Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, August 26, 2011

Chocoprinses woog op het moment van schrijven 61.60 kg (bmi: 27.38).

:halloallemaal:

Na wel 7 tot 8 weken te zijn blijven hangen tussen de 62 en 63 eindelijk vanochtend goed nieuws. De weegschaal gaf 61.6 aan. :Imgood:

Naar aanleiding van een vraag van mijn buddie Beertje heb ik even nog wat foto's toegevoegd. Helaas sta ik niet zo vaak op de foto omdat ik diegene ben die de foto's maakt thuis. Zo af en toe maakt mijn zoontje er eentje maar dan sta ik er altijd wel een beetje vreemd op. Of scheef, aan het eten, ogen dicht of wat dan ook. Maar ik heb er een paar gevonden die dan wel kunnen.

:bye:

Onbekend
August 26, 2011 om 09:01
Hoi Choco,

Leuke foto's hoor! Ja die afslanklijn is behoorlijk stijl. Ik heb me ook niet gerealiseerd dat door de late vakantie mijn verjaardag er al zo snel aan komt. Maar goed we zien het wel. Als het niet lukt is dat ook niet zo erg. Ik ben in ieder geval weer op de goede weg! Mooi dat er bij jou weer eens een ander getal op de weegschaal verschijnt dat geeft de burger weer moed om door te gaan. Alvast een fijn weekend en ga zo door!
August 27, 2011 om 14:53
Hoi,

Wat ben jij nog steeds goed bezig zeg.Wat SUPER knap!!! Hier gaat het op het ogenblik weer goed.Dat shaken is ook vrij makkelijk....en je hebt geen honger.Dat was de eerste 4 dagen wel anders maar nu zit ik in een goed ritme.Ik probeer het voorlopig vol te houden....Wat blijft dat afvallen toch een drama.Ik blijf maar jojo-en!!!! We zullen zien hoe lang ik het deze keer volhou.Hahahahah mijn buddies zijn in ieder geval heel erg stil dus ik ben niet de enige die het moeilijk vindt.

Nou meid jij ook weer veel sterkte de komende week.
Groetjes Minouk
Onbekend
September 1, 2011 om 09:02
Hoi Chocoprinses,

Wat fijn dat er weer beweging in zit. En leuk om de foto's te zien, het verschil is echt enorm!

Ik ga verder op de goede(?) weg, op naar de 75 in eerste instantie. Succes de komende week!

Groetjes,
:runningcc:
Onbekend
September 7, 2011 om 15:32
Ik heb op vakantie Dukan gedaan, maar ben nu weer helemaal uit het ritme. Ik probeer nu even stabiel te blijven tot het wat rustiger is.

Groetjes,
:runningcc:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan