Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, September 23, 2011

Flientje28 woog op het moment van schrijven 61.10 kg (bmi: 20.90).

:halloallemaal1:

Zoooo... da's een tijd geleden!
Inmiddels is mijn relatie met Dr. Frankende vriend voorbij :--(, ben ik weer lekker met mijn meiden naar Italië op vakantie geweest :strand3:en zijn er wat veranderingen gaande op het werk :tikfout:... Life goes on!
Ik zit eigenlijk heel goed in mijn velletje!

In de vakantie ben ik wel wat aangekomen en had er daarna best moeite mee om die 2,5 kilo eraf te krijgen. Gelukkig stond de weegschaal vanmorgen weer op 61,1 kg; het gewicht waar ik voor mijn vakantie steeds omheen schommelde!:yes2:

Ik heb nog steeds 2 bussen TimFit in huis staan. Eigenlijk elke maandag hou ik een 'balansdag' met 's ochtends en 's middags een shake en 's avonds (meestal) een maaltijdsalad :salade:. De rest van de tijd, let ik een wel op wat ik eet. Dat zal ik mijn hele leven wel moeten blijven doen. Ach... ik weet niet beter.

Op deze site kom ik niet zo vaak meer. Zou graag mensen (buddies) willen steunen, ik weet tenslotte wat het is om levenslang te hebben, maar heb niet zo veel contact met anderen. Wil je mailen, heb je vragen, of zoek je gewoon iemand die je begrijpt... dan is een berichtje van harte welkom!:welkom3:

:veelsucces: iedereen!

Liefs,
:flientje28:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan