Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, October 25, 2011

Pepperi woog op het moment van schrijven 96.50 kg (bmi: 34.19).

Wow, ik zit weer helemaal in de flow van afvallen en goed met mijn eten bezig zijn. Ook qua veelheid aan bewegen zit het helemaal goed. Sporten is weer begonnen en dat is best lekker om 2x per week weer te sporten. Verder 1x in de week zwemmen en zo vaak en veel mogelijk bewegen dmv stuk lopen, fietsen of thuis op de crosstrainer.

Gister ook omvang taille weer gemeten bij de diëtiste en die is nu 4 cm minder dan vorige week. Nu zit ik op 95cm omtrek taille

Mijn gewicht gaat steeds verder van de 100 af en daar ben ik super blij mee :-)
96,5 weeg ik nu... kan niet wachten tot ik de 8 als 1e cijfer op de weegschaal zie, maar goed dat duurt nog wel een tijd haha. Toch iets om naar uit te kijken hoor.

Gister ook maar wat kleding gaan shoppen want alles is te groot. niet super veel gekocht, maar wel 2 vestjes en 1 donker paars warmer truitje. De rest komt nog wel, want heb niks meer qua warme kleding.
Vorig jaar woog ik namelijk 25!!! kilo zwaarder :-o

Hoe is het met jullie?

Ik krijg trouwens nooit meer mailtjes van valt af als er nieuwe dagboeken geplaatst zijn door mijn buddies, terwijl ik wel aangevinkt heb dat ik dat wil. Hebben jullie dat ook?

succes

October 25, 2011 om 15:25
Hey meis,

nee dat heb ik niet... ik krijg wel de dagboeken in mijn mailbox... misschien toch iets niet goed gedaan? Ik weet het niet...

Jeetje meid, wat ga jij goed. Hier gaat het barslecht... ik durf echt niet meer op de weegschaal te gaan staan...Morgen Beverwijk even bellen of er al wat bekend is...

:mamavanjoshua:
October 25, 2011 om 15:36
ik krijg ook nog gewoon dagboekjes... misschien heb je valtaf als spam ingesteld?

Wauw wat ga jij goed! heerlijk zo'n flow! Ik ben druk bezig om er ook weer in te komen en het is nu al 2 dagen prima :) Ik ben tevreden. Alle begin is moeilijk en een patroon veranderen duurt even, maar ik dnek dat als ik het een paar weken doorzet, het helemaal goed moet komen! Dus we can do it!!!!!Zet je wat foto's met je nieuwe kleding erop? motiveert me altijd erg goed!

liefs nienke
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan