Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, September 23, 2011

AngeliqueR woog op het moment van schrijven 92.20 kg (bmi: 33.87).

:supercry:

Echt helemaal niemand tips voor de klontjes in mijn shakes?

:tl|:

Onbekend
September 23, 2011 om 07:17
Hoihoi! Sorry dat ik nog niets van me had laten horen. Heb helaas niet de beste dagen. En ik groei vreselijk door medicijnen. Wakkert ook nog eens de eetlust aan dus beetje bodemloze put gevoel, hihi! Maar er moet nu echt wat gebeuren hoor, zo komt het niet goed! Maar jij bent wel goed bezig!!! Super hoor! De klontjes, een welbekend probleem. Wat ik deed was echt hééééél hard schudden en dan nog even door een theezeefje schenken. Andere oplossingen hielpen bij mij nl. ook niets. En dan is ie wel gegandeerd klontjesvrij! Probeer maar. Succes en fijn weekend!! lfs, Diana
September 26, 2011, gewijzigd door Zonnetje1972 op September 26, 2011 om 08:03
:bloemenlijn1:

Hee lieve Angélique,

Ook van mij sorry, dat ik nu pas reageer op je vraag over de klontjes.

Uhhhh, om heel eerlijk te zijn, heb ik daar nog nooit last van gehad, en weet je waarom niet? Omdat mijn Cambridge-consulente me meteen zei, dat wanneer je de shakes met de CB-shaker klaarmaakt, dat er dan klontjes gáán komen, dat is een feit.

Nou, en aangezien ik dus walg van klontjes (echt, ik krijg daar kokhalsneigingen van), heb ik haar meteen gevraagd hoe ik dát probleem dan kan voorkomen, en toen heeft zij mij aangeraden om altijd een (kleine) blender te gebruiken.

Ik had de Magic Bullet blender al thuis (ooit al gekocht, google maar eens), en daar doe ik het water in met de shakepoeder erbij, 20 seconden aanzetten, en voila, helemaal heerlijke milkshake-achtige drank, en nog NOOIT 1 klontje in 28 weken, echt niet, nooit.

En dan spoel ik meteen erna de blender af met heet water (net zoals je de shaker ook zou moeten uitspoelen/schoonmaken), en dan droog ik 'm af, en klaar is kees.

Ik heb dus nog nooit de CB-shaker gebruikt om 'n shake klaar te maken, alleen maar om het water in af te meten, dat ik in mijn Magic Bullet blender doe met de shake-poeder, hahahaa.

Misschien dat je thuis al een blender(tje) hebt, dan kun je het eens proberen, echt, een hele simpele manier van de shake klaar te maken, vind ik.

En ja, je hebt gelijk, je moet de shake of mix-a-mousse eten binnen 15-20 minuten in verband met het behoud van vitamines, dus thuis klaarmaken en meenemen was voor mij ook geen optie, en dit zou voor jou betekenen dat je op je werk ook een blender zou moeten hebben staan.

Daarom heb ik mezelf aangeleerd om nooit een shake te nuttigen buitenshuis, alleen maar thuis.

En wanneer ik buitenshuis ben, dan drink ik:
1) óf mijn soep (die ik altijd met een mini-garde van 15 cm héééél goed roer tegen die verdraaide klontjes!)
2) óf mijn meeneem-tetra-pakje chocomel, super gemakkelijk
3) óf eet ik 1 van de repen,
echter: dus nooit een shake.

Nou, lieve Angélique, ik hoop dat ik je hiermee geholpen heb, en zo niet: dan veel succes met verder zoeken, hihihhiihi.

Hou vol, hè, je kunt het!

Veel liefs,
:zonnetje1972:
September 30, 2011 om 02:58
Hee Lique,

Waar ben je dan??

Hoe ga je mop?

:kiss:
September 30, 2011 om 05:04
Hé hallo!

Je gaat goed zeg! Petje af hoor en wel twee ook, hahaha...

Ik heb het vreselijk zwaar. De hele dag door trek (honger), blijf hoofdpijn houden en hele moeie armen/benen. Voel me echt niet lekker. Wil wel doorgaan, maar pffff.....
September 30, 2011 om 06:10
Hahaha, thanx mop.

Lastig hè, is dat. Je voelt je niet goed, maar wil zo graag afvallen. Ik heb net de introductietekst van Zonnetje1972 gelezen. Dat vind ik pas een mega prestatie. Die is zo goed bezig ;-)!

Kom lief, we kunnen het :h5:

Kus
October 6, 2011 om 10:26
Wat een positieve meid is dat hè? En wat heeft ze ontzettend veel gepresteerd. Het lijkt wel alsof bij haar de knop echt helemaal om is. Super goed! Maar zo te zien ga jij haar evenaren! Je bent goed bezig!!!!
October 7, 2011 om 05:07
Hi skattie,

Ik ga als een speer. Ook nog steeds niets gesmokkeld, dus ik ben goed bezig. Peter kan ook alweer makkelijk zijn hemdjes aan, zonder dat de knoopjes er bijna afspringen ;-)!
Afgelopen woensdag toch gewogen bij de consulente en daar woog ik gewoon 's avonds met kleren aan 8 ons minder dan woensdagochtend op mijn weegschaal. Precies het gewicht wat ik vanochtend op mijn weegschaal woog :-). Als ik zo door ga, ben ik in 11 weken op mijn streef :daretodream:
Hebben ook de hometrainer in de huiskamer gezet, dus die gebruik ik nu ook weer regelmatig.

En hoe ga jij? Is het een beetje te doen voor je of heb je nog steeds honger? Ik heb dat namelijk alleen echt als ik te laat ben met een shake nemen.

Voor de rest wil ik even zeggen dat: :supperbuddy:

Kom op Lique, we kunnen het.

Gillyan :liefs:
October 7, 2011 om 05:23
Hé lieve meid,

Ik ben vanochtend weer begonnen met mijn shakies. Het lukt me echt niet. Erg hè? Ik baal zo vreselijk dat ik wel kan :supercry: en niet zo'n beetje ook. Zit echt de hele dag in mijn hoofd.

Maar hoeveel gaf jouw schaal vanochtend aan? Kom op, ik wil het weten en anders schrijf je het maar heel klein op. Dan valt het niet op dat je je gewogen hebt...

X
October 7, 2011 om 05:31
De mijne gaf 93.6 aan :dikkeduim:, ben zo blij.

Wat vervelend lief dat het je nu niet lukt. Maar de aanhouder wint hoor :wave:.
Samen kunnen we het echt.

XX
October 10, 2011 om 15:19
He even doorbijten hoor! De weegschaal lacht je binnen de kortste keren tegemoet. Wat de klontjes betreft: ik doe altijd eerst water en dan poeder. Ik gebruik ook de CB shaker en met hard schudden heb ik eerlijk gezegd geen last van klontjes..

October 17, 2011 om 07:39
Hi Lique,

Hoe gaat het met je girlie? Zit je ook al een beetje in de "afvalflow"? Ik was de afgelopen week weer een mooie kilo kwijt.

Nog wat leuks gedaan van het weekend?

:cbtje2008:
December 29, 2011 om 06:22
Hey! Wat leuk iets van je te horen, hoe gaat het met je?

Je las het al in mijn dagboekje, hij gaat goed bij mij, maar dat komt omdat ik niet meer met diëten bezig ben en al helemaal geen supplementen en/of maaltijdvervangers, werd er uiteindelijk alleen maar dikker van en je leert jezelf echt geen veranderingen aan.

Hoop dat het goed met je gaat en je de goede keuze's maakt.

Alvast een hele gezellige jaarwisseling, genieten en weer sprankelend het nieuwe jaar in!

:bellesara:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan