Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, August 26, 2011

Jules65 woog op het moment van schrijven 70.00 kg (bmi: 24.80).

:hoi: allemaal,

Ik heb veel te vertellen. Ik zal maar bij het begin beginnen.:dagboek:

Afgelopen zondag was, na een paar intensieve dagen klussen, de kamer van onze zoon klaar. Hij gaat studeren en zijn kamer ligt aan de andere kant van het land. Hij bleef zondag daar slapen en zou over ong. 2 weken in het weekend naar huis komen.
Deze week begon het studiejaar met een introductieweek.
Volgende week is de ontgroening van de studentenvereniging en
de week erna begint de studie.
:studeren:
Wij zeiden nog tegen elkaar bij het wegrijden zondagavond, “Hier zullen we voorlopig niet meer komen.” Maar goed dat je van te voren niet weet wat je te wachten staat.
De volgende dag rond 17:00 uur belde onze zoon me op m’n werk. Ik was natuurlijk helemaal blij want dat had ik niet verwacht. Wie gaat op zo’n eerste dag z’n moeder nou bellen? Ik had dan ook beter kunnen weten.

Hij vertelde dat er een ongeluk was gebeurd. Ze waren op een veld spellen aan het doen en bij 1 spel was het fout gegaan. Ze moesten een Renault 5 omkiepen. Het omhoog brengen van de auto ging wel maar het gras was een beetje vochtig en de auto begon weg te glijden. Opeens viel de auto. Iedereen wist weg te komen maar onze zoon niet. Er stond iemand achter hem en hij kon niet goed opzij. Hij zag de auto vallen, op zijn been.
De anderen waren zich rot geschrokken en tilden meteen de auto op zodat hij er onderuit kon kruipen. Zij been lag daarna in een hele rare hoek en was duidelijk gebroken.
:schrik:
Wij zijn daar heen gereden (laaggevlogen?) en onderweg belde de Universiteit al om hun excuses aan te bieden dat dit gebeurd is en hoe ze geschrokken zijn en als ze iets voor ons konden doen moesten we het maar laten weten. Dat doet je toch goed.
Toen wij aan kwamen was hij nog niet terug uit de OK.
:ziekenhuis:
In het ziekenhuis is hij 3,5 uur geopereerd. Er waren een paar complicaties. Omdat het been was gedraaid en hij een lelijke breuk had wisten ze niet precies meer hoe het aan elkaar gezet moest worden. Verder heeft hij best gespierde benen en door die stevige spier konden ze er niet goed bij. Gelukkig lijkt de operatie helemaal geslaagd te zijn. Hij heeft een pin door het bot van zijn heup naar zijn knie en bovenaan en onderaan is die vast gezet met inwendige schroeven.
:gebrokenbeen:
Ik wil zijn begeleider (introductiepapa) heel erg bedanken.
Hij heeft echt geweldig zijn best gedaan. Hij is bij onze zoon gebleven in de ambulance, in het ziekenhuis tot wij er waren en heeft het bezoek van de jongens die bij het ongeluk waren geregeld, hij heeft allerlei dingen geregeld die onze zoon nu niet meer kon doen (laptop ophalen, boeken kopen...) en ga zo maar door. Helemaal geweldig. Hij heeft elke dag contact met ons gehouden. Onbetaalbaar.
:bedankt:

Die nacht hebben wij in zíjn nieuwe bed in zíjn kamer geslapen. Dat gaat ook helemaal tegen je gevoel in, hij hoort daar te liggen, genietend van de eerste dagen van zijn nieuwe leven.
:zucht:
We zijn de hele week aan het heen en weer rijden geweest. Gisteren kreeg hij het nieuws dat hij er uit mocht. Hij wilde graag mee terug. De intro, de feesten en de ontgroening gaan nu toch aan hem voorbij dus wat moet hij daar doen? Hij is nu lekker hier en langzaam komen we een beetje tot rust.
:relax:
Tot zo ver het verhaal.

Veel liefs, :hartdiamant:
Jules

August 27, 2011 om 12:08
Hoi Jules,
:goedenavond5:

Dank je wel voor je bericht. Wat een verhalen in je bericht en dagboek!!!
Het gaat bij jullie ook niet vanzelf op het moment.
Mijn eerste reactie was: wat een raar spelletje, maar ja, ik heb zelf in doodgewone situaties de nodige ellebogen gebroken,dus je weet maar nooit....
:verpleegkundige:
Wel ontzettend balen voor Thijs! Net begonnen aan een nieuw spannend avontuur, en dan zoiets. In ieder geval fijn dat hij wel naar huis mocht. Hij is nu onder jouw vleugels en kan even niet in zeven sloten tegelijk lopen! :aaioverbol:
Jij moet denk ik gewoon werken, of kun je extra vrij krijgen?
Doe voorzichtig aan allemaal in jullie privé ziekenhuisje, en denk ook een beetje om jezelf.:hangmat:

Veel sterkte allemaal, lieve groetjes, Janneke.
:jannekeb:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan