Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, October 7, 2011

Tesro woog op het moment van schrijven 72.70 kg (bmi: 26.07).

Ja oeps mijn dagboek bij valtaf moet ik ook eens bijwerken. Helemaal vergeten, omdat ik sinds mijn 1e operatie van 4 juli een dagboek bij houd op www.ilizarovbehandeling.nl Alles heel erg kort samen gevat is het allemaal reuze mee gevallen. Heb welk elke dag pijn maar dat kan ook niet anders met een hele zending dikke en dunne pinnen door je boven en onderbeen. Maa je krijgt zoveel aan medicatie mee dat je geen pijn hoeft de lijden. Ik heb het de hele perioden dragelijk gevonden. Alleen de eerste paar dagen van een ontsteken dan ben je gezegend dat doet ondanks alle pijnstillers echt pijn, totdat de antibiotica zijn werk gaat doen dan is het ergste leed alweer geleden. Woensdag 12 oktober is de 3e en laatste operatie geplaand aan het linkerbeen. Alle pinnen e.d. gaan eraf ik ben klaar wat dat betreft. Wel nog geruime tijd flinke fysio om links weer aan te sterken. Half januria moet die sterk genoeg zijn om rechts over te nemen. Dan gaan we starten met hetzelfde gedoe rechts. ik ben in totaal maar 14 wk bezig geweest ipv ong 26 en daarbij komt dat ik heel lang heb moeten corrigeren. Waardoor ik een fenomenale bot aan heb weet ik net maar ben er wel hartstikke blij mee.

October 12, 2011 om 04:06
Hi,
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel sterkte vandaag!!! Ik hoop dat de operatie je een beetje mee zit...bah wat een ellende. En dan het andere been nog pfff Je houdt je super sterk, echt knap hoor!!
Zal voor je duimen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:moppierood:
November 22, 2011 om 06:11
:gefeliciteerd2:
December 21, 2011 om 02:50
Hoi Petra,

Ik heb je vraag zeker niet zo opgevat hoor! Ik dacht alleen; " ach het is al zo lang geleden, ik kan er net zo goed mee stoppen".
Ik heb toen dat berichtje geschreven en ben daarna weer op de site gaan surfen. Ik zag alles en besloot gisteren om gewoon de draad weer op te pakken! Dus je bericht heeft me wakker geschud!! Heel erg bedankt ervoor!! Ik zal de komende weken eerder aankomen dan afvallen, maar ja, hopelijk krijg ik m'n koppie er weer bij. Ik wil vaak te snel en als er niets gebeurt of ik kom aan dan geef ik het vaak op. Dus dat moet ik ook proberen te overwinnen.
Misschien moet ik het berichtje maar gaan delete hihi en gewoon weer langs komen :-) :ooitslank:
December 21, 2011 om 04:52
Hoi hoi Poeh ben ik blij dat je niet boos op mij bent, Ik laat je gewoon op pauze staan en als je er weer aan toe bent kom je gewoon langs fietsen op de zomerclub.
Wij zullen je altijd steunen net zoals bij iedereen. Hoe meer zielen hoe meer vreugde toch.
Tja de feestdagen zijn wat dat betreft dramatisch, zit zelf ook met dat dilemma.
Ben zowieso 2 kilo te zwaar op dit moment en dan met de feestdagen en een korte vakantie voor de deur is het eigenlijk onhaalbaar om mijn doelstelling te bereiken. Ik wil niet zwaarder dan met 64,5 op de operatie tafel belande de 9 januari.
Hoop dat 2012 voor ons allemaal slanker jaar wordt
:tesro:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan