Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, August 26, 2011

Kleintje1994 woog op het moment van schrijven 87.10 kg (bmi: 38.20).

Gister ochtent nog lekker opgepast op me nichtje,
zei had lekker der pap op dus pakte ik mn kans om 2 crackertjes te maken,1 met filetamircan en 1 met pindakaas, me nichte vond die met pindakaas wel erg aantrekkelijk volgens mij wand toen ik die met filetamiricaan op had kwam ze op me af, (hmmmm hmmmm hmmm) dus die gedeelt met haar! mams kwam ook langs dus even thee gedronken en in die tijd was me zus ook gekomen, kleine lag te slapen en die werd wakker toen richting het dorp, rond 1 uur begon onze buikjes te rommelen, dus gingen we wat eten, daarma eventjes wat boodschapjes gedaan, en toen richting me zus der huis van daar uit gingen mams en ik naar huis, thuis eventjes gezeten en opeens kreeg ik een barstende hoofdpijn, teweinig gedronke kon het niet aan liggen
!( het is dat de kraan niet leeg kan) mams heeft een canta, soort van 45 kilometer karretje, die heeft ze net nieuw en ze werd door de buurman van verder op gebeld dus die wou er even naar kijken, uiit eindelijk was het 6 uur en mams zou koken gister dus ging ik maar slierte soep maken, met extra veel groentes, en een kleine wrap)volkore) met dunlaagje smeerkaar en lekker plakje kipfile,(erg lekker)
snachts niet lekker geslapen door de hoofdpijn, dus was ik net pas om half 10 wakker, en je raat het nooit,, nogsteeds die knallende hoofdpijn! dus nog niks gegeten en gedronken, zal ik zo maar even gaan doen!

August 28, 2011 om 08:18
Hoi hoi,

Inmiddels weer van je hoofdpijn af?
Vergeet niet dat je nu al bijna een week weinig tot geen suiker hebt gehad. Je lichaam gaat er nu natuurlijk alles aan doen om deze wél te krijgen. (het is nou eenmaal verslaafd aan suikers en vet) De kans is groot dat je hoofdpijn hier vandaan komt.

Misschien is het handig om altijd een zak groenten in de diepvries te hebben. Zo kan je altijd zelf even wat te eten klaar maken als moeders dit niet doet. Weet je zeker dat je altijd gezond eten achter de hand hebt. Want nu was die noedelsoep met extra groenten natuurlijk niet héél verkeerd maar ik kan me voorstellen dat je niet aan je dagelijkse nodige groenten bent gekomen. Wat sla/komkommer/tomaat oid om dit aan te vullen had fijn geweest. (evt. had je die tussen de wrap kunnen doen)

Zo, heb me er weer genoeg mee bemoeid...
Groetjes!
August 29, 2011 om 17:07
Joehoe?!
Ben erg benieuwd naar je week resultaat! Je hebt je toch wel gewogen?
Zo niet, morgen wel ff doen hoor! Niet je motivatie verliezen, je bent juist zo goed bezig!
(30 september moeten we natuurlijk wel in een mooi zwart jurkje op de bruiloft kunnen verschijnen! ;-) )
September 5, 2011 om 02:07
Nieuwe week; nieuwe kansen.
Dus hup; op die weegschaal gaan staan en zien wat het resultaat is zodat je weer met goede moed verder kan!

:samenzijnwesterk:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan