Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 15, 2011

Dieetsmurf woog op het moment van schrijven 89.40 kg (bmi: 33.65).

Zo. Na dit weekend ook nog weer een hele heftige buikloop te hebben gehad, waardoor ik niet anders kon dan Norrit, beschuit en bananen eten, gaat er nu een streep onder alles.

Vanmiddag ga ik terug naar de Prodimed conculente. Op de koelkast hangt inmiddels een A4 met 100 vakjes, voor 100 dagen. Dat is tot aan 23/12. Wat zijn nou 100 dagen, 1 A4-tje op een heel mensenleven? Ik ga 100 dagen de afspraak met mezelf aan om strikt te lijnen met Prodimed. 100 dagen geen wijn, 100 dagen komt er geen koolhydraat bij mij naar binnen! (nou ja... bij wijze van spreken dan).

Op 23 december ben ik slank. DAARNA ga ik verder met heerlijk koken uit alle koolhydraatarme receptenboeken. Maar eerst die massa kwijt. Ik ben het nu echt helemaal zat!

Mijn gezondheid zit me zo dwars sinds januari (fysieke burn-out, hersenschudding op de koop toe, nu weer als een vaatdoek van de buikloop plus als een gek aan het hooikoortsen, doordat wij op het platteland wonen en er overal gemaaid wordt...), ik ga nu mentaal de knop omzetten en gezondheid en lijf hebben maar te volgen. Oh zo! :-)

100 dagen - dag 1

Onbekend
September 15, 2011 om 09:20
Hee dieet smurf, je bent op de goede weg, even je knop omzetten en er gewoon voor gaan. Ik heb ook mijn knop om gezet en kijk het resultaat eens. Super toch!

Ik had mijn hondje laten inslapen in nov en ben daarna gaan eten en kon het niet meer oppakken en wat ik erna ook probeerde niks hielp ik kwam alleen maar aan.
Totdat ik mijn collega zag die vp3 deed en ook als een tierelier afviel. Ik ben toen ook gaan cambridgen en moet nu nog 3/4 weken op mijn tanden bijten, letterlijk en figuurlijk
maar het resultaat mag er zijn. En dan proberen zo te houden dat is eigenlijk nog moeilijker. Ik laat mezelf niet uit het veld slaan en jij ook niet. Ik zal je nauwlettend in de gaten houden en proberen te stimuleren, ok!?
:geloofinjezelf:

Succes en ga er voor!

Wen
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan