallo Stempeltjes,
Ik zie dat je ook een Texel liefhebster bent. Mijn twee zussen en ik gaan ook ieder jaar in het voorjaar. De mannen blijven dan thuis. Wat een heerlijke wandelingen heb ik daar al gemaakt in de afgelopen jaren.
Je idee om de maten eens op te nemen zijn goed vind ik, dat zal ik eens doen. Misschien zijn die inderdaad aan het veranderen.
Bedankt voor je tip en een fijne dag.
Groeten van :dagkilo:
Onbekend
August 29, 2011 om 15:02
Dag Lutgarde :hallo2:

Je mist Texel nu al, ik kan het mij voorstellen, vooral omdat jij ook graag wandelt en daar wandel je erg fijn in de natuur! :boom::wandelen:

Deze week heb ik het druk met email vrijwilligerswerk, en ook nog een dagje reizen :ns: dat combineer ik dan door ook naar Utrecht te gaan ( kaartje ah= treinkaartje dat je door heel nederland kan gebruiken)
Ik hoorde vd week dat er zelfs in Belgie nu een Albert heijn is;-)

:succes: deze week, doe je kinderen de groeten, en een speciale groet voor jou en je kleindochter die ik heb gezien!
:irene3:
Onbekend
August 31, 2011 om 05:34
Ik woon ook in Belgie , rond het Leuvense , en inderdaad ja , ge moet uw points opeten , maar ik las soms dagen in van 25 points en 24 points , dat lukt mij beter . Ik heb ook 42 extra points maar daar maak ik zelden gebruik van . Ik zit al bij de W.W van 2002 en heb er wel al een beetje ervaring mee , op streef komen en daarna denken dat ik het alleen wel af kan ,maar dan nog meer bijkomen dan voordien .....Ik moet wel naar de cursus andrs lukt het mij niet , ik heb daar ondertussen ook al een sliert vriendinnen en is gezellig !! Het vorige programma is mij altijd beter bevallen .

Vezl afslankplezier en de :groetjesvanmij:

:adana:
Onbekend
September 1, 2011 om 10:56
Lutgsrde,

Wat superlief, om die mooie kaart te mogen ontvangen!
Lief je woordje, lief je spreuk, en prachtig de kaart!
Die krijgt een mooi plekje in de woonkamer!

Ik vind je ook een gezellige persoonlijkheid, ben blij dat we samen dat dagje Texel hebben gedaan,!

Heel veel dank,
:irene3:

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan