Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 15, 2011

Atikin woog op het moment van schrijven 75.30 kg (bmi: 26.68).

:moggu2:

:totmorgen1:
Ik was blij verrast vanmorgen weer - 500 gr te zien op de weegschaal, waarschijnlijk omdat gisteren mijn haar geknipt is bij de kapper! lol
Ik kom dus weer zeer dichtbij mijn volgend streefdoel...
Ik ben er nog niet uit hoever ik nog wil gaan, of ik die laatste zes kilo nog ga doen, want iedereen zegt dat ik moet stoppen nu, en ok, ik lijk wel te verdwijnen...en ik wil ook niet knokig worden... ik ga me alvast verder verdiepen in de stabilisatiefase zodat ik goed voorbereid ben!
Mijn laatste nieuwe jeans begint nu ook al af te zakken, het is een skinny jeans en maatje 29, ik vind het wel leuk om te gaan shoppen nu, maar kostelijk hé!
Hoe zit dat bij jullie met kleding?
:hugs:

September 15, 2011 om 02:21
Tja, je zit nog niet op een gezond BMI van 25 of lager =bmi25= dus wat dat betreft zou je nog even door kunnen lijnen. Dat is tenminste mijn streven, om dat te halen. Bij mij zijn mensen ook verbaasd als ik zeg dat ik nog 10 kilo wil afvallen, maar als ik ze het bmi-verhaal uitleg, begrijpen ze het wel. En dan nog zit ik pas aan de bovenkant van een gezond BMI straks!

Kleding: ik heb het heel lang uitgesteld om nieuwe kleding te kopen. Alleen in juni een keer een jurkje gekocht voor een bruiloft. En verder m'n broeken met een riem gedragen. En m'n rokken met een legging eronder konden nog prima, dat was geen probleem.
Maar uiteindelijk zag t er echt niet meer uit, zo'n wijde broek. Toen heb ik aan het begin van de zomer een witte broek gekocht, was in de aanbieding. En op vakantie heb ik twee goedkope broeken gekocht, die dus voor mijn huidige maat zijn. Met deze broeken moet ik het de komende maanden zeker gaan redden, in combinatie met die rokjes die dus nog prima kunnen. En als ik dan op m'n streefgewicht ben, zal ik wel weer wat nieuwe dingen kunnen kopen, in mijn maat die ik dan heb.
Qua t-shirts en zo gaat het wel redelijk, wat strakkere shirts kan ik nog steeds goed aan, andere moet ik eigenlijk echt eens weg doen, dat worden van die zakken. En ik heb ook wel een paar nieuwe shirts gekocht.
Al met al ben ik dus een beetje terughoudend nu ik zo'n tussenmaat heb; als ik straks echt op m'n streefgewicht ben, durf ik wat meer echt te kopen, wat ik ook langere tijd aan kan.

September 15, 2011 om 02:38
Hey Famke,
Voor de BMI wil ik ook gaan, maar als je dat aan mensen uitlegt snappen ze het meestal niet...in elk geval ga ik voor gezond! En inderdaad, ik zal mijn kleerkast ook eens goed onder handen moeten nemen, daar hangen leuke spullen in maar als ik ze aandoe is het echt geen zicht meer... Nieuwe T-shirts van deze zomer hangen nu losjes, maar da's zeker te doen. Maar een jeans die 5 jeans maten te groot is , dat word moeilijk om die te gaan verbouwen hé!
Ik zal ook mijn best doen om eens een paar foto's te plaatsen, véél van 30 kilo geleden heb ik niet, ik wou toen niet op de foto...
September 19, 2011 om 07:50
Hoi Atikin
het gaat nog steeds goed he ? de laatste dagen constant terug naar beneden ,
ja die bmi he ? ik zit ook nog boven de 26 ,maar voor mijn leeftijd mag dat gerust ,mijn dokter vindt het prima ; maar misschien wil ik nog wel eens in een of andere bevlieging naar streef 75 gaan ipv 78 ,ik zie wel .
je mag er ook rekenig mee houden ,dat als je de stabilisatie goed volgt ,dat je ook nog verder afvalt .
je zou ook kunnen beginnen stabiliseren ,en zien wat het na een paar maanden geeft .
om dan eventueel terug met 3dagen aanvalsfase en opnieuw cruisefase nog enkele kilootjes kwijt te raken .
Maar dat zijn beslissingen die jij alleen moet maken ,en je eigenlijk door niemand laten beinvloeden ,want de voorbije maanden heb je het ook zelf moeten doen he ?
nog succes met wat je ook beslist !:succesbuddies:
September 20, 2011 om 11:29
:berichtje:
Jij ook weer :succes: en een:fijneavond:
:tian:
September 20, 2011 om 13:06
HELLO Atikin
wat je me daar vraagt over het eerste deel van de stabilisatiefase dat was inderdaad 1 feestmaaltijd per week ,en ik heb ook maar i pastamaaltijd genomen ,maar ik ben nu niet echt een pasta-eter zelfs nu ik terug gewoon eet ,eet ik ook maar max 1 x per week pasta ,zoals ik ook maar max 1 x per 2 weken eens frietjes eet ,en dan zijn het er nog maar een half bordje
Ik verheug me er echt op ,om je in het najaar in A te ontmoeten ,ik stuur je dan in een pbtje mijn e-mailadres zodat we kunnen afspreken .
Zorg dat er nog wat af is tegen je verjaardag ! beter dan jij doet het niemand ,ik heb het inderdaad veel minder lang moeten doen dan jij
daaag tot volgend berichtje
:flowerlady:
September 20, 2011 om 13:32
Hey Flowertje, ik denk dat ik het zo ga verdelen, de eerste helft één feestmaaltijd en één keer pasta in de week...
Vandaag ging ik voor mijn schoonzus het kookboek halen in de boekhandel en daar lag dan een nieuw boek van Dukan, een boek met zoete heerlijkheden... geweldig!!! Allemaal dukanreceptjes voor lekkere desserts... niet dat ik zo een taarteter ben, maar lekkere ijsrecepten, wafels, tom poes en tiramisu om er maar een paar te noemen... in de weekends ga ik die wel eens uit proberen, dan snoept mijn ventje ook gezond! En als ik binnenkort brood mag eten dan wil ik mijn haverzemelen ook wel eens aan iets anders spenderen dan aan mijn dagelijkse pannekoek...er staan zelfs wentelteefjes in en flensjes... hij werkt veel met aroma's, 'k ga zometeen eens op zijn site zoeken naar die produkten. Ik vind het leuk om nieuwe recepten uit te proberen, en ook in de toekomst wil ik die blijven gebruiken. Met de feestdagen in zicht, er staan ook kerststronken in enz... zelfs spekken, turks fruit en snoepjes, truffels... en dit allemaal in het dieet! Wie een ander dieet volgt is goed gek hé!
Knuffels
xxx
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan