Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, August 26, 2011

Sannelieke woog op het moment van schrijven 85.10 kg (bmi: 29.80).

Ben nu ruim 4 weken bezig met koolhydraat arm dieet en val een beetje stil. Kan nog niet zo goed mijn weg vinden hier op de site. Zou zo graag in contact komen met deelnemers die ook koolhdraat arm dieet (atkins, dokter Frank etc) doen, maar ben er nog niet achter hoe...

Ben benieuwd naar hun tips en of het normaal is dat je ruim een week helemaal niets afvalt als je tussen de 20 en 25 kh verbruikt en niet meer dan 1100 kcal per dag binnenkrijgt.


August 26, 2011 om 17:35
Hoi Sannelieke.

Je wilt mij volgen?
Is prima hoor, maar ik doe allesbehalve een low carb dieet.

Onderaan deze pagina staan 220 deelnemers die ook low carb doen.

Misschien kan je bij de andere deelnemers meer informatie krijgen.

Veel succes.

Groetjes van Tuppie.

August 26, 2011 om 18:14
Hoi Tuppie,

Bedankt voor jouw snelle reactie.
Ik zou het leuk vinden om je te kunnen blijven volgen....

Bedankt voor het doorgeven van de low carb link!!

Succes en een fijn weekend!!
groetjes,
Esther
August 26, 2011 om 18:36
Hey Sannelieke!
Leuk dat je me volgt. Ik vind het ook heel leuk om jou te volgen. Lees dat je ook koolhydraatarm aan de slag bent gegaan. Ik sta op dit moment ook stil of ik schommel (naar boven dan he!) Had het er van de week met de dietiste over. Zij zegt dat het normaal is, en dat je lichaam soms gewoon even tijd nodig heeft om weer in balans te komen.
Maar ik vind het niet altijd mee vallen hoor. Vooral nu net na de vakantie vind ik het moeilijk om weer in het dr. Frank ritme te komen. Heb jij dat ook? Ik hoor je wel weer!
Fijn weekend!!
Groetjes,
Joyce
Onbekend
August 27, 2011 om 08:41
Hoi
Ik doe sanaslank, koolhydraat arm, eiwitrijk. Dit bevald mij prima, 16 kilo in 2 maanden tijd eraf.Nu gaat het ook iets minder snel, zal wel normaal zijn.
August 29, 2011 om 05:11
Hallo Sannelieke,

leuk dat je me volgt!!! Dank je wel!
Soms heb ik ook van de tijden dat er niets afgaat. En dat is heel frustrerend. Kan met onze leeftijd te maken hebben of dat je lichaam eerst andere (gif)stoffen kwijt moet raken. Geef de moed niet te snel op, hoor, het komt goed. Probeer in het begin 2,5 tot 3 liter water per dag te drinken. Ik vul altijd ´s avonds halve literflesjes met water en zet ze in de koelkast. Dat drinkt makkelijk weg en je hoeft niet bij te houden hoeveel je al gedronken hebt. Overdag nog 3 bakken groene thee, in de avond niet, ik kan er dan niet slapen. Na een tijd gaat het afvallen toch langzamer. Ben nu anderhalf jaar bezig, in het begin verloor ik toch 1 kilo per week, nu is dat veel en veel minder. Maar ik ben ook niet meer zo streng tegen mezelf......
Samen komen we er :cheerleader:

fijne dag toegewenst liefs Heike
August 29, 2011 om 13:09
Hoi Sannelieke,

Leuk dat je mij ook wilt volgen.
Ik doe inderdaad nu ongeveer 1,5 jaar koolhydraatarm en eiwitrijk. Vroeger was ik verslaafd aan cola light, nu alleen nog maar water en thee. Ik weet niet of je ook cola light drinkt bijv. Er zitten geen koolhydraten in, maar toch weerhoudt het je om af te vallen.
Wat ik doe is het volgen van Grip op Koolhydraten van Yvonne Lemmers en onlangs heb ik weer wat inspiratie gehaald uit het boek 'Het drukke dames-dieet', ook koolhydraatarm en eiwitrijk.
Ik voel me bij deze eetwijze veel beter, maar uiteraard ga ik ook nog wel eens de fout in zoals je kunt zien in mijn grafiek.
Momenteel ben ik weer erg toegewijd en zie het weer de goede kant op gaan.
Veel succes en als je vragen hebt, mail me gerust.

groetjes, Pauline
:heelveelsucces:
Onbekend
August 29, 2011 om 13:53
Leuk weer een buddy erbij...
als ik wat meer tijd heb stuur ik een uitgebreider stukje..

:projectx:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan