Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, October 7, 2011

Kimhendriks81 woog op het moment van schrijven 88.90 kg (bmi: 31.13).

Hallo lieve buddy's,

Vanmorgen gewogen en de weegschaal was heel erg lief voor mij woog zelf 88.8 kg er daarna 88.9 en die heb ik maar aangehouden en ben ongeveer 1 kilo afgevallen, dus ben super trots op mezelf. Gaat lekker langzaam en nu zie ik zelf ook al reslutaat aan mijn kleding. hoe lelijker de broeken gaan zitten hoe beter hihihi. Morgen gaan mijn vriend en ik uiteten. is al heel lang geleden dat we iets onderling hebben gedaan, dus de kids bij opa en oma logeren en wij gezellig uiteten. heb er nu al super veel zin in gaan grieken, maar ga niet echt opletten ga gewoon een gezellige avond ervan maken. En dan zondag gewoon weer op je eten letten. Jullie ook een super leuk weekend gewenst.

Liefs kim

October 8, 2011 om 02:46
Wat slinger jij mooi om je afvalplan-lijntje heen zeg!

Veel plezier vanavond als je uit eten gaat. Is inderdaad erg gezellig! En het is ook niet erg om gewoon lekker te eten vanavond. Als je vandaag en morgen verder maar zorgt dat je geen 'slechte' dingen eet, dan kan het voor een keertje niet zoveel kwaad. Gewoon niet elke week doen!
En t is inderdaad heerlijk als je broeken losser en lelijker gaan zitten! Ik kon uiteindelijk m'n broeken niet meer aan, heb nu 3 nieuwe broeken gekocht en verder draag ik m'n rokjes nog, die gaan nog wel...

Onbekend
October 11, 2011 om 07:27
dat is een applaus waard:zogaatiegoed:
:go5:
en hoe was je uiteten? was het genieten?
:gup81:
October 11, 2011 om 11:45
Het uiteten was super leuk en lekker en ben de dag erna gewoon weer op oud gewicht geweest, dus mag zeker niet klagen. Gaan gewoon vrolijk verder.

Liefs kim
October 13, 2011 om 00:52
Sh'bam is een soort vervolg op Zumba, wordt wel gezegd. Het is in ieder geval ook zo'n dansles, maar dan met allerlei verschillende stijlen. Het is ontwikkeld door Les Mills. Je volgt dan een vast programma dansen, waardoor je precies goed je hartslag omhoog brengt en zo. Ik heb t nu nog maar 1,5 les gedaan, maar tot nu toe vond ik t wel leuk! Zeker als je t kan afwisselen met Zumba en andere lessen...

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan