Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, September 23, 2011

Iejore woog op het moment van schrijven 71.80 kg (bmi: 25.14).

:pooh2:Yes, yes, yes ik zit qua BMI in de veilige zone.
Mag ik een beetje groos op mezelf zijn? De afgelopen week bleef ik een beetje steken en naderhand valt het puzzelstukje weer op zijn plaats....vlak voor mijn menstruatie wordt ik altijd iets zwaarder, dat heeft mijn lichaam en de weegschaal mij wel geleerd het afgelopen jaar, dat vindt ik dus 1 van de voordelen om je iedere dag even te wegen, je leert je lichaam goed kennen en wat de consulent zegt (1 x in de week wegen) gaat voor mij niet op, zie het resultaat.
Juist omdat ik niet afval ga ik dus nog beter mijn best doen, ook ik heb mijn moeilijke momenten en smokkel zo nu en dan (stukje kalkoen filet, handje nootjes etc) en als ik dan teveel smokkel en het gaat niet meer dan kan ik kwaad op mezelf zijn:oeps: en ga er weer hard tegenaan. Het is voor mij een stimulans.

Vanaf morgen heb ik mijn eetweek:smakelijketen:, de 29ste heb ik een bruiloft:trouwen: (en heb met mijn vorige consulente afgesproken dat ik de 67,5 dan haal).
Ik hoop dat of dat ik dit gewicht hou of verder afval, 1 ding is zeker, ik verheug me morgen op een heerlijk salade met tonijn en kipfiletje:kebab:, kan niet wachten.

:imlosingit:Ook een leuk ding is dat mijn broek die mij altijd wat te strak om mijn benen zat en waarbij ik de riem op gaatje 2 had, nu ruim zit en de riem op gaatje 5 zit.
Morgen ga ik nieuwe kleren kopen voor de bruiloft, ben benieuwd welke maat ik heb.

Meiden ik voel me als herboren, ben zo fit als een hoentje en heb af en toe het gevoel dat ik ADHD aan het ontwikkelen ben, zo kan ik stuiteren van enthousiasme:tijgertje:.
Ik sport, loop, fiets zonder last te krijgen van mijn knie en dat is mij heel wat waard.

October 7, 2011 om 05:12
zoooooooooooo geweldig, je bent gewoon onder de 70!!
goed bezig!!
October 7, 2011 om 06:47
Ik voel me ook als herboren, heb mijn energie weer terug.
Vorig jaar moest ik s'middags op bed een dutje doen anders haalde ik de avond niet eens, mijn suiker was gestegen naar bijna 8.
Nu is de dag te kort, voel me weer aantrekkelijk, zelfvertrouwen is groter en mijn suiker is gedaald naar 4,2 en dat niet eens op de nuchtere maag.
Ik ben blij.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan