Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 15, 2011

Prinsess woog op het moment van schrijven 115.60 kg (bmi: 38.18).

jeuheuuuuu...

de afvalmood zit er weer goed in... ook door mijn vriendin die reeds 40 kilo kwijt is, na vakantie/bruiloft er weer 8 is aangekomen en nu weer fanatiek meedoet..
Volhouden volhoude volhouden. Zij is mijn grote inspiratie en wanneer zou ik het niet kunnen als zij het wel kan?
we hebben levenslang....

ze vertelde dat ze er toch echt baat bij heeft nu minder te wegen en dat je het er graag voor over hebt bepaalde dingen te laten... ik hoop dat het echt zo is! Heb nu niet heel veel hinder van mijn dikkigheid...alhoewel als ik alles ga optellen : slechte conditie, geen leuke merken kunnen kopen, keuze uit 2 paar laarzen, meer betalen voor de levensverzekering, niet goed in atracties passen met mijn kids en noem maar op.

Hopelijk kan ik de lijst steeds langer maken zodat ik dit moeilijke weekend er steeds aan kan denken. heb vrijdag een feestje, zaterdag een BBQ en zondag pannenkoekrestaurant pfffff wordt wel weer op de proef gesteld.


Onbekend
September 19, 2011 om 01:12
Prinsess, met je afvalstemming zit het wel goed, je bent weer goed op dreef. Als jij je nu inderdaad voorhoudt wat je allemaal zou willen, dan moet het zeker helemaal goed komen. Je hebt in ieder geval een flinke stokken achter de deur staan. Ga ervoor !

Liefs, Bianca
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan