Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 15, 2011

Annas woog op het moment van schrijven 84.40 kg (bmi: 31.00).

Hatseflats, ontbijt met een shake, tussendoor koffie , even later een stuk kaas waar Sonja de hik van krijgt....( ik zat in de auto en at het op als een plak cake, hahhahhah), lunch met een shake en een blikje tonijn in saus, augurk en komkommer. En avondeten was een beetje vis met groente en komkommer. Toen 2 uur in bad gelegen en mijn bed in, zonder honger....
En nu weer 800 gram eraf ! Hoera ! Dit schiet op !
1ste shake van vandaag alweer op en verheug me nu al op een kop koffie met slagroom.....wat kan het leven toch leuk zijn als zulke simpele dingen je blij maken !

September 16, 2011 om 07:13
Leuk is dat he, zoveel afvallen opeens! Ge-wel-dig. Goed bezuhg!!

Ik kan niet stoppen met op webwinkels surfen. Mijn hele kast is al over de kop gegaan, inhoud is meer dan gehalveerd. Maar mag van mezelf nog geen nieuwe kleren kopen, nog even doorzetten. Maar ik kan niet wachten op de jurkjes! En de rokjes. En de schoenen. En de jasjes... Hoera!
September 23, 2011 om 06:07
Hey hoi,

Hoeveel wil ik er nog af, tja, da's een moeilijke vraag. Eigenlijk wil ik zo rond de 65 komen, dus dan nog een kleine 20 kilo? Ben al zover gekomen, nu ga ik ook tot het gaatje. En hoe gaat het met jou?
October 3, 2011 om 17:16
Dazed and amazed, 1.3 kilo afgevallen... Ik begrijp er niets van, maar ben superblij met het resultaat. En hoe gaat het bij jou??
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan