Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, September 23, 2011

Martine1959 woog op het moment van schrijven 70.50 kg (bmi: 24.68).

Gelukkig gaat het weer beter met mijn hond. Ze loopt wat makkelijk. Ze is pas 8 jaar, een dame van middelbare leeftijd net als ik, maar ze was de laatste tijd niet in orde. Lusteloos, liep mank en was niet vrolijk.
De lange boswandelingen die we 3 maanden geleden nog met haar maakten hield ze niet vol. Na 5 minuten lopen ging ze liggen en weigerde ze nog een stap te zetten. We hebben rontgenfoto's laten maken maar daarop was niets te zien.
Maar de laatste 3 dagen is ze weer actiever. En ik dus ook! Niet dat we nu een wandeling van een uur kunnen maken, maar elke dag loopt ze een stukje verder. We zitten nu 15 minuten en daar ben ik al heel erg blij mee. Maar natuurlijk is dat niet voldoende voor mij om af te vallen. Ik ga binnenkort eens een paar sportscholen van binnen bekijken, of de sfeer me bevalt. Want ik moet meer bewegen, dat is duidelijk. Alleen op mijn voeding letten is niet genoeg.

September 23, 2011 om 13:02
Hallo Martine,

Allereerst bedankt voor je lieve reactie, ik heb het voor mezelf ook maar weg gezet als zijnde de overgang of mijn schildklier. Die is nu eenmaal te traag en daar slik ik ook medicijnen voor.

Wat fijn dat je hond weer een beetje aan het opknappen is. Vervelend he, zo'n dier dat zich niet lekker voelt. Wat voor een hond heb jij? Ik heb een heidewachtel, hij staat op één van de foto's. Het is een schat, maar mijn vorige hond was een engel. Dat was een labrador. Zo'n goedzak, die vergeet ik nooit meer. Als het aan mij lag nam ik die er nog bij, maar mijn man zet een rem op het aantal beesten.

Ik moet je trouwens eerlijk zeggen, dat jij me redelijk bekend voor komt. Ik zag jou foto en had meteen de idee dat ik je ergens van kende. Je hebt toch toevallig niet met Randstad te maken of zo?

Ik hoop dat voor jou het afvallen ook gaat lukken en op de eerste plaats dat het met je dier goed gaat. Dan kun je weer lekker gaan wandelen en dat is voor beiden ok. Ik loop ook liever een stuk met de hond dan dat ik ga sporten. Heb ik vanmorgen ook gedaan na die frustrerende weegschaal. Hij heeft maar één nadeel. Hij trekt enorm en ik krijg het hem niet afgeleerd. Maar ja, een jachthond die wil jagen.

Fijne weekend,

LIefs christel
September 25, 2011 om 05:17
Hey Christel,

Dank voor je bericht!

Nee, ik heb niets met Randstad te maken. Ik werk bij Yakult, maar niet bij personeelszaken. Werk jij bij Randstad? Ik schijn trouwens een doorsnee gezicht te hebben. Mijn vader zegt altijd dat hij me overal ziet rondlopen...

Wat vervelend dat je een traagwerkende schildklier hebt. Dat zal toch zeker van invloed zijn op je gewicht. Bij mijn bedrijf werken veel dietisten. Zal ik het eens aan hen vragen?

Ik heb een langharige Hollandse Herder. Heel lief beest maar wel erg eenkennig en waaks. Ze is pas acht maar heeft al een grijze snuit en ziet er ouder uit. Ik zou ook wel meer dieren willen hebben maar we wonen sinds twee maanden in een bovenwoning in de stad en dan is eigenlijk 1 hond al te veel. Misschien na mijn pensionering!

Wat een heerlijk weer he, dit weekend. Gisteren moest ik werken maar vandaag ga ik genieten! Jij ook veel plezier en denk even niet meer aan je gewicht!

Liefs, Martine
September 30, 2011 om 02:23
Hallo Martine,

Wat grappig bij Yakult? Dat zijn toch die probiotica drankjes? Nee daar ken ik je dan inderdaad niet van, hoewel ik ze wel regelmatig drink.

Ik werk al lang niet meer bij Randstad, 7 jaar geleden ben ik voor mezelf begonnen. Ik zat trouwens niet bij het uitzendbureau, maar bij het reïntegratiebureau.

Wat fijn dat het met de hond weer wat beter gaat, dat arme dier. Moet hij veel trappen lopen? Want ik begrijp dat je op een bovenwoning woont? Misschien dat zij daar last van heeft.

Ik ben die vna mij nu een beetje aan het proberen te trainen. Blijf, af etc. Eerlijk gezegd pakt hij het erg snel op. Maar feit blijft dat wanneer er enige afleiding te zien is hij totaal vergeet dat jij er ook nog bent. Ik kan hier fantastisch met hem lopen en hij zal ook terugkomen, zelfs als ik hem roep. Maar..... een fazant of een ander beestje en mijnheer is weg. Ik ben als de dood dat hij dan een weg oversteekt en aangereden wordt. Ik blijf nu voorlopig dus maar een beetje trainen met hem net zo lang dat hij echt weet dat hij mijn commando's moet opvolgen.

Tsja, dat lijnen, ik ben er eigenlijk klaar mee. 83,2. Dus weer een kilo aangekomen deze week. Ik heb het druk gehad, toch gelopen, gesport en gezonde keuzes gemaakt. Het mag niet baten. Ik blijf goede moed houden en hoop dat het binnenkort stopt, anders moet ik mijn oude kleren weer van zolder gaan halen.

Voor nu ga ik echt nog lekker van het mooie weer genieten, ik hoop dat jij dat ook doet en we blijven er voor gaan!!

Liefs Christel
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan