Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 15, 2011

Ien3110 woog op het moment van schrijven 105.40 kg (bmi: 37.79).

Vandaag naar de consulente van Cambridge-dieet geweest. Een tas vol eten meegekregen voor de eerste 14 dagen. Ben heel benieuwd hoe het zal gaan. Zaterdag meteen de eerste test, want dan ga ik gezellig naar vrienden die heerlijk kunnen koken. Dapper zal ik het aan me voorbij laten gaan. Mijn doel om weer een gezond gewicht te krijgen is op dit moment veel belangrijker!
Morgen kan ik pas beginnen, ik had vanochtend namelijk al gegeten, dus dat is een kleine teleurstelling. Maar die heb ik niet weggegeten zoals ik zo vaak heb gedaan. Dat hele stuk heb ik al achter me, want dat doe ik al 2 weken niet. Ik heb er zin in en ik ben heel nieuwsgierig naar hoe het proces zal verlopen.

September 16, 2011 om 06:03
:bloemenlijn1:

Hoi hoi Ineke,

:thanks: voor je aardige Privé-Berichtje!

Wat fijn voor je, dat de knop bij jou inmiddels ook om is, super.

Meid, we houden elkaar op de hoogte, en reageren in elkaar's dagboekjes, zodat we elkaar kunnen steunen naar een gezond en fit lichaam.

Wat je schrijft in jouw dagboekje hierboven, over het wegeten van teleurstellingen (dus: emo-eten), meid: je kunt supertrots op jezelf zijn, dat je dat niet gedaan hebt, want juist daardoor zijn we zo zwaar geworden, hè, en als we dat dus laten, én Cambridge volgen, nou, dan zit het eindstreefgewicht helemaal snor, zoals voor mij, en ook straks voor jou.

:gazodoor: :gazodoor2:

Ik wens je een hele fijne dag toe, Ineke.
:geloofinjou:

:zonnetje1972:
Onbekend
September 20, 2011 om 04:21
:welkom:

Wat goed dat je je hier hebt aangemeld! Het is helemaal zo als je zegt, dan ben je niet alleen in de strijd tegen de kilo's. Hoe bevalt het cambridge dieet? Ik heb er wel eens van gehoord, maar zou niet weten wat het in houd. Ik probeer door gezond en bewust te eten en veel bewegen de kilo's er af te krijgen (voor de zoveelste keer.....) Ik ben ook een emo eter, dus ik weet hoe moeilijk het is. Ik wens je:veelsucces:

:finallynewme:
September 20, 2011 om 06:51
Hoi Jolan en Nathasja, bedankt voor jullie reactie! Wat is het toch een heerlijk gevoel dat er mensen op deze manier meeleven. En op deze site helemaal omdat het allemaal mensen zijn die weten wat het is om dik te zijn, om van de ene naar de andere poging te gaan en weer terug te vallen in de oude vertrouwde patronen.
Het cambridge-dieet is heftig met alleen shakes en soepen en slechts 500 kcal. Maar ik wist voor mezelf dat het de enige mogelijkheid is om mijn eetpatroon te doorbreken. Ik moet gewoon eerst helemaal loskomen van gewoon eten, veel kilo´s verliezen (en zelfvertouwen opbouwen!) en dan weer langzaamaan een nieuw en gezond patroon aanleren. En met heel veel therapie heb ik het emo-eten al afgeleerd, dus nu ben ik ook toe aan die laatste stap: alle inmiddels overbodige bescherming (vetlagen) wegwerken.
Met elkaar gaat het lukken:noproblem:
Onbekend
October 2, 2011 om 13:13
Dat is mooi Ien jij bent dan 2 weken aan de gang en dan ga ik beginnen.
Is dat de eerste dagen niet gek shake reep soep.
Heb je al voorkeur welke je erg lekker vindt.
Ga je 1x in de week wegen?
:mollie2:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan