Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, September 23, 2011

Kai80 woog op het moment van schrijven 96.50 kg (bmi: 33.00).

Vandaag me 1e groeples ever gehad, gekozen vanochtend voor bodypump. Gister ben ik s'ochtend en s'avonds wezen trainen, s'ochtends een half uurtje crosstraining en s'avonds me boven lichaam gedaan (voorkant) en nog half uurtje crosstraining.

Dus ik had al een beetje spierpijn en dat voelde ik vandaag wel tijdens het bodypump uurtje, was wel een beetje onwennig maar gelukkig was het een relaxte groep en een leuke instructrice.

Voor de rest gaat eten ook goed, nog niks gesnacked of iets anders als water en magere melk gedronken. Het kost me wel nog moeite om mezelf naar de sportschool te sturen dus hoop dat dat naar verloop van tijd makkelijker gaat :)

September 23, 2011 om 09:17
Hey!

Leuk dat je me hebt toegevoegd en bedankt voor je berichtje!
Ik ben inmiddels weer helemaal fit en wil morgen weer gaan hardlopen, ben benieuwd of ik ook kan merken dat ik dat een weekje niet heb gedaan..

Goed dat je zo fanatiek aan het bewegen bent, hoop inderdaad dat het wat makkelijker wordt om heen te gaan (heb ik ook altijd last van;))!

Heel veel succes!
September 23, 2011 om 10:05
Hoi,

Leuk dat je me gaat volgen, ik heb me nu ook tot jouw buddy benoemd.

In elk geval heb je een goed begin met de sportschool!
(hier is het woord 'sport' nog een soort vloek waar niet over gesproken word... ;-) )

Wat wel verstandig is om te doen, mocht dit nog niet het geval zijn, je op de sportschool te wegen. Vaak hebben ze daar zo'n uitgebreide weegschaal waar je ook je vet en spiermassa kan meten.
Zeker als je nu veel gaat sporten kan het namelijk lijken alsof je niets afvalt. In gewicht kan dit natuurlijk wel kloppen, maar grote kans dan dat je spiermassa groter word en de vetmassa afneem. (kunnen ze je op de sporschool ongetwijfeld meer over vertellen)

Succes in elk geval!

Groetjes,
Carina
September 23, 2011 om 10:09
Thanks voor je berichtje!

Ik zou wel een stuk gelukkiger zijn met een lijf als die van Sylvia, maar gelukkig is dat ook het enige. Voor de rest ben ik best een tevreden persoon, alleen achtervolgt dat lijf die mij niet zint nog steeds achterna (vroeger ook gepest vanwege mijn postuur).

Maar goed, zo heeft iedereen wel wat he :)

Zo te zien ga jij heel goed! Sporten maakt het afvallen 1000x makkelijker. Je voelt je fitter en door die extra positieve energie kun je makkelijker tussendoortjes laten staan.. ideaal! Ik heb heel lang aan krachttraining gedaan, ook best wel fanatiek met eten en alles erbij. Nu inmiddels ben ik gestopt met krachttraining (half jaartje nu) en sinds een paar weken begonnen met badminton. Dat bevalt me veel beter! Ik hou normaal 15 minuten op de crosstrainer nauwelijks vol, maar 2 uur badmintonnen gaat me makkelijk af vanwege de adrenaline die ik er van krijg :)

Veel suc6!
September 23, 2011 om 10:10
I know, met veel tegenzin al op de weegschaal gestaan, zat iig onder de 100 maar weegschaal doet mij niet zoveel, ik lees bij veel mensen dat ze er elke dag op staan, of om de dag, ik kijk gewoon na een week of 2 weken :) Me spiermassa zal niet zo snel groeien omdat ik me gewichten laag hou puur voor cardio uiteinden :)

Bedankt voor je berichtje :) ga even een banaantje eten nu, is alweer tussendoortje tijd :)

Groetjes
September 23, 2011 om 11:17
He Kai,

Bedankt voor je bericht en je hebt helemaal gelijk. Ik moet inderdaad tegen mezelf zeggen dat het zo zonde is als je het laat versloffen... Daarom heb ik al sinds dinsdag alweer de afvalsmaak te pakken! Ik heb heb een lijst gemaakt hoe ik ga afvallen de komende tijd en daar staat bovenaan DISIPLINE tot en NEE zeggen (tegen lekkere dingen ;)) en dat werkt!
Succes met de levenslange strijd ;)!
September 24, 2011 om 05:50
Thanks!! ben zelf ook wel blij dat ik nu zo ver ben gekomen, en nu is het de bedoeling dat het er ook niet meer bij komt ;) maar het sporten zit er zó ingebakken dat het op de automatische piloot gaat. En nu ik op mn hogeschool kan sporten blijven er veel minder excuses over :D

Zet m ook op he! Soms moet je jezelf ff naar de gym schoppen maar als je klaar bent voel je je super :D

Nice mods btw~
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan