Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 15, 2011

Denise1969 woog op het moment van schrijven 66.40 kg (bmi: 24.99).

Nu merk ik echt wel dat op dagen dat ik mijn oefeningen doe bij Infraligne ik echt afval, dus beweging helpt wel degelijk. De dag nadat ik oefeningen heb gedaan val ik altijd af om dan weer vaak dagen op hetzelfde gewicht te blijven. Maar dat geeft niet. Af en toe ga je wel eens met tegenzin, maar door het vol te houden lukt het wel. Ik zal dan ook moeten volhouden als ik éénmaal op gewicht ben. Dit is niet alleen belangrijk omdat je daar ook iedere keer een gewichtscontrole krijgt, maar ook voor de beweging.

September 17, 2011 om 03:41
Hey!
Die beweging doet echt veel in het afvalproces! Volhouden zo. Ik merk zelf ook dat ik de dag na het hardlopen wat meer ben afgevallen. Dat helpt je echt om het sporten vol te houden.
Groetjes
Sofie
August 23, 2012 om 07:47
Ha Denise, ik zie dat je niet actief bent bij je eigen dagboekjes. maar wel heel erg leuk iets van je te lezen bij de mijne. Ik heb net een salade en soep op en merk dat ik echt een beetje moet afkicken van de koolhydraten. Maar ik hoop op een snelle boost van 3 kilo en dan rustiger nog eens ? erachteraan :) Succes met het weer oppakken van de draad, ik ben blij da ik weer bezig ben want het wordt sluipenderwijs weer steeds meer bij mij. Als ik dan jojo dan liefst kleinere jojobewegingen haha....
August 26, 2012 om 07:58
Ha Denise, weer wat eraf.....twee kilo nu, ben zo blij. Hoe gaat het bij jou?
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan