Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 15, 2011

Esther75 woog op het moment van schrijven 84.30 kg (bmi: 27.53).

Oké dan dit gaat goed! Sinds maandag met Sonja in de hand aan de slag en ik val weer af! Joepie, dat geeft de burger moed.
Maandag en dinsdag wel direct op de proef gesteld: maandag natuurlijk die koeken, maar dinsdag hadden we een werklunch met jawel: kroketten! Ook hier ben ik vanaf gebleven en dat resulteert in een positief resultaat op de weegschaal.

Vanavond weer lekker naar de Combat en dan zijn we weer goed op de rit met het schema en de activiteiten.

:ester75:

September 16, 2011 om 01:14
Goed zo, zelfs de kroket laten staan! Daar zou ik het nog moeilijk mee kunnen hebben... als ik ergens een lunch krijg en er zit een kroket bij, dan probeer ik toch te bedenken hoe ik dat er voor die dag bij in pas.
Maar wel fijn dat je ook meteen het resultaat ziet!

Combat vind ik iets minder leuk, heb ik één of twee keer gedaan. Bij mij is het dus vooral Zumba en BodyShape, en binnenkort ga ik eens BodyPump proberen. Dat heeft een vriendin van mij in t verleden meer gedaan, en ik nog niet, dus dat gaan we eens oppakken. Beetje afwisseling kan geen kwaad.
Wat ik trouwens doe: voorafgaand aan de les doe ik een half uur krachttraining. Ik ga dus niet een keer extra naar de sportschool; 2x per week is het maximum dat ik eraan wil besteden. Maar ik ga dus meestal eerder naar de sportschool, dan even fietsen of op de cross trainer om op te warmen, en vervolgens wat apparaten. En als t voor de les niet lukt, probeer ik het erna nog te doen. Op die manier kan ik net even wat extra's geven aan krachttraining, zonder dat het me meteen een extra keer sporten oplevert.

Oh ja, moet je je doel niet bijstellen? Zodat je weer ziet hoe geweldig je het doet, en je niet maar een lijntje ziet naar een doel dat niet zo realistisch is?

Nou, alvast een fijn weekend! Hou vol, je doet t super!

September 16, 2011 om 01:50
Bedankt voor je opbeurende woorden, ik heb vanavond en morgen nog een etentje, maar gisteren al een goede en normale dag gehad. Volgende week als ik weer ga werken zit ik weer in mijn normale ritme hopelijk en ik wil toch echt naar de 75 voor het einde van het jaar... Je ziet het misschien niet zo bij mij, omdat idd mijn handen, gezicht en armen niet zo dik zijn, maar ik heb behoorlijke bovcenbenen en billen en ook nog een buikje... T is alleen wel goed verdeeld en daarom zie je het niet zo snel waarschijnlijk. Voor een gezond BMI moet er zeker nog 7 kilo af. Ik zie dat jij de draad ook weer opgepakt hebt, goed voorbeeld doet volgen :)

Fijn weekend!
Onbekend
September 16, 2011 om 08:35
Goed bezig hoor, fijn hè dat je inspanningen resultaat geven. Zo hoort het natuurlijk ook maar het gebeurt soms ook niet.
Alvast een fijn weekend en sportse vanavond.
Onbekend
September 25, 2011 om 05:12
Ha Esther!

Hoe gaat het met je? In je dagboekje te lezen weer na de vakantie het afvallen goed opgepakt!
Had je een leuke vakantie gehad?

Vandaag is mijn laatste vakantiedag, morgen beginnen we weer met werken en ook met afvallen. Heb 3 weken vakantie gehad en er zijn 3 kilo's bij, dus die gaan we er weer even vanaf halen / sporten!

Liefs Floor
Onbekend
September 26, 2011 om 11:29
Hee Esther, wat ben je weer goed bezig! Dat je die kroketten hebt laten staan!!
:zogaatiegoed::zogaatiegoed::zogaatiegoed:
:02goedgedaan:
:greatjob2:
Nu weer lekker doorpakken!!
x
October 4, 2011 om 11:32
Hoihoi, waar ben je gebleven? Is t niet gelukt de draad weer op te pakken??
Zet m op, he?!

=buddy=
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan