Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, September 14, 2011

Sharash woog op het moment van schrijven 89.30 kg (bmi: 30.90).

:lievbuddys:,
Vandaag is een hele speciale dag voor mij.Mijn allerliefste opa werd op deze dag jarig(helaas is hij er niet meer).Vier jaar geleden was ik verloofd opdezelfde dag en me manlief is ook jarig.Ben heel erg verdrietig vandaag.Met het afvallen gaat het wel redlijk goed.helaas ben ik in me periode dus weet ik niet precies wat me gewicht is.Bewegen doe ik helemaal niet.IK BEN GEWOON TE LUI....Ik zal proberen om daar verandering in te brengen.
Hoe is het met jullie allemaal?
gr,
shar....

September 15, 2011 om 02:11
Dit is dus een dag met tegenstellingen voor jou. Aan de ene kant ben je verdrietig om het verlies van je opa en aan de andere kant ben je blij, omdat je man jarig is.
Probeer er toch een mooie dag van te maken, op wat voor manier dan ook.

Ik beweeg ook te weinig, ik ben ook niet zo'n sport mens.
Met het eten gaat het redelijk.
September 15, 2011 om 02:54
Rare dag dus voor jou! Maar je man is jarig, en da's weer een reden om blij te zijn toch?! Ik heb zondag zo'n dag; mijn vader is jarig en mijn opa is op die dag overleden. Dus da's ook zo'n dubbele dag. Nu is dat wel meer dan 10 jaar geleden, maar toch...

Ook hier gaat het bewegen zeer moeizaam! M'n balace bord staat onder het stof onder het tv kastje. Misschien dat ik me zo nog ff op kan peppen....? Afvallen gaat ook zeer moeizaam. Maar ja, ik groei niet, dus da's ook al meegenomen.

He, ik wens je ondanks alles toch een hele fijne dag. 't Is prachtig weer (da's ook een kadootje toch) en ga dus lekker genieten!!

Groetjes,
Joyce
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan