Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, October 7, 2011

Terpje woog op het moment van schrijven 73.90 kg (bmi: 26.18).

Zo daar ben ik ook weer eens! Foute dag om te wegen, eerste dag van mijn periode, dus even ruim een kilo erbij.
Inmiddels heb ik besloten om toch te gaan voor een borstverkleining, mits de verzekeraar daarmee akkoord gaat, want mijn spaargeld laat het niet toe :-S
Op 9 november heb ik een afspraak in de Bergman kliniek en ik ben erg nieuwsgierig. Ik had ook bij het ziekenhuis hier in Hoorn een afspraak gemaakt, maar daar kon ik pas 19 januari terecht! En als dan het akkoord van de verzekeraar binnen is, dan word je op de wachtlijst geplaatst. Deze wachtlijst is ongeveer een half jaar! Dat zou inhouden dat ik pas tegen de zomer geholpen zou kunnen worden, en dat gaat echt niet lukken met mijn werk, aangezien iedereen dan graag vakantie zou willen hebben.
In de Bergman kliniek kon ik 13 oktober al terecht, maar aangezien ik dan weer een dag vrij zou moeten nemen of moet ruilen, is dat ook niet handig, dus heb ik besloten om de intake plaats te laten vinden op mijn vrije dag.
Toen ik het ziekenhuis belde voor een afspraak, kreeg ik te horen dat ik wel nog extra af moest vallen. De Bergman Kliniek gaf aan dat ze dat aan de verzekeraar overlaten. Ik ga nu dus vanaf maandag mijn stinkende best doen om te zorgen dat mijn BMI 25 of lager zal zijn op 9 november!
Wens me sterkte, want dat zal weer afzien worden!

October 7, 2011 om 09:58
Spannend zo'n borstverkleining. Toen ik last kreeg van mijn rug had mn huisarts het ook aangeboden maar ik durfde eigenlijk niet. Laat even weten anders hoe het gegaan is. In ieder geval succes. Wel goed dat je eerst orienteert voordat je beslist waar.
:volgendekeer:
October 10, 2011 om 03:10
Je hebt een goede motivatie nu, dus ik denk dat het je zeker gaat lukken. Ik hoop dat je verzekerraar akkoord gaat, zal voor je duimen!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan