Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 15, 2011

Rianne86 woog op het moment van schrijven 98.60 kg (bmi: 34.93).

Hoi allemaal,

Zo vandaag dan echt begonnen!
Vanmorgen op de weegschaal gestaan en pfiew dat viel me best mee. :lieveweegschaal:
Had gedacht dat ik ondertussen wel 100kg zou wegen maar het was gelukkig 98,6!
Ben blij dat ik die grens van de 100 kg nog niet was overschreden..

Heb nu nog 4 dagen vakantie dus dan is het allemaal wel goed te plannen met eten, maar daarna begint het werkende leven weer. Dan wordt het wat meer plannen en regelen. De eerste week heb ik dagdiensten dan is het wel goed te doen, maar de week erna heb ik nachtdiensten.

Iemand tips wanneer ik dan het beste kan wegen? Normaal weeg je natuurlijk smorgens als je opgestaan bent, maar ja dan kom ik rond die tijd thuis van mijn werk en ga ik naar mijn bed. Moet ik dan wegen als ik mijn bed in de middag weer uit kom?

Is het heel erg dat ik mijn eetmomenten een beetje omgooi, s avonds als ik mijn bed uit kom mijn avond eten, en dan in de nachtdienst mijn lunch en als ik naar huis ga mijn ontbijt??

Nu even de stad in, en op bezoek bij een vriendinnetje die 1,5 week geleden mamma is geworden:) En vanavond weer eens naar de sportschool 50 min boksen!

op naar mijn eerste streefdoel::onderde95kilo:

succes allemaal!

:rietje1986:

September 15, 2011, gewijzigd door Mik24 op September 15, 2011 om 05:14
Hoi Rianne,

Ooh dat geeft goede moed he, dat je onder de 100 kg bent gebleven! Ik herken het dat het makkelijker is om op je eten te letten als je thuis bent. Zeker als je nachtdiensten hebt zoals jij! Maar ik denk dat het wel kan je eetmomenten omgooien. Als je je diner eet, dan ben je daarna actief bezig he. Zo is het eigenlijk ook gezonder om 's middags warm te eten en 's avonds bijvoorbeeld je brood. Dus ik denk dat dat bij jou ook prima kan!

Ja die 1,2 kg ging er wel erg snel vanaf. Hoeft van mij niet zo heel snel hoor, heb liever dat ze eraf blijven. Maar denk dat ik wat vocht ofzo heb vastgehouden. Of mijn weegschaal is kapot haha. Maar ik ben sinds het weekend bezig...dus nu 6 dagen. En mijn plan was om 1 keer in de week te wegen, maar ik denk dat me dat niet helemaal lukt. Dus ik denk dat ik in het weekend weeg en dan op woensdag ofzo.

Maar veel succes deze week en sport ze straks! Groetjes, Kim
September 15, 2011 om 11:33
Hoi Rianne,

ik kwam toevallig je profiel tegen

Op een vakantie mag je altijd genieten, maar met mate en op bepaalde momenten. Dan geniet je er ook extra van.... althans dat heb ik zelf altijd :knipoog:

Misschien is het een idee om een eetdagboek bij te houden zodat je ziet wat je zoal eet in welke verhoudingen. Mij helpt het tegen de 'ongezonde' versnaperingen :grinnik:

Afvallen is niet altijd even leuk, maar door een beetje goed te plannen is het altijd mogelijk om wat genietmomentjes in te plannen. Nu zit je natuurlijk wel 'n beetje met je avonddiensten. Ik denk dat ik gewoon zou eten zoals ik het lekkerst en handigst vind, mocht dit niet handig zijn met afvallen kun je altijd kijken of je het aanpast. Misschien is het juist wel handig om je 'warme maaltijd' na het opstaan te eten zodat je jouw verbranding gelijk aanzet. Zo zegt met toch ook altijd dat een stevige ontbijt goed is... alleen doe jij dat iets later :knipoog:

veel succes ermee met het vinden van jouw manier om de kilo's te lijf te gaan!
Petra
Onbekend
September 16, 2011 om 03:24
Hoi Rianne,

Wat fijn dat je toch onder die gevreesde 100 kg bent gebleven. Zelf was m'n hoogste gewicht 97,8 kg (zonder zwangerschap dan...) en ik was ook blij dat ik niet nog zwaarder was.
Goed dat je kleine stapjes neemt en tussendoelen stelt.

Ik heb geen ervaring met het werken met nachtdiensten. Dat vind ik een lastige maar wie weet heb je wat aan de tips van andere mensen die je hier krijgt. Dat vind ik persoonlijk zo fijn aan deze site. Er zijn zoveel mensen die je kunnen en willen helpen!

Heel veel succes met het afvallen en het aanleren van nieuwe (eet)gewoontes!!

Heel veel succes, je kunt het.

Groetjes van mij.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan