Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, October 7, 2011

Chris52 woog op het moment van schrijven 82.00 kg (bmi: 28.37).

Hoeree, hoeree ik doe gewoon weer mee!
Ik ben er weer helemaal bij, ik hou weer van mijn weegschaal en ik loop weer heerlijk te genieten van het geslobber in mijn schoenen als ik met mijn drijfnatte hond over de verkavelingswegen loop.

Want ik val weer af, het lopen door weer en wind helpt absoluut mee. Het is nu weer wachten dat ik weer vocht ga vasthouden of ongesteld word of zo. Dan schiet de pijl weer omhoog. Maar voorlopig blijft hij consequent dalen. Dalen, volgens mij gaat de pijl van links naar rechts. In mijn geval dus lnks.

Wat een ommegang van weer trouwens, het komt hier met bakken uit de lucht en het is gewoon koud. Gisteren liep ik door de weilanden en was er een hoosbui geweest. Het water kon absoluut niet weg, ik sprong van minder natte plek, naar minder natte plek en een boer die me zag riep: "Maar madammeke, hebt ge wel eens van botten gehoord?" Ok, na bestudering van het woordenboek, kwam ik er achter dat hij laarzen bedoelde. Tsja, gelijk had hij ik liep daar met mijn gewone schoenen en maakte zo'n soppend geluid dat zijn koeien me nieuwsgierig aan stonden te kijken van wat ben jij voor een beest.

Ik kan daar trouwens echt van genieten, die lieve ogen in zo'n groot lomp lijf, die nieuwsgierig volgen wat je doet. Vaak gaan ze in een rijtje aan het hek staan, ze hebben echt interesse in je. Hoewel dat zal voornamelijk de hond zijn. En heb je wel eens op die prachtige oogwimpers gelet? Je zou er jaloers van worden.

Welnu, vandaag een werk- en poetsdagje, ik probeer vanmiddag nog wel te wii fitten. Dat wil zeggen joggen door het huis en yoga oefeningen doen. Wie weet morgen nog veel slanker!!!

Liefs en succes,


Christel

October 7, 2011 om 03:16
Heerlijk dat het weer lukt om af te vallen. Af en toe een dip in het afvallen hoort er gewoon bij. Daar ben ik ook wel achter gekomen.
Ik vind koeien ook prachtbeesten, precies zoals je ze beschrijft. En ze ruiken ook heerlijk.
Onbekend
October 7, 2011 om 03:17
:sjaaltje::banaan1::yougogirl::yeahyeah::gogogo:
He kanjer knapp gedaan hoor.2.1kilo.Je hebt het verdient na al die weken van aan komen.Ga zo door ,mag wel iets minder worden hoor.
Het weer is bar en boos.De rubberen laarzen staan bij mij in de hal al klaar.Die heb je echt nodig.De regen ben ik wel heel gauw beu.Jij ook?
Ik vind koeien een beetje eng.Ze zijn zijn vaak vies en groot en slijmerig uit hun bek.Geef mij maar onze hond.
Die word aanstaande woensdag geopereerd.Krijgt dan een kap om.Hoe dat verloopt wacht ik maar af.
Ik kan je wel een mooi weekend wensen maar het weer wordt niks.
Maak er dan maar een gezellig weekend van.Heeft ook wel iets.Kaarsjes aan wijntje op tafel en heerlijk bij een goede film wegkruipen.
Liefs Eliza.
Onbekend
October 7, 2011 om 04:03
Na je berichtje voel ik me natuurlijk wel verplicht om even te reageren.... :)
Allereerst super dat je ineens zoveel kwijt bent deze week!! Echt fijn om eindelijk weer eens resultaat te zien!
Bij mij blijft het allemaal weer even hangen. Maar ja, ik weet ook nog dat ik een tijdje geleden telkens zat te zuchten omdat ik maar niet onder die 72 kwam, maar dat is intussen wel 5 kilo geleden... Geduld geduld.. Het gaat nou eenmaal niet meer zo snel als toen ik 10 jaar jonger was. En ik kom er wel, heb minder veel haast nu mijn gewicht al acceptabel is. Ik wil wel terug naar slank maar dat mag ook wat langer duren.
Tja, en hoe het verder gaat: druk maar goed. Eerst mijn huis opgeknapt, toen een deadline voor m'n werk en nu (natuurlijk op het laatste moment) even heel hard aan de studie voor mijn examen van volgende week. Het leren gaat goed en ik denk dat ik het allemaal wel op tijd ga halen, als er tenminste geen gekke dingen tussenkomen.
Oja, en aan die verhuizers heb ik niets hoeven betalen, plus heb een kleine schadevergoeding gehad. Een ander heeft het daarna allemaal prachtig goed gedaan dus ben uiteindelijk heel tevreden en ook nog eens goedkoper uit....
October 9, 2011 om 09:41
Super! Ook hier gaat het wat beter. Nu, na een weekend met Indonesisch eten en een avondje stappen een stukje terug, maar weegmoment ligt later in de week, dus ik heb goede hoop. Succes en fijne zondag nog!
October 11, 2011, gewijzigd door Magniemaggie op October 11, 2011 om 03:21
Na een dramatisch weekend,(4kilo erbij in twee dagen,het kan echt!!!)en de maandelijkse ongemakken ben ik weer volop bezig.
Obese van zondag helpt daar ook enorm bij.Wat een kanjer weer hè?
Ik zal en moet onder die 85.:furieus:
Dus doei,want ik ga mijn spieren weer wakker schudden.
Morgen grafiek invullen (met in mijn achterhoofd 86.1 van vrijdag en 90.1 van maandag.dus zal wel weer rond 87 zijn....)gaat lekker zo.
Jij gaat lekker hoor! Volhouden dit!
Onbekend
October 13, 2011 om 07:56
Goedemiddag Christel.Alles nog goed.Val je nog af.Ik sta helemaal stil.Maar daar kon jij over mee praten.Hier schijnt de zon in een fris windje.Dadelijk de was nog aanzetten en zorgen dat mijn zoon weer op tijd naar school komt.Hij had 2 tussenuren.
Straks weer eten koken en dan is de dag al weer bijna voorbij.
Prettige avond en we zien morgen wel de schade.
Liefs Eliza.
Onbekend
October 14, 2011 om 02:40
Had niet in de gaten hoeveel stress en emotie ik had toe onze boef geopereerd werd.
Ben wel blij dat het nu voorbij is en ik hoop dat zijn klachten over een tijdje weg zijn.
Zag dat je 1 ons erbij had deze week.Och Christel een keertje rennen en de trap op en neer.Ik moet ook heel snel beter gaan opletten.
Want die 70 kilo voor de kerst moet toch lukken.
Fijn weekend en genieten want we krijgen een paar prachtige dagen.
October 17, 2011 om 14:24
Nou, je blijft mooi stabiel!
Bij mij zijn het meer de Alpen, omhoog en omlaag :)
Maar het is waar, wat je schrijft. Lopen is echt een goede manier om af te vallen. Dat kan altijd en overal.
Ik heb geen hond en woon al helemaal niet tussen de koeien, maar ik ga dan lopen naar de stad (het centrum, bedoel ik dan), zo'n half uurtje. Lekker shoppen (verbrandt ook vast heel veel :-D ) en dan weer terug.
Of ik fiets, en dan maak ik een omweg.
Het is deze week heerlijk weer geweest.
Vanmiddag gefietst naar de Biesbosch. Was heerlijk, zonnetje, beetje mistig, muziekje in de oren. Genieten!
Onbekend
October 19, 2011 om 10:02
Hoi Christel hoe gaat het bij jou.Bij mij moeilijk heb veel dagen vaak te veel en fout gegeten.Jij had ook van die weken dat je aankomt .Ik nu dus ook.
Het weer is vandaag heerlijk ,ik hoop dat het zo blijft.De hond knapt goed op.
En de zoon is na vandaag bijna klaar ,nog 2 examens .Volgens hem is het niet zo geweldig gegaan met een paar vakken.We wachten maar af.
Meestal zijn de eerste proefwerken bij onze zoon altijd wat minder dan in januari.Hij moet er echt inkomen.
Dat was het eventjes kort.
jij nog een goede afvalweek en voor straks eet smakelijk.
Liefs Eliza.
October 20, 2011 om 07:20
Hey Christel, Hoe gaat het deze week met jou? Ik hoop dat je veel hebt kunnen wandelen. Bij mij gaat het niet zo denderend. Heb toevallig deze weken veel lunches buiten de deur en dan eet ik altijd veel meer dan normaal.
Het is allemaal ook zo lekker!

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan