Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, September 23, 2011

Famkewildeman woog op het moment van schrijven 80.00 kg (bmi: 27.68).Vandaag heb ik m'n :streefdoel4: voor de 3e keer behaald. :nummer1: Ik ben er blij mee, ik heb er zin in om lekker in de 7* kg te komen en zo weer lekker verder te gaan. M'n vakantiekilo's definitief achter me te laten en me te kunnen richten op het derde en waarschijnlijk laatste deel van het afvallen (heb nu 20 van de 30 kg gehad). Nou ja, niet echt het laatste, daarna volgt natuurlijk stabilisatie... Maar ik zie er naar uit om echt onder de 78 kg te komen, want dat is me een jaar of 6 geleden - toen ik zo'n 18 kg was afgevallen - nooit gelukt. Maar nu ga ik er weer helemaal voor, en het gaat lekker!

Uiteraard zie ik nu ook uit naar het tabelletje van RenateW, ik heb t vast goed gedaan in vergelijking met vorige week! :whoepie:

Deze week kwam ik helaas maar 1x aan sporten toe, maar ach, dat moet ook een keer kunnen. Heb zoveel andere dingen die ik nu ook moet doen. Misschien eens kijken of ik dit weekend de Wii weer eens aan zal zetten.
En gisteren wel naar Utrecht op en neer gefietst (zo'n 11 km enkele reis), de terugweg viel me tegen, had weinig energie meer, maar toch wel fijn om t weer te doen.

Nou, iedereen een fijn weekend, succes om van alle extraatjes af te blijven! Ik ga er in ieder geval voor. Nieuw weekend, nieuwe kansen! ;)


Onbekend
September 23, 2011 om 02:22
Hoi famke,

Gefeliciteerd met het behalen van je doel en het lozen van je vakantiekilo's! Ik hoop je gauw te volgen naar de 7 en eindelijk van die 8 af te zijn! Veel succes en ik ga er net als jij voor.

Groeten,

Ingeborg
Onbekend
September 24, 2011 om 04:42
Spannend hoor en ik had weer gelijk hoor, jij staat gewoon even stil en schiet dan omlaag. Kijk ik ben een schommelaar die steeds ietsjes omhoog gaat en dan omlaag, maar uiteindelijk gaat mijn lijn geleidelijk omlaag. Jij bent net een trap denk ik. Kilootje omlaag even stil staan en volgende kilo.

En je bent 4 plekken gestegen dus je hebt het zeker goed gedaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fijn weekend

Liefs

mij
September 24, 2011 om 08:50
Hey Famke,

Bedankt steeds voor je lieve en oppeppende berichtjes in mijn dagboekje.
Wat gaat het goed bij jou zeg !!! Doe zo verder !!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan