Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, October 25, 2011

Natas22 woog op het moment van schrijven 80.90 kg (bmi: 33.24).

Zo ga vandaag gezellig met mijn meiden naar de stad. Alleen jammer van het weer. Hier in het zuiden regent het. Maar eerst ga ik een flink stuk wandelen dan heb ik mijn beweging weer gehad. goed op mijn eten letten vandaag want die is anders dan in het boek van sonja bakker. Maar ik moet me nu echt er wel doorheen trekken want al die gedachten zijn leuk in mijn hoofd maar dan moet het ook maar nog uitgevoerd gaan worden. Ik heb altijd zo veel plannen maar helaas komt er altijd wel iets tussen of "geen zin in dat doe ik morgen wel"
Soms is dat heel frusterend. Maar ik wel nu echt wel een rondje gaan wandelen met mp3 speler op en dan moet het wel goed komen. Want ik heb mijn wandel kleding al aan.
Ik ga doei

Onbekend
October 29, 2011 om 15:19
Hoi hoi!
Leuk om buddy's te zijn! Zo herkenbaar om te lezen dat jij ook van alles van plan bent, maar dat het uitvoeren soms niet goed lukt.. Succes en tot schrijfs!
Onbekend
November 1, 2011 om 04:21
Ha Natascha,
Hoe gaat het ermee?
Groetjes!
November 1, 2011 om 11:33
Hallo amoede.
het gaat redelijk met afvallen. helaas veel op en neer met de kilo's. Vanavond ga starten met de slankclub Balans. Ik ben benieuwd hoe het allemaal is. Ze werken daar met een punten systeem. Vanavond hoor ik er meer over.

En hoe gaat het met jou. Lukt je het om af te vallen en ben je daar tevreden over?

Gr natas
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan