Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 15, 2011

LMR woog op het moment van schrijven 60.90 kg (bmi: 21.58).

Weegschaal doet stom! Was ik een dag supergoed bezig geweest, ongeveer 1300 calorieen, ben ik de volgende ochtend een KILO zwaarder:S Toen heel erg opstandig geweest (ja in de slechte zin van het woord: chocolade).. met als gevolg: 0.8 kilo eraf. T moet niet gekker worden. Maar deze onduidelijkheid heeft me wel doen besluiten dat ik misschien iets met vetmeting oid moet doen. Mijn vraag: hoe doe je zoiets? Vandaag ook wel weer lekker bezig, maar iets boven de 1300, en echt totaal geen honger gehad. Heb wel het idee dat mn lichaam went aan wat minder eten.

Het voetbalseizoen is ook weer lekker begonnen, wel een aantal wedstrijden in het water gevallen, waardoor ik nu vaak 2 wedstrijden per week speel en nog 1x train. Naast de 4x paardrijden best pittig. Vraag me ook af welke BMR ik in moet voeren.. Op maandag bijvoorbeeld train ik of heb ik een voetbalwedstrijd van 1.5 uur +45 min paardrijden, stal uitmesten etc. En elke dag minstens 40 min op de fiets, vaak een uur. Maar er zijn ook dagen dat ik naast het fietsen en de normale activiteiten niet sport... Hoe moet ik de BMR dan invullen?

Succes weer buddies! T helpt echt dat ik jullie en deze site heb:)

September 16, 2011 om 11:10
http://daaantje.valtaf.nl/article/7069/de-weegschaal-maakt-je-dik/
Ik weet niet of de link het doet, maar hij staat tussen het nieuws. Precies wat jij omschrijft; die stomme weegschaal ook altijd!
Nieuwe batterijen doen soms ook wonderen :_( en ja tijden van de maand bepalen ook mee...
We zullen het ermee moeten doen of het meetlint erbij op moeten zoeken!

Ik kan je niet helpen met je BMR, op de sportschool komt dat automatisch bij mij uit de computer rollen ;). Ik hoop dat je iemand vind die het wel weet!

Genieten van je weekend!!!
Onbekend
September 17, 2011 om 06:57
Soms kan het ook een dag duren voordat je resultaat ziet op de weegschaal, of twee dagen. Laat je niet ontmoedigen door die weegschaal hoor! Als je een paar dagen "goed bezig bent geweet" dan zie je dat op de weegschaal ook echt wel terug.

Je was goed bezig, laat je niet ontmoedigen!
LMR
September 17, 2011 om 11:34
Vandaag weer goed (3 normale gezonde maaltijden en als tussendoortjes fruit/rijstwafel) bezig geweest en besloten me gewoon wat minder vaak te wegen. En op zoek te gaan naar iemand die meer van het BMR gedoe weet;) Bedankt voor de tips weer!

Liefs Lau
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan