Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, October 7, 2011

Stempeltjes woog op het moment van schrijven 72.90 kg (bmi: 27.78).

goede morgen beste buddys,hier een klein verslagje over de afgelopen week,eerst en vooral wat hebben wij vorige week ongelooflijk veel geluk gehad met het stralende weer bij het huwelijk van onze dochter,als je de weersvoorspellingen voor morgen zie,en dat met maar een weekje tussen...Het was een dag om in te lijsten,zo mooi en ontroerend...Ik heb trouwens dankij mijn schoondochtertje eindelijk eens fotos kunnen plaatsen.Ik heb er gelijk een foto van het bruidspaar bijgezet.Ineens ook een foto van mijn trouwoutfit waarin ik het in vorige schrijfsels over had.Ik heb er ook eens een foto van vorig jaar tussengezet dan schrik ik ervan hoe een bolle wangen ik toen nog had en ook mijn armen zijn veel dikker.Zo hebben jullie ineens de beloofde voor en nasessie.Wat mijn gewicht betreft dat is een ander paar mouwen.Ik ben 300gr.bijgekomen ,maar daar moet ik niet over zeuren want dat heb ik aan mezelf te danken,en daar kan ik best mee leven,moest het onverklaarbaar zijn dan heb ik daar wel moeite mee.Het begon al zaterdag met het huwelijksfeest,daar eet je natuurlijk andere dingen dan gewoonlijk,en het desserttenpallet ging ik heus niet laten staan.Volgende dag werd mijn verjaardag gevierd ,mijn dochter had weer heerlijke cupcakes en taart gebakken,vermits wij altijd met zestien man zijn ongeveer wordt er niet op een gebakje meer of minder gekeken,dus resultaat er schoten nog enkele gebakjes over 's maandags.Normaal was het de bedoeling dat ik maandag terug braafjes in het gareel ging lopen maar niets was minder waar!!!!!!!Ons bibieke feestte 's maandags lekker door,liefst 3 gebakjes achterovergeslagen,niks meer afgewogen,geen puntjes geteld,zelfs 's avonds nog toastjes gemaakt met krabsla,en ander vettige troep,allé kortom er stond geen rem meer op,dit was echt al maanden geleden dat ik zo een vreetdag had.Ik denk persoonlijk dat het kwam omdat het zaterdag met het huwelijk complimentjes regende van mensen die mij nog niet afgeslankt gezien hadden,en ja dan begint een mens te zweven hé.....voor een lang verhaal kort te maken,ondertussen heb ik me vanaf dinsdag terug herpakt en ik geef eerlijk toe,dinsdag was een rotdag ,ik had echt last van afkickverschijnselen en de angst om terug te hervallen zat er behoorlijk in.Nu kan ik met trots zeggen dat alles terug dik in orde is, weeg weer netjes alles af,puntjes worden terug opgeschreven,ook terug gaan bewegen en voila we zijn terug vertrokken.Ik wens jullie allemaal nog een fijn weekend toe,aangezien ik eergisteren alles netjes gepoetst heb ga ik vandaag een dagje voor mezelf inlassen,ik ga een hele dag lekker knutselen.Ik ben momenteel aan het haken geslagen en heb al drie schattige knuffels gemaakt,ik zal eens een foto bijzetten zodat jullie een idee hebben wat ik zoal maak.Droedel de draak is inmiddels af,kato de kip,en heli de helicopter,ik geef mijn knutsels allemaal een naam ,dat vinden de kleinkinderen geweldig.Doei!!!!!!!

October 7, 2011 om 03:30
Maak je maar geen zorgen hoor om die paar onsjes. 't Is klein bier, zullen we maar zeggen. Je hebt een mooie bruiloft meegemaakt en heerlijk gefeest...dat kan niemand je meer afnemen ( en die 3 onsjes wel!) . Nu weer terug naar het 'gewone' leven ... en dat valt niet mee. Ik weet het zelf ook.
Doorzetten hoor stempeltjes! Zorg goed voor jezelf en ga lekker knutselen en frutselen...het komt zeker goed als jij dat wilt!!
Onbekend
October 7, 2011 om 04:30
:wittevlag: Ach Stempeltje ik heb denk ik een steek laten vallen, niet meer op jouw privé berichtje geantwoord, :sorry::vergeefme::
Waaraan het ligt weet ik echt niet? Heb er geen uitleg voor...........

Het is wel zo dat ik weer meer en meer kan doen in huis, en koken vind ik ook weer heerlijk en dan liefst lekker, licht en gezond. Omdat alles gewoon wat trager gaat ben ik dus steeds bezig, maar alles komt goed dat heeft de dokter dinsdag laatst bevestigd. Na drie maand mag ik mijn hand weer gebruiken zoals voorheen.

En vanmorgen na zo lang stilstaan weer een dalend lijntje heerlijk is dat!

Stempeltje jij hebt intussen ook heel erg kunnen genieten van het trouwfeest en jouw verjaardag, dat moet kunnen hé. De draad weer oppakken is natuurljk altijd weer lastig maar je kunt het!

Ik wens je verder veel succes en tot nog eens binnenkort.
Liefs van Blieckske
Onbekend
October 7, 2011 om 04:34
Foei!!!!! weer al iets vergeten!

Hele dikke proficiat met de knuffeltjes, HEEL MOOI!

:shy: Blieckske
Onbekend
October 7, 2011 om 07:32
Hay Buddie!

Alertje :vlinder3:
Onbekend
October 7, 2011 om 15:36
Lieve Lutgarde,

je hebt er een heel gezellig dagboekje van gemaakt :dagboek:
Fijn dat alles zo goed gegaan is en dat je een gezellige verjaardag had!
leuk dat je zo creatief bent, top hoor, ik red dat niet.
ben benieuwd je knutsels zo te zien.

zondag komen de kleinkinderen en wat familie om mijn verjaardag te vieren, gezellig ik ben morgen jarig, maar ik vier het zondag
morgen een dagje utrecht.

joh het is al heel knap wat je allemaal bent afgevallen, ik ben bijgekomen, 6 ons, dus .... en nu nog verjaardag vieren, tja dat wordt volgende week veel wandelen :wandelen: :mollie4:

fijn weekend :weekend:
:irene3:
Onbekend
October 7, 2011 om 16:52
Goedenavond,

Eerst wil ik je even van harte feliciteren met het huewelijk van je dochter en natuurlijk ook met je eigen verjaardag. Heel erg fijn dat jullie het ontzettend getroffen met het weer.

3 ons erbij valt reuze mee. Genieten is ook heel belangrijk.

Ik wens je een prettig weekend toe.

Groetjes Pia
Onbekend
October 8, 2011 om 02:35

Goede Morgen,

Nou dat valt toch ontzettend mee maar 3 ons erbij na al die lekkernijen? Je hebt jezelf weer goed herpakt. Mijn complimenten, tevens dank voor je lieve reactie in mijn dagboekje. Ik heb dat weeeeeeeken blijven hangen op 1 gewicht eerder gehad, en dan is het zo moeilijk om er niet de brui aan te geven (soms heb ik wel eens zo`n dag hoor) en dat zou ik eigenlijk niet moeten doen want dan gaat het NOG langer duren eer ik het gewicht doorbroken heb. Bedankt voor je tip ik ga toch proberen meer te drinken.

Ik wens je een fijn Weekend,

Mandy54
Onbekend
October 8, 2011 om 08:51
Hallo Stempeltjes,
Alsnog gefeliciteerd met het huwelijk van je dochter. Heerlijk dat jullie zulk mooi weer hadden. Dat is zo'n mooie herinnering zo.
Ja, ik ben een positivo. Heb ook best het een en ander meegemaakt in mijn leven, maar dat is geweest. We gaan verder en genieten van iedere dag die we krijgen. Mijn dochter, schoonzoon, kleinzoon, manlief, zussen, broer, zwager, schoonzus doen het allemaal goed. Dan nog de neefjes en nichten. Ik ben dus een rijk mens. Na de gym van afgelopen woensdag werd ik wel met mijn neus op het feit gedrukt dat ik geen 18 meer ben. Al mijn spieren schreeuwden. Maar na het zwemmen van gisteren gaat het allemaal weer een stuk beter. Gewoon in beweging blijven en blij zijn met de kleine dingen van het leven. Ik kan het leed van de wereld niet op mijn nek nemen, maar wel in kleine omgeving proberen een zonnetje te stralen.
Groetjes en een fijn weekend,
Cocky.
Onbekend
October 8, 2011 om 10:31
Hallo Lutgarde , alvast proficiat met je verjaardag , je afslanken op zo een korte tijd , en het huwelijk van je dochter !!!!
Ik denk niet dat ik het was , maar alvast bedankt , ik zal zeker 100% genieten op Tenerife , is altijd zalig nog even zon opnemen voor de winter !!


:eenfijnweekend: :volgendekeer:

Maria
October 9, 2011 om 10:17
Hallo Lutgarde,
:breiendoll:
Je hebt er weer een mooi verhaal van gemaakt! En we hebben hier allemaal begrip voor je moeilijke dagen hoor, op het gebied van de onsjes dan hè. Want verder waren die dagen niet moeilijk, maar één groot feest. En ja, daar hou je allicht een paar onsjes aan over, dat mag je incalculeren. Maar gelukkig ben je ze alweer kwijt en heb je de draad weer opgepakt. Heb je gisteren nog in het park gewerkt, tussen de buien door? Want het kon verschrikkelijk tekeergaan en ik moest steeds aan jou en je man denken. Buitenwerken is heerlijk, maar dan moet het eigenlijk wel droog zijn.
En hoe gaat het met het kikkertje met z'n zwembandje? Heb je er lekker aan gewerkt? Gezellig om te doen hè? M,n handen jeuken, maar ik heb nog wat knopen aan te zetten en morgen weer voor school aan de gang.
Laat je niet op je kop zitten door een paar lekkere cupcakejes,:cake3: maar zet 'em op!
Liefs, Janneke.:jannekeb:

October 9, 2011 om 12:05
Hoi Stempeltjes,
:kermit:
Zo krijgt de kikker toch nog vorm, al kost het wat zweet en improviseren.
De laatste mail die ik van jou kreeg kwam gisteren om tien over drie, dat was een lange, over de tuin van de notaris enz. En wees niet bang dat je mail mij verveelt, in tegendeel, het zijn altijd kostelijke verhalen die ik met plezier lees!!!!! Maar ik wilde je vrijdag even aan je kikker overlaten en zaterdag was ik veel op pad. Kleren gekocht in het naburige dorp, want ik heb dinsdag naar school helemaal niets om aan te trekken. Mijn kasten zijn volkomen leeg. (Heb je ooit zo'n liegbeest gezien?) Vandaag heb ik wat gewassen en nog wat geluierd. Want morgen moet ik weer voor school aan de gang en dinsdag begint het lieve leventje weer. Donderdag lange studiemiddag op de koop toe. Als het alleen de klas was, was het heerlijk, maar al die dingen er omheen. Ach, jij hebt ook een juf in de familie,:leerkracht: ik hoef jou niets wijs te maken. Succes met je ondeugende Kareltje, :kermit:
liefs, Janneke.:jannekeb:
October 9, 2011 om 12:26
volgens mij is de tweede mail niet toegekomen,de eerste ging inderdaad over de notaris,maar toen heb jij mij een mail teruggestuurd met de vraag of we dan een tasje koffie kregen etc....Ik heb toen nog een lange mail gestuurd en ik ben toen begonnen met de zin het is of de duivel ermee gemoeid is want toen mijn mail bijna getypt was floepte ineens alles weg en kreeg ik reclame van 3suisses op mijn scherm,en er stond ook iets in met de vraag of er bij jullie ook eenkledingwinkel is van Ter Stal,heb je die aangekregen?
October 9, 2011 om 12:49
Hoi Stempeltjes,
Nee, die laatste mail heb ik dus niet gekregen. En ja, wij hebben hier in de buurt een winkel van Ter Stal, in een dorpje de andere kant op. Ze hebben daar ook leuke dingen, en voor leuke prijzen:-) Dit venstertje werkt nog niet zo goed. Hoe vaak ik niet iets over moest typen.....
October 10, 2011 om 06:03
Hi Stempeltjes,

Wat heb je weer een gezellig dagboekje geschreven. Moet altijd glimlachen tijdens het lezen. Fijn voor je dat je je hebt kunnen herpakken.

Leuk dat je ook graag knutselt. Ik ben bezig met kaarten maken en borduren. Dat borduurwerk is een 10 jaren plan, maar het gaat afkomen.

Heel veel succes deze week.

Groetjes, Angelien
October 10, 2011 om 13:42
Hoi Stempeltjes, wat lastig hè, als de techniek het niet doet.
Ik heb vandaag inderdaad niets ontvangen. Ik zal je een mail sturen, dan kun je die beantwoorden.
Met de trouwfoto's is het inderdaad allemaal wel goed gegaan, en ook een paar mails op zaterdagmiddag. Groetjes, Janneke.
October 10, 2011 om 15:03
Stempeltjes, weet je wat ook zou kunnen? Dat het bestand te groot is en dat je er maar twee of drie tegelijk kunt sturen. Dan krijg je ook bericht dat de overdracht is "failed".
October 10, 2011 om 15:46
Hoi Lutgarde, sorry, ik kan het adres niet vinden. Ik heb het overgetypt in de adresbalk, met en zonder www. Dan kom ik op een algemene pagina. Als ik dan zoek op JannekeB, kom ik op mijn eigen profiel uit.
Als ik op die algemene pagina registreren aanklik kan die pagina niet gevonden worden. Er is vast een simpele manier om er te komen, maar helaas lukt het me nog niet:-(
October 11, 2011 om 23:30
Hoi Lutgarde, Omdat ik toch veel te vroeg wakker was heb ik je maar midden in de nacht een privé berichtje gestuurd.
Onbekend
October 12, 2011 om 10:24
sorry eventjes maar, 't is beter maar nog niet goed
ben nog steeds lamlendig...........
moet nog op krachten komen
morgen zal het vast beter gaan
Daaaaaaaaaaaaaaaaaag :moe: Blieckske
Onbekend
October 13, 2011 om 11:26
hoi hoi,

Beetje late reactie, maar beter laat dan nooit. NOg gefeliciteerd met je verjaardag en met het huwelijk van je dochter!! Zo te lezen ben je goed bezig en vergeet je ook niet om te genieten van het leven! Ga zo door!

Ik wil je nog even bedanken voor je lieve berichtje! Deed mij erg goed! Inmiddels heb ik weer een berichtje geplaatst!

October 13, 2011 om 14:38
:goedenavond5:Stempeltjes,

Hier nog een late felicitatie met het huwelijk van je dochter en met je nieuwe levensjaar.
Fijn dat jullie zo genoten hebben, dat neemt niemand je nog af.
:sorry2: dat ik zo weinig van mij heb laten horen, ben druk bezig geweest met de buitenschrijnwerkerij te beitsen, moest gebeuren voor dat het begon te regenen. Je poetst de vensters:zemen: maar ook het hout rondom en de bruine kleur had ik er bijna helemaal af gepoetst tot op het blote hout. Zo onbeschermd kon het niet meer de winter door.
En of dat niet genoeg was, gelijk onze slaapkamer maar onderhanden genomen en voorzien van een nieuw behang.
Gelukkig is de klus geklaard en heb ik opnieuw wat meer tijd voor mijzelf en voor Valtaf.

Heel mooi die knuffeltjes, ik haak ook graag. Heb indertijd toen wij net gebouwd hadden al mijn gordijntjes gehaakt. Ik weet niet hoe jullie dat noemen maar wij zeggen daar hier valletjes tegen, elk valletje is zo'n 1,40 X 35 cm.
Nu de avonden langer worden ben ik terug begonnen met borduren, een tafelkleed in kruisjessteek met DMC garen.
Een mens moet toch wat omhanden hebben hé, en wat belangrijk is, je hebt je twee handen nodig en dan snoep je niet, anders wordt alles zo'n kleverige boel.

Enne... hoe gaat het met het lijntje ? Zo te lezen ben jij goed bezig, hier lukt het niet zo.
Morgen mijn officiele weegdag, weet niet of ik er wat grammekes heb kunnen afknijpen, want weeg mij maar één keer per week. We zien wel waar het schip strandt.
En nu ga ik naar familie kijken.:volgendekeer:

October 13, 2011 om 15:26
Hoi Lutgarde,
Dank je wel voor je reactie op mijn dagboek. Dus we gaan ongeveer gelijk op!
Maar bij mij wordt het nu wel moeilijker, nu het dichterbij komt. En het was van de week weer zo´n drukke week! Woensdagmiddag gewoon doorgewerkt voor school, en vanmiddag een heel intensive studiemiddag gehad. Ik zit eerlijk gezegd te knikkebollen op de bank. Dus ik kruip er maar weer lekker op tijd in. Morgen weer een lange dag. Eerst natuurlijk school, daarna naar moeder, die steeds minder vaak alleen gelaten kan worden. En in de vakantie wil de woningbouwvereniging nieuwe ruiten inzetten! Mijn deurbel wordt uitgeschakeld en mijn gordijnen blijven dicht, ik ben er niet hoor! Alleen mijn computer blijft natuurlijk wel aan! Zaterdag ga ik op mijn gemakje iedereens weer eens schrijven, onder het genot van een glaasje wijn! Liefs, Janneke.:jannekeb:
October 13, 2011 om 17:10
uhmzz.....tja dat bericht was voor iemand anders.....
He..vervelend zeg!

Rest mij niets anders dan je de groetjes wensen
en natuurlijk nog gefeliciteerd met het huwelijk van je dochterciao
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan