Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, September 23, 2011

Gezondegeest woog op het moment van schrijven 89.90 kg (bmi: 28.70).

Oei. Ja, daar heb je het al..... Na een paar dagen stilstaan, na een niet-sportdag weer omhoog! ik ben erg snotterig, dus laat ik daar de verklaring maar in zoeken.

Net heb ik lekker in het bos hardgelopen, ruim een uur. Ik heb daar een rondje, helemaal onverhard, over heuveltjes en mulle bospaadjes. Een maand geleden liep ik 2 rondjes in gemiddeld 19 minuten per rondje, de weken daarna 3 rondjes in gemiddeld 18, toen 17 minuten en vandaag liep ik 4 rondjes in gemiddeld iets minder dan 16 minuten per rondje!!

Wat dat betreft zie ik sportief wel heel veel vooruitgang. En kijk ik in de spiegel dan zie ik dat ook. Alleen de weegschaal is nog eigenwijs!

Over een week ga ik me weer laten wegen bij het fitnesscentrum, op zo'n speciale (Tanita) weegschaal. Dat heb ik op 1 september ook laten doen. En ik verwacht dat er toch flinke vooruitgang te zien zal zijn.

Dit weekend met een cluppie ouders en kinderen naar een recreatiepark in Brabant, dus dat wordt ongezond eten en geen sport. Ben benieuwd maandagochtend.......


Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan