Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, September 23, 2011

Jumbbumble woog op het moment van schrijven 68.00 kg (bmi: 26.23).

Realitie check en nieuwe frisse moed !

:muzieknotenzwart:

Goedemorgen lieve buddy,s !
Vandaag maar eens een realitie check met me eigen gedaan! En me afgevraagd of ik me nu echt zo slecht voel met me maatje 38-40 het antwoord is eigenlijk nee ik ben gelukkiger dan ik ooit ben geweest toen ik maatje 32-34 had ! ik geniet van het leven wat ik jaren niet heb gedaan , heb een lieve zoon een prachtige man en een leuke nieuwe baan . Eindelijk denk ik nooit meer aan het verleden maar vooral aan de toekomst en leer ik steeds meer om mijn angsten van vroeger los te laten !

Maar waarom wil ik dan toch zo graag terug naar maatje 32-34 omdat dat het beeld is wat word geschept door de maatschapij dat we slank en dun moeten zijn om ons mooi en sexy te voelen ?? Ja ik voelde me toen mischien sexyer maar nu voel ik me veel begeerder me man verteld me keer op keer hoe mooi ik ben en laat me voelen hoe sexy hij me vind , Hij is opgegroeit in een ander omgeving voor hem ben ik slank . Maar als je opgroeit tussen de modellen om je heen aangezien je model was en een moeder die altijd aan het dieete is en graat mager mooi vind en een familly die graat mager is voel je je al snel te dik !

Vandaag heb ik dus besloten om het idee van maatje 32-34 helemaal te laten varen ik word ook bijna 30 en hoef dat nie meer zo nodig ik was toen vaak ziek en eigenlijk veels te dun , dus ik ben me kleren kast ingedoken en heb alles in maatje 32-34 en xs eruit gegooit en in een doos gedaan deze zet ik weg onder me bed en hoef ik nooit meer te zien ! weg gooien is nog een stap te ver want ergens in me achterhoofd zegt een stemmetje mischien ooit pas je er weer in .

Mijn doel is veranderd van 55 kilo naar een gewicht van 60 kilo dan heb ik een mooie maat 36 en wat kan een vrouw zich nog meer wensen , Ik heb gemerkkt dat hoe meer ik bezig ben met afvallen hoe meer ik ga denken aan eten en hoe meer ik ga eten en snoepen dus weg oude doel en hallo nieuwe wereld !!!

Met mijn langzame darm zal ik toch vezels moeten blijven eten en van donkerbrood kom ik nu eenmaal aan lekker vind ik het wel !! tja of ik moet weer gaan roken dan ren ik naar de wc en heb ik geen honger snoep ik nie omdat ik rook maar ja das de ene gewoonte voor de andere inruilen hoewel ik daar soms best wel naar verlang hoor maar rokem is zo slecht en ik wil dat echt niet meer doen .

:muzieknotenzwart:

Dus de conclusie is
- Gezond eten
- lekker bewegen
- gelukkig zijn
- niet snoepen
- 60 kilo gaan wegen

En dat gaat me lukken ook met kerst weeg ik 60 kilo !!!!

September 23, 2011 om 10:39
Hoi hoi,

Fijn dat je er weer bent!
Soms is zo'n realiteitscheck wel handig om te doen ja...
Ik zou natuurlijk ook super blij zijn met een maatje die prima in de modebladen kan staan, maar ik weet dat ik mezelf dan alles behalve fijn in m'n lichaam voel.
met zo'n 65 tot 70 kg voel ik mij het lekkerste. (althans, dit was zo, hoe het nu gaat uitpakken weet ik natuurlijk nog niet) Ik was altijd "dik" tevreden met een maatje 38.
Die maat 38 wil ik dan dus ook sowieso weer in de kast zien hangen!

Ook hier een schat van een vent die me dagelijks verteld dat ik de mooiste ben,
Wat dat betreft dus geen druk om af te vallen, het is echt volledig mij besluit en daarin staat hij wel volledig achter me. (al eet hij nog steeds met alle liefde van de wereld een zak chips voor m'n neus leeg...)
En laten we wel wezen; een kind krijgen doet ook wat met je figuur/gewicht. De illusie dat ik ooit een super slanke taille zal krijgen heb ik al lang niet meer!

Donker brood hoeft echt geen reden te zijn om van aan te komen hoor. Ik eet zelf ook het liefst donker brood en tot nu toe geeft dit geen problemen op de weegschaal!
Om weer te gaan roken lijkt me niet zo'n verstandige zet inderdaad. Wat je zou kunnen doen om minder te snoepen is zorgen voor een vol gevoel. Door veel water te drinken, of appels te eten.

Maar goed, in elk geval klink je gemotiveerd om aan je nieuwe levensstijl te gaan werken!
Die 60 kilo moet er met deze instelling wel zijn met de kerst hoor!

Succes!
Onbekend
September 23, 2011 om 11:52
Hoihoi!

Goed dat je zo realistisch en kritisch naar jezelf kan kijken! en maat 36 is ook hartstikke mooi! ik heb voorlopig nog maat 46... Maar het lijkt me inderdaad lastig als je al je hele leven met dunne mensen te maken hebt.

Hou dit doel vast en ga vooral niet roken hoor ! Gewoon lekker volhouden en dan weeg jij met de kerst echt wel 60 kilo!

Ga ervoor!

:bollie1989:
September 23, 2011 om 19:02
Hallo!
:zbloembedankt: voor je berichtje!
Goed van je dat je zo reëel naar je lijf en leven kijkt. Verstandig dat je er nu zo over denkt en die 60 kg met :kerstboom2: ga je halen, zeker weten! maar blijf alsjeblieft:exsmoker:, dat roken is zo ongezond!!
Ik wens je onwijs veel succes en zal zeker af en toe bij je komen kijken!
Fijn weekend gewenst!
:l:iefs :t:joepie

October 3, 2011 om 04:01
alles wat ik kan zeggen :) YOU GO MEID :)

super kanjer ben je :) en ik weet precies wat je bedoelt :) is het nou echt zo erg om niet het perfecte maatschappijbeeld te zijn?

dikke kus en dank voor je lieve berichtje :)

xxxxx
October 5, 2011 om 08:33
Hey,

hoe gaat het nu? Lukt het allemaal nog?
Onbekend
April 1, 2012 om 12:19
Hoe gaat het met je? Nog flink bezig?
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan