Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 15, 2011

Jules65 woog op het moment van schrijven 68.10 kg (bmi: 24.13).

:halloallemaal:

Ik vind het niet fijn om steeds droevige berichten te moeten schrijven. Helaas is het weer even niet anders.

Er is nieuws over de beste vriend van mijn man. In mijn introductietekst brandt een kaarsje voor hem. Na het nieuws van een long-embolie hoorde hij vandaag dat de tumor is gegroeid en uitgezaaid. We zijn er helemaal van slag van en ook erg bang voor wat er nu gaat gebeuren.

De eet-remmen waren vanmiddag weer even helemaal weg. Ik heb een halve zak hot rijst-crackers leeg gegeten en bij de Febo hebben we een saté-kroket gehaald. Vanavond hadden we geen trek meer, gek hè?!

Verder heeft onze zoon vanavond het laatste deel van zijn ontgroening. Ik zal zo blij zijn als dit achter de rug is. Kunnen we dit tenminste afsluiten.
Ik hoop dat hij dit weekend thuis komt. Dat mijn man hem morgen gaat halen.:blauweauto:
Ik mis hem wel hoor. Het is zo gek om hem niet meer elke dag te zien. Niet even te kunnen vragen hoe het met hem gaat.

Ik ga nu lekker slapen, des te eerder is het morgen.

:slaaplekker:

Liefs, :hartdiamant:
Jules

Onbekend
September 15, 2011 om 18:42
Jules,

Je hebt recht om even te mogen schrijven hoor, het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn .... jammer genoeg

Wat verdrietig om te horen van een beste vriend en dan ook zo dichtbij ... ik was gisteren in het winkelcentrum en daar hoor ik ook zo'n verdrietig verhaal. Een broertje van een medewerkster van onze snoepwinkel, het broertje is pas 10 jaar oud, heeft sinds Maart chemokuren gehad en dergelijke voor een tumor in zijn hersenen, geopereerd en bestralingen etc.... krijgt hij vorige week zo'n last van iets dat ze naar de doctor gaan, dus na onderzoeken krijgt hij te horen dat de kanker nu door zijn hele lijfje zit, dus opgegeven en naar huis gestuurd om te sterven. :-( Hij is 6 Oktober jarig maar denkt zelf dat hij het niet meer zal kunnen vieren ... ik had gewoon kippevel op mijn armen staan en mijn eigen zorgen verdwenen vanaf dat moment totaal naar de achtergrond.

Hij regelt zijn eigen begrafenis .... niet te geloven hoeveel moed een kind soms kan hebben ..:respect:.. tegen degene die het mij vertelde zei ik ook dat het nu te dichtbij komt en dat je dan zo geraakt wordt ...... Ik kom al jaren met mijn kinderen bij de winkel, dus je voelt je dan zo dichtbij dit verdriet en vooral... je voelt je zo machteloos.

Dus gewoon opschrijven hoor ... al je gedachtengangen ... anderen schrijven ook hun dagboek vol en er is altijd wel begrip en medeleven wat je dan weer helpt.

Bedankt ook weer voor jouw berichtje in mijn dagboek, fijn om te horen dat je merkt dat ik erover heb nagedacht ..:evendenken:.. sommigen begrijpen het niet en vragen zelfs of we het niet in kwaadheid gedaan hebben en erop terug komen. Hoe ik het dan ook probeer uit te leggen, tevergeefs. Ook dat begrijp ik wel weer en vind het ook niet erg, maar van de week zei mijn broer ook iets en toen zei ik hetzelfde ... zoo, daar heb je over nagedacht en ik merkte dat hij het prettig vond dat ik dat zei en nu door jouw woorden begrijp ik waarom dat prettig is :!:

Het is inmiddels 00.25u, ga zo slapen. Door alle toestanden slaap ik weer bar slecht dus ga zo laat mogelijk en hoop dat ik dan in ieder geval vanaf 01.00u tot 07.00u vast slaap. Zo gaat het al jaren .... :gaap: :welterusten:
September 16, 2011 om 02:05
Hoi Jules

heb even bij je gelezen, en je hebt het niet makkelijk, zeker nu met de vriend van je man.
Zo erg als je zoiets overkomt .
Wens je er sterkte bij.
Zo straks weer afleiding als je zoon weer thuis is. Ik heb 2 zonen 23 en 21, maar klaar met de studie.
Woon je aan zee(profielfoto) of vakantie foto??
Groetjes Nettie
September 17, 2011 om 09:59
Hoi ik woon vlak aan zee in Zuid Holland langs de Noordzee, maar wel nog zo n 5 km fietsen van mijn huis.
Fijn dat je zoon weer thuis is en hees hoort er wel bij. Welke studie gaat hij doen??
fijn weekend
groetjes nettie
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan