Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, August 26, 2011

Nieuwtje woog op het moment van schrijven 87.50 kg (bmi: 32.93).

Zo de eerste week zit er weer op. En ben toch al heel wat kilo's kwijt zal wel een hoop vocht zijn. Maar dat maakt niet uit. Eraf is eraf. Moet wel zeggen dat ik net als de vorige keer veel weerstand krijg van mijn moeder. Ben daar natuurlijk 2x per week en vaak is ze heel negatief erover. En erover praten hoef ik niet want dat wil ze niet. Vaak komt ze met van allerlei lekkere dingen aan zetten. Maar ik kan daar gelukkig makkelijk nee tegen zeggen. Dus dat is weer mijn voordeel.
Heb nog steeds last van mijn slijmbeursontsteking. Dus veel kan ik nog niet. En dat is niet echt lekker wil zo graag mijn nieuwe wii spel gaan doen 3x per week. Maar ik moet nog even wachten. Maar hij loopt niet weg dus het komt vanzelf. Vandaag lekker weer. Maar niet heus. Dus kunnen ook niet echt lekker naar buiten. Zou eigenlijk met de kids en mijn moeder naar een kleine attractiepark gaan. Maar vanwege het weer maar afgezegd. De oudste moet nog wel vanmiddag gehaald worden. Want die ging vanuit school gisteren gelijk logeren. Ze hadden vandaag vrij. Is eens de ongeveer 3 weken. Op vrijdag dus kijken wel de volgende keer.
Ga straks met die kleine voor nieuwe schoenen kijken voor haar. Want die heeft ze weer nodig. En alleen is ze wat makkelijker te doen dan met allebei. Maar we gaan pas na de lunch want dan kan ik gelijk doorrijden naar mijn ouders. Is ook echt heel ver hier vandaan. Maar niet heus. 5 minuten met de fiets en je bent er maar vandaag toch maar met de auto. Want dan ik gelijk hun was meenemen want hun automaat is van de week kapot gegaan. Ik was er maandag en we gingen na de lunch alles opruimen in de keuken toen stond de keuken blank. Met heet water. Mijn moeder heeft er een kookwas in gedaan en op een of andere manier kwam dat weer uit het zeepbakje naar buiten. Dus heb ondanks de pijn in mijn schouder mijn vader geholpen met dweilen. We konden er wel om lachen. Al hoewel mijn moeder weer minder maar goed. Daar komt dinsdag pas een monteur voor. Dus tot die tijd moet ik het wassen. Ach die van mij doet het nog wel.

Iedereen verder nog heel veel succes met afvallen
Groetjes Gabrielle

Onbekend
August 26, 2011 om 05:52
He meis,

Bedankt voor je lieve woorden in mijn dagboekje. Zo te lezen stuit jij ook op wat kritiek over het afvallen... je gaat er goed mee om in ieder geval. Wellicht heb je wel gelijk, dat ze jaloers zijn.... zolang het goed gaat en wij ons goed blijven voelen gaan we door. En meteen al flink wat kilo's kwijt, dat goed je goed zeg!!
Je moet nog even geduld hebben met je nieuwe Wii-spel! Gezondheid staat voorop! Eigenlijk doe je volgens mij weer te veel met je arm (dweilen!)en krijg je niet genoeg rust, dus wacht maar even met die Wii!
Pech wat de wasmachine betreft, vraag me af of het nog te maken is... weer extra werk voor jou nu. Pas je wel goed op??

Fijn weekend!

liefs,

Daan
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan