Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, September 23, 2011

Chris52 woog op het moment van schrijven 82.00 kg (bmi: 28.37).

:nietlieveweegschaal:

Eerlijk gezegd, zou ik nu het liefste mijn weegschaal pakken, hem hoog boven mijn hoofd liften en hem dan met een ontzettende smak op een stenen vloer kapot laten vallen. Vervolgens zou ik spijt krijgen, hard naar de winkel rennen en er één kopen van een inferieur merk, die mogelijk het gewicht wat minder precies aangeeft.

Ofwel, ik heb het zo ongelofelijk gehad met afvallen en alles wat er bij komt kijken. Niets, niets heb ik deze week gedaan wat mijn gewicht van vanmorgen rechtvaardigt. Geen lekkere dingen op, bewogen, geprobeerd de juiste keuzes te maken. Resultaat: 82,5. Ik word gek. In een week tijd van lijnen ben ik 1,3 kilo aangekomen.

Erger nog, mijn ogen zijn zo gezwollen, dat mijn lenzen op het punt staan hun eigen richting te gaan bepalen. Mijn oogleden worden nu systematisch uitgerekt om mijn oogbol nog te kunnen toedekken. Vocht, maar waarom? Ik vermoedde het gisteren al, ben dus expres water gaan drinken (dat schijnt dan goed te zijn), resultaat, nog meer aangekomen want ook dat vocht verlaat mijn lichaam niet.

Welnu, ik geef het vandaag nog 1 kans. Ik heb een volkorenboterham op met 30+ kaas en een plakje ontbijtkoek. Ik ga straks met de hond 45 minuten lopen. Ik zal vanmiddag nog gaan WII fitten en tussen de middag zal ik een weight care reep pakken. Vanavond een Sonja Bakker maaltijd en heel veel water. Als ik dan morgen weer ben aangekomen. Voeg ik dat daad bij het woord. Want wat zal dat een lekker gevoel geven!!

:mad:

Liefs een enigszins in een dipje zittende Christel

Ok, het kan de overgang zijn, de schildklier, vocht vasthouden (merk ik aan mijn ogen), maar toch. Het is boxen in een ring waar een oneerlijke wedstrijd wordt gespeeld.

September 23, 2011 om 02:32
Tje Christel,

Ik denk dat je het resultaat heus nog wel krijgt, is vaak niet altijd direct te zien. Ben je volgende week opeens 3 kilo lichter, dat is lekker!
Je weet, ik ben niet het toonbeeld van het volgen van een dieet, maar dat komt meer omdat ik me er niet aan hou, maar wat ik wel weet: niet elke dag wegen! 1, hoogstens 2x in de week op dezelfde tijd geeft een veel betere kijk dan elke dag.

Succes en geniet van het mooie weer!
Marjoke
Onbekend
September 23, 2011 om 02:39
Ik weet zeker dat het aan je schildklier ligt.Als jij niet heel veel verkeerd heb gegeten en toch zo veel aankom.Slik jij medicijnen dan zou ik een kwart verhogen .
Je word er wel zo moedeloos van.Verwen jezelf maar goed dit weekend lekker veel fruit eten en neem op tijd je rust.
Ik had gisterenavond een verschrikkelijke koek/chips aanval.Zal vandaag maar extra fietsen op de hometrainer.

Heel veel sterkte. Volhouden hoor je komt er wel ,:ikhoopdat:

Fijn zonnig weekend .

Liefs Eliza.
September 23, 2011 om 08:43
Hey Christel,
Ik denk dat het ook aan de overgang kan liggen. Het vet is er naarmate je ouder wordt steeds moeilijker af te krijgen. Vroeger konden we een weekje lijnen en dan was er een kilo af. Nu moeten we er een maand voor afzien om dat voor elkaar te krijgen. Tijdens de overgang verandert je metabolisme. Wat ik ook wel eens heb gehoord dat slecht slapen funest is voor je gewicht. Misschien heb jij daar last van? Hoort trouwens ook bij de overgang...
Maar al zijn dat mooie ''excuses'' , het blijft ontzettend vervelend om te zien dat je niet afvalt. Ga wat leuks doen dit weekend. Het wordt mooi weer!
Sterkte, Martine
September 24, 2011 om 01:42
Lieve Chris,

Tjonge zeg ik kan me voorstellen dat je hier heel erg van baalt. Toch denk ik dat je moet proberen om vol te houden, misschien ben je over een paar dagen ineens 1 of 2 kilo kwijt. Maar ik begrijp dat het heel ontmoedigend is als je weet dat je de hele week niets verkeerd hebt gedaan en dan toch niets afvalt en zelfs wat bent aangekomen.
Nogmaals Christel, probeer door te gaan blijf positief.
Het is dit weekend heel mooi weer dus ga lekker naar buiten, neem Floris mee en ga b.v. lekker een eind fietsen of iets anders leuks samen doen.
Heel veel sterkte lieve Christel, ik denk aan je!!!

Fijn weekend,

Thea
Onbekend
September 26, 2011 om 02:55
Goedemorgen christel.

Heb je een fijn weekend gehad.En is je lichaam weer een beetje normaal aan het reageren.
het is hier prachtig weer geweest.Veel gewandeld maar niks afgevallen.
Ik hoop dat je deze week weer wat afvalt anders valt het niet mee om de motivatie vast te houden.We doen het samen en kerst is gelukkig nog een eindje weg.

Toi Toi Toi en Fijne dag.

Liefs ELiza
September 29, 2011 om 02:48
The run for Christmas 2011
Nog 86 dagen tot 25 december


September 29, 2011 om 03:03
Hoi, ik kwam via via op je profiel en moest erg lachen om je stukje.
Je hebt het zo geestig beschreven ...

Ik ken het gevoel.
Doe je zo vreselijk je best, laat je zo ontzettend veel staan, eet je zoveel niet ....
En dan toch, toch aangekomen. Je zou de moed verliezen.
Maar .... niet doen.
:bulderlach: Er is licht aan het einde van de tunnel.
Wie van hoog komt, kan veel lager ....
Enzovoort.
Opeens, zomaar, zonder dat je het verwacht, keldert je gewicht. Ik weet het zeker.
Dus het enige (!!!???) dat je nu nog hoeft te doen is even wachten, en vooral niet opgeven .....
:bigsmile: Heel veel succes!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan