Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, August 26, 2011

Jorina woog op het moment van schrijven 65.70 kg (bmi: 23.56).

Hoi allemaal!

Nieuwe valtaf site zie ik, even wennen ;).

Vandaag heb ik les 9 van Renate gelopen waarbij ik 2x 8min aan een stuk moest lopen. Van te voren had ik er mn twijfels over, zou dat wel goed gaan? Maar het ging bijzonder goed! Ik liep de 8min zonder moeite, zonder hijgen en had het idee dat ik best langer kon lopen. Dat is mooi meegenomen :).

Volgende 2 lessen zijn rustige lesjes (dat heb ik alvast even bekeken) en dan komt er een les waarbij ik in 1x 18min moet lopen!!! Jeetje! Dat is wel veel in 1 keer, maar we gaan het zien. Ik had van vandaag ook niet gedacht dat ik die 8min kon lopen, laat staan 2x achter elkaar.

Als ik het zo in mijn agenda bekijk wordt dat volgende week vrijdag. Ik ben benieuwd.. Maar dan begint het al wel écht ergens op te lijken als ik 18min kan lopen aan een stuk. Volgens Renate heb ik dan, wel afhankelijk van het tempo, zo'n 3km gelopen.

Ik voel me echt wel heel goed bij het lopen. Kan me ook bijna niet voorstellen dat ik daar zo lang tegenop gezien heb om het te gaan opbouwen.

Het mooie is ook dat ik hier om de hoek een prachtige looproute heb door een stukje natuur heen. Door een woonwijk lopen lijkt me niet zo inspirerend. Op runnersworld.nl heb ik uit kunnen vinden dat mijn route 3km is. Die route loop ik nu ook altijd, maar dan met onderbrekingen. Vandaag heb ik hem dus gelopen met 1 onderbreking erin.

Hij gaat lekker!

Verder met eten gaat het ook goed. Woensdag had ik 1 moeilijke dag en had ik heel de dag honger. Gelukkig nu niet meer ;).

Gisteren heb ik me al stiekem gewogen, ik kon het toch weer niet laten: 66,0. Ook prima!

Doei dames!

August 27, 2011 om 03:59
Hi meis wat knap toch :)
Ik vind het wel echt super van je hoor :)
Lullig van je problemen joh, komt toch wel goed he?

succes meis en zet hem op

xxxxx
:neoaj:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan