Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, October 25, 2011

Dieetsmurf woog op het moment van schrijven 89.40 kg (bmi: 33.65).

Tot nu toe 6.6 kilo afgevallen. Superblij, maar OH, wat word ik verdrietig en gefrustreerd als ik voor de zoveelste keer moet horen: gefeliciteerd; in blijde verwachting, zie ik?

Ik denk dat het komt doordat mijn gezicht slanker wordt, maar het vet op mijn buik er nog volop zit. Bij mij zit alles eigenlijk daar; mijn benen zijn ook slank bijvoorbeeld.

Het is zo pijnlijk... vooral als je dan moet antwoorden. Bah :-(
Heeft iemand een goede tip wat te zeggen op zo'n moment?

October 25, 2011 om 08:33
PFF wat vervelend zeg! ik heb dit niet maar bij mij is het niet alleen mijn buik. Maar het schijnt te helpen om geen koolzuur te drinken dat je buik minder opblaast. Tsja en hoe je kan reageren zeg gewoon nee ik ben niet zwanger jij wel dan?
October 25, 2011 om 08:57
Hoi SusieQ, dank je voor je reactie. Het is bij mij helaas zo dat ik, zelfs als ik helemaal op gewicht ben, dunne benen en armen heb maar nog steeds vet op mijn buik. Alles gaat daar zitten; het komt helaas niet doordat de buik opgeblazen is.
Ik heb ook al eens geantwoord: "Nee, maar bedankt dat je me zo jong inschat". Maar toch vindt iedereen het dan bijzonder ongemakkelijk...
Onbekend
October 26, 2011 om 11:29
Ha Dieetsmurf, balen zeg ik zou het ook niet leuk vinden hoor!
heb je wel eens van die correctie hempjes aangehad? Ik vind dat echt een uitvinding. Ze moeten je dalijk eens zien als je op je streef bent. Dan laat jij ze eens een poepie ruiken.
Jij gaat lekker zeg met afvallen. Het gaat misschien wel niet zo snel maar soms vraag ik me wel eens af wat beter is, ben ik niet aan het crashen??
We zullen het in de toekomst zien.
Succes!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan