Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, September 23, 2011

Melanie1983 woog op het moment van schrijven 68.00 kg (bmi: 25.59).

Realitie check en nieuwe frisse moed !Goedemorgen lieve buddy,s !
Vandaag maar eens een realitie check met me eigen gedaan! En me afgevraagd of ik me nu echt zo slecht voel met me maatje 38-40 het antwoord is eigenlijk nee ik ben gelukkiger dan ik ooit ben geweest toen ik maatje 32-34 had ! ik geniet van het leven wat ik jaren niet heb gedaan , heb een lieve zoon een prachtige man en een leuke nieuwe baan . Eindelijk denk ik nooit meer aan het verleden maar vooral aan de toekomst en leer ik steeds meer om mijn angsten van vroeger los te laten !

Maar waarom wil ik dan toch zo graag terug naar maatje 32-34 omdat dat het beeld is wat word geschept door de maatschapij dat we slank en dun moeten zijn om ons mooi en sexy te voelen ?? Ja ik voelde me toen mischien sexyer maar nu voel ik me veel begeerder me man verteld me keer op keer hoe mooi ik ben en laat me voelen hoe sexy hij me vind , Hij is opgegroeit in een ander omgeving voor hem ben ik slank . Maar als je opgroeit tussen de modellen om je heen aangezien je model was en een moeder die altijd aan het dieete is en graat mager mooi vind en een familly die graat mager is voel je je al snel te dik !

Vandaag heb ik dus besloten om het idee van maatje 32-34 helemaal te laten varen ik word ook bijna 30 en hoef dat nie meer zo nodig ik was toen vaak ziek en eigenlijk veels te dun , dus ik ben me kleren kast ingedoken en heb alles in maatje 32-34 en xs eruit gegooit en in een doos gedaan deze zet ik weg onder me bed en hoef ik nooit meer te zien ! weg gooien is nog een stap te ver want ergens in me achterhoofd zegt een stemmetje mischien ooit pas je er weer in .

Mijn doel is veranderd van 55 kilo naar een gewicht van 60 kilo dan heb ik een mooie maat 36 en wat kan een vrouw zich nog meer wensen , Ik heb gemerkkt dat hoe meer ik bezig ben met afvallen hoe meer ik ga denken aan eten en hoe meer ik ga eten en snoepen dus weg oude doel en hallo nieuwe wereld !!!

Met mijn langzame darm zal ik toch vezels moeten blijven eten en van donkerbrood kom ik nu eenmaal aan lekker vind ik het wel !! tja of ik moet weer gaan roken dan ren ik naar de wc en heb ik geen honger snoep ik nie omdat ik rook maar ja das de ene gewoonte voor de andere inruilen hoewel ik daar soms best wel naar verlang hoor maar rokem is zo slecht en ik wil dat echt niet meer doen .Dus de conclusie is
- Gezond eten
- lekker bewegen
- gelukkig zijn
- niet snoepen
- 60 kilo gaan wegen

En dat gaat me lukken ook met kerst weeg ik 60 kilo !!!!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan